Arsuri în gat
Bună ziua, domnule Doctor va cer ajutorul.Acum 1 luna am făcut exces de foarte mult Alcol într-o seara, a doua zi nu putem nici sa mananc din cauza nodurilor. Pentru un timp am avut foarte multe dureri în gat, apoi simțeam un nod un gat și nu putem respira din piept, 1 seara am avut și temperatura. după arsuri in gat și in interiorul esofagului, Am fost la medicul orl precizez ca stau în Germania, mi-a zis ca nu am nimic, nu mi-a recomandat nici un medicament, nu știu ce sa fac, va rog sa ma ajutați.
1 comentarii
1. sa Intelegi ca creerul si dorintele Tale..sunt separat de corp... Iar Trupul, corpul Tau este un robot, biorobot... care are nevoie de 3 mese regulate pe zi, hidratare cu apa si ceaiuri..fix cum ai grija de masina dupa ce o cumperi.
2 Greselile costa. ai intoxicat intestinele si ficatul..si acum 3 saptamanai( atata dureaza o recuperare complete) trebuei sa consumi multa apa plata si cxeaiuri de matasa porumb, urzica, soc..sa faci un detox
3 sa ai 3 mese reguilate pe zi.. cate putin, de calitate.. FARA lapte dulce, fara dulciuri din comert, fara mezeluir, otet, lamai, usutroi, prajeli, citrice, acidulate
2 Greselile costa. ai intoxicat intestinele si ficatul..si acum 3 saptamanai( atata dureaza o recuperare complete) trebuei sa consumi multa apa plata si cxeaiuri de matasa porumb, urzica, soc..sa faci un detox
3 sa ai 3 mese reguilate pe zi.. cate putin, de calitate.. FARA lapte dulce, fara dulciuri din comert, fara mezeluir, otet, lamai, usutroi, prajeli, citrice, acidulate
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Tuse seaca, senzatie de nod in gat si secretii nazale
- 7Durere care ma ingrijoreaza foarte mult-Va rog sa ma ajutati
- 3Nod in gat, nod in varful stomacului
- 12Nu mai pot cu gatul asta
- 3probleme mari in gat
- 4probleme cu gatul
- 1nod in gat noaptea
- 2Nod in gat si raguseala
- 2Senzatie de nod in gat
- 1durere in gat
- 2Durere gat..ajutați-mă vă rog!