Ar trebui sa astept sa imi dispara chistul, sau pot ramane insarcinata asa?

20-08-2009
luanadiman
Nu este medic/terapeut
luanadiman
am 29 de ani, acum 2 ani am fost operata de un chist ovarian de 12 cm dupa care mi s-a extirpat ovarul drept, dupa care am facut infectie de la fire si am fost iarasi operata anul trecut in mai. acum 2 saptamani in urma unui ecograf intravaginal mi-a aparut un chist de 4 cm pe ovarul stang (ovar care acuma este in partea dreapta fiind impins de chist, cel putin asa mi s-a spus). mi s-a spua ca pot ramane insarcinata numai dupa ce tratez chistul, alt doctor mi-a spus ca nu e neaparat sa tratez chistul si ca pot face copii. intrebarea mea este: "Ar trebui sa astept sa imi dispara chistul, sau pot ramane insarcinata asa?" va multumesc din suflet
4 comentarii
0
20-08-2009, ora 21:07
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
pff eu spun ca mai bine duci chistul afara de acolo..pentru ca poate sa iti afecteze sarcina
0
20-08-2009, ora 21:14
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Tratament naturist cu supozitoare si ovule Propolicium.
Da, asteptati sa va treaca chistul, este mai bine asa ;)

Multa sanatate si numai bine:)

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
20-08-2009, ora 23:06
vali_valiy
Nu este medic/terapeut
vali_valiy
Depinde ce fel de chist este.Eu am fost operata de chisturi ovariene si iti spun din propria experienta ca nu ramai insarcinata cu chisturi mai ales k tu ai doar un ovar.Eu zic sa mergi la un doctor bun care sa iti dea un tratament, asta in cazul in care chistul e lichid k dak e carne nu prea da inapoi si va trebui sa il operezi.Eu am avut de carne si nu a dat inapoi cu niciun tratament.Asa k m-am operat insa eu am avut niste complicatii, trompele erau inundate cu sange din cauza unei boli si mi-a scos si trompele si ovarele mai am doar uterul.Asa k t rog sa mergi la medic din timp pt k e nu d gluma.Iti doersc multa sanatate si un bebe frumos.
0
21-09-2009, ora 17:55
catinca ana
Nu este medic/terapeut
catinca ana
Fa tratamentul d-nului Vasile Andritoiu. In max 2 luni nu mai ai nimic. Iti doresc sanatate si un bebe mic si sanatos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: