Menstruatie dupa operatie de chist ovarian
Buna ziua,
am fost operata acum 1 luna de chist ovarian drept endometriozic laparascopic.
Totul a fost ok.
In data de 14.04.2013 mi-a venit primul ciclu dupa operatie, mi sa spus sa fac o injectie cu diphereline 3.75mg. care peste 28 de zile trebuie sa o repet.
Intrebarea mea este.
Este normal sa imi mai vina in acceasi luna inca odata ciclul dar mai repede de 28 de zile? Mi-a venit iar la 14 zile dupa prima injectie.
Deci luna aceasta aprilie mi-a venit de 2 ori. Odata in 14 si a doua oara in 28.Mentionez nu e o scurgere mare.
Astept un raspuns.
Multumesc
Cu stima
Mariane
am fost operata acum 1 luna de chist ovarian drept endometriozic laparascopic.
Totul a fost ok.
In data de 14.04.2013 mi-a venit primul ciclu dupa operatie, mi sa spus sa fac o injectie cu diphereline 3.75mg. care peste 28 de zile trebuie sa o repet.
Intrebarea mea este.
Este normal sa imi mai vina in acceasi luna inca odata ciclul dar mai repede de 28 de zile? Mi-a venit iar la 14 zile dupa prima injectie.
Deci luna aceasta aprilie mi-a venit de 2 ori. Odata in 14 si a doua oara in 28.Mentionez nu e o scurgere mare.
Astept un raspuns.
Multumesc
Cu stima
Mariane
1 comentarii
Buna ziua,
Dupa aceasta operatia exista posibilitatea sa apara o sangerare dupa injectia de Diphereline, dar nu asemanatoare cu menstruatia (mai redusa) insa urmatoarea injectie cu Diphereline trebuie sa fie facuta la o diferenta de 28 de zile de la prima.
O zi excelenta!
Dupa aceasta operatia exista posibilitatea sa apara o sangerare dupa injectia de Diphereline, dar nu asemanatoare cu menstruatia (mai redusa) insa urmatoarea injectie cu Diphereline trebuie sa fie facuta la o diferenta de 28 de zile de la prima.
O zi excelenta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ciclul menstrual dereglat
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 7menstruatie?
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 9probleme menstruale
- 5dereglari menstruale, chist ovarian
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 4Menstruatia si vacanta la mare
- 1menstruatia oprita
- 0Climax, Modificari fizice, psihice hormonale la menopauza, chist ovarian la 58 ani
- 1Probleme menstruatie
- 0Probleme cu menstruatia
- 1menstruatie de doua ori pe luna?!
- 3probleme cu chisturile si sarcina.
- 5Menstruatie de 2 sau 3 ori pe an
- 7Lipsa menstrautie, scurgere maronie
- 0Cand va aparea menstruatia dupa cerazette
- 1Chisturi ovariene si intarzierea menstruatiei. Posibil risc de cancer?
- 0Chist ovarian si ovulatie
- 0Chist ovarian hemoragic
Mai multe informații despre: Chistul ovarian Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: