astept raspuns

16-08-2011
mariana24
Nu este medic/terapeut
mariana24
ultima menstruatie am avuto pe data de 21 iulie 2011 si mi sa terminat pe data de 25.iulie 2011.Pe 5. august 2011 am avut un contact neprotejat iar pe data de 14 august am facut un test de sarcina si mia esit negativ iar pe 15 august mea venit menstruatie(daca pot spune menstruatie fara dureri ca de obicei etc)ce poate fii?menstruatia mea venit mul mai devreme cu cateva zile ce poate fii?
2 comentarii
0
17-08-2011, ora 21:45
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Una dintre variante ar fi aceea ca nu este o adevarata menstruatie ci "semnul Hartmann", adica o sangerare (de regula mai putina cantitativ) data de cuibarirea embrionului in uter. Acest semn apare la aproximativ a zecea zi de la fecundatie.
Pentru a exclude aceasta posibilitate, este nevoie de un nou test de sarcina. Cel anterior a fost facut prea devreme pentru a lua in calcul rezultatul negativ.
0
24-08-2011, ora 08:44
deea.craciun
Nu este medic/terapeut
deea.craciun
Buna ziua,

Am 26 ani si vreau sa fac un copil, daca se poate sa-mi raspunda si mie cineva pentru ca mi-am facut analizele hormonale pentru ca am fost la dr. endocrinolog dar trebuie sa ma mai duc abia dupa jumateatea lunii septembrie pentru a-mi citi rezultetele analizelor, de aceea am rugamintea la dvs. sa-mi ziceti cat de grav este daca mi-a iesit FT4 0.75 ng/dl
PROLACTINA 30.54 ng/ml, ANTI TIROGLOBULINA 76.00, ACTH 8.44, CORTISOL SERIC 11.91 ug/dl, TSH 20.06 uUI/ml, ATPO 465.80 UI/ml.
Adaugă un comentariu / răspuns