Atacuri de panica si depresie
Buna. De 3 luni am atacuri de panica, dezvoltand si o depresie in urma lor. Am inceput tratamenul cu anxiar si mirzaten.
A mai luat cineva mirzaten? Ce reactii ati avut la el? Este eficient?
A mai luat cineva mirzaten? Ce reactii ati avut la el? Este eficient?
3 comentarii
Este eficient atat timp cat se potriveste organismului tau. Fiecare organism poate reactiona in mod diferit la fiecare medicament. Ai rabdare, mergi inainte cu el si ai grija sa nu te ingrasi.
Pana acum a fost singurul antidepresiv care nu mi a dat reactii adverse. Da...am inteles ca din pacate ingrasa...
Bună seara!
Persoanele reacționează diferit chiar dacă au același diagnostic. Un medicament ce poate avea reacții pozitive la o persoană, se poate să nu fie suportat de alta. De aceea e foarte important ca fiecare modificare de dispoziție s-o discuți cu psihiatrul, care îți poate micșora sau mări doza, sau înlocui cu alt medicament în situația în care apar anumite stări.
Persoanele reacționează diferit chiar dacă au același diagnostic. Un medicament ce poate avea reacții pozitive la o persoană, se poate să nu fie suportat de alta. De aceea e foarte important ca fiecare modificare de dispoziție s-o discuți cu psihiatrul, care îți poate micșora sau mări doza, sau înlocui cu alt medicament în situația în care apar anumite stări.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici
- 6Atacuri de panica sau altceva?
- 5cum sa scap de anxietate?
- 6atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi
- 3depresie, atac de panica si terapia power ki
- 7socuri electrice in cap si corp, tinitus pulsatil, tulburari de ritm cardiac
- 13atacuri de panica
- 11Recomandare medic psihiatru?
- 8E posibil sa ma confrunt cu un atac de panica ? Sau poate fi ceva mai grav ?
- 13Atac de panica sau nu?
- 12Distonie neurovegetativa-Atac de panica
- 3Sistem nervos afectat
- 53Sa incercam impreuna sa ne VINDECAM de anxietate si atacuri de panica
- 255Ganduri de care nu pot sa scap. Ce am? Mai e cineva ca mine?
- 0Betablocant
- 2Neurologie>Echilibru
- 5Atac de panica cu cauza ORL
- 15Anxietate
- 5Insomnie dupa vaccin
- 1Fac mereu atac de panică atunci când vreau să merg la medic
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: