Arsuri genitale si secretii/analize bune

22-11-2020
DANG26
Nu este medic/terapeut
DANG26
Bună ziua.
De mai bine de un an de zile mă chinui cu arsuri genitale și secretii vaginale care nu par să aibă tratament.
Mai exact, în anul 2019 in luna iunie am avut un contact sexual anal cu un fost partener ( nu sunt adepta a sexului anal fiind prima si ultima oara cand s a intamplat). De a doua zi am simtit ca ceva nu este in regula, având niste secretii mai abundente. Am mers la medicul meu ginecolog care mi-a spus că pare a fi o candidoza și mi-a dat tratament cu ovule si antibiotice preventiv. Nu am facut atunci analize pentru ca urma sa plec din țară la câteva zile după. Am făcut tratamentul, am ajuns după vreo saptamana doua in america iar totul părea sa fie ok. Menstruatia a întârziat in jur de 10 zile dar m am gandit ca e normal datorita schimbării la care organismul a fost supus. După ce a venit si trecut menstruația am început să am dureri din ce in ce mai mari la urinare si sangerari. Am mers la medic, mi s a spus că totul arata ok dar mi au luat proba de urina si mi s a zis la fel ca am candidoza. Pana la venirea analizelor începusem deja sa am dureri extrem de mari la urinare si sangerari abundente. Am mers inapoi si mi au zis ca am infecție urinara cu ecoli si klebsiela. Am urmat tratamentul si a părut că totul este bine, mai putin secretiile de care nu mai scăpăm deloc, acestea fiind mai abundente și cremoase. Am mers din nou la doctor si am primit din nou tratament cu pastile si unguent vaginal de vreo 2 ori dupa. Tot întrebam ce este si asistenta de acolo imi spunea ca este yeast infection desi anizele erau bune. Imi repeta ca am sigur infectie doar ca nu iese la analize pentru ca ei testează doar pentru câteva tipuri de ciuperci dar sigur imi va trece. Analizele de secretie ieseau mereu ok. În octombrie am ramas însărcinată (O sarcina dorita si daca pot sa spun "planuita" ) și m am intors in tara unde am facut toate analizele aferente cat si cele pentru secretie si infecții urinare. Infecție urinara apăruse din nou, de data aceasta doar cu ecoli iar medicul ginecolog mi a spus că e normal la gravide. Toate celelalte analize au continuat să iasă perfecte pana in saptamana 34 de sarcina cand am avut o mica anemie si m am internat. În spital mi a iesit la analize candida( pentru prima oară de când tot Făceam analize). Am făcut din nou tratament cu ovule si am scapat de ea Dar secretiile si arsurile nu treceau. Am nascut prin cezariana la 38 de saptamani iar dupa sarcina am continuat cu diferite ovule simple si combinate dar fără niciun rezultat. În toată zona genitala, dar in mod special in zona anusului am arsuri care de multe ori se amplifica dupa dus sau cand ies afara la frig. Secretiile vaginale sunt foarte abundente și cremoase. Contact sexual nu am in prezent. Mentionez ca secretiile au inceput dupa contactul sexual din iunie 2019, putin mai abundente iar pe parcurs s au schimbat si au devenit de la alb branzos la o consistență cremoasa, pe cand arsurile au inceput dupa infecția urinara cu klebsiella si ecoli.
Am făcut analize de secretie, sumar de urina, hpv, hiv, urocultura, papa nicolau. Toate ies mereu bune mai putin cele de urina atunci cand am avut infecția.
Va rog daca imi puteti da o parere si un sfat, ce sa fac si unde sa mai merg. Am luat gynella, micovag, lomexin precum si altele ale căror nume nu le am retinut. Nimic nu functioneaza iar starea psihică automat este afectată.
1 comentarii
0
06-02-2021, ora 18:05
aaaan
Nu este medic/terapeut
aaaan
Buna! Te ai interesat de herpes genital?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: