Atacuri de panica si depresie
Buna. De 3 luni am atacuri de panica, dezvoltand si o depresie in urma lor. Am inceput tratamenul cu anxiar si mirzaten.
A mai luat cineva mirzaten? Ce reactii ati avut la el? Este eficient?
A mai luat cineva mirzaten? Ce reactii ati avut la el? Este eficient?
3 comentarii
Este eficient atat timp cat se potriveste organismului tau. Fiecare organism poate reactiona in mod diferit la fiecare medicament. Ai rabdare, mergi inainte cu el si ai grija sa nu te ingrasi.
Pana acum a fost singurul antidepresiv care nu mi a dat reactii adverse. Da...am inteles ca din pacate ingrasa...
Bună seara!
Persoanele reacționează diferit chiar dacă au același diagnostic. Un medicament ce poate avea reacții pozitive la o persoană, se poate să nu fie suportat de alta. De aceea e foarte important ca fiecare modificare de dispoziție s-o discuți cu psihiatrul, care îți poate micșora sau mări doza, sau înlocui cu alt medicament în situația în care apar anumite stări.
Persoanele reacționează diferit chiar dacă au același diagnostic. Un medicament ce poate avea reacții pozitive la o persoană, se poate să nu fie suportat de alta. De aceea e foarte important ca fiecare modificare de dispoziție s-o discuți cu psihiatrul, care îți poate micșora sau mări doza, sau înlocui cu alt medicament în situația în care apar anumite stări.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cum pot sa ma despart definitiv de el?
- 3de la varsta de 15 ani ma confrunt cu atacurile de panica
- 2remedii homeopate pentru atacuri de panica
- 5Atac de panica? fara simptome reale..
- 15atac de panica
- 96ma puteti ajuta cu niste sfaturi
- 14atacuri de panica, distonie sau problema reala ?
- 3atac de panica!
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 20Psihiatru bun iasi
- 2posibil diagnostic sfaturi
- 3Anxietate, atacuri de panica, stres post-traumatic
- 3depresia a revenit cu incercari usoare de atac de panica
- 1Tensiune mare si atac de panica
- 12Atac de panică? anxietate? sau probleme cardiovasculare?
- 4Fobie sociala
- 4Posibila costocondrita, recomandare specializare medicala
- 3Tulburare de panica.
- 42Va rog ajutor! Simt incontinuu o frica intensa in tot corpul si senzatia ca se va intampla ceva rau
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: