atacurile de panica

283 comentarii 1 2 ..... 9 10
0
29-10-2016, ora 12:30
StefanyaS
Nu este medic/terapeut
StefanyaS
Buna ziua din pacate si eu ma confrunt cu aceaste senzatii.Am anxietate si atacuri de panica de 8 ani, am luat tratamente si acum iau.Am spondiloza cervicala si gastrita.Am fost bine o perioada.Pana cand a inceput sa ma doara umarul oasete de la piept si sub sanul stang.Am tensiunea buna mereu.Mi-am facut analize ekg-uri nu am nimik la inina mai creste pulsul dar nu asa mult.Ce ma sperie pe mine sunt durerile sub piept si in zona inimii.Desi analizele si ekg este bun facut acun o luba?Sa fie anxietate, spondiloza sau de la gastrita?Va rog un raspuns!
0
31-01-2017, ora 15:03
ruxi_stan
Nu este medic/terapeut
ruxi_stan
In urma terapiei pe care am facut-o , pentru atacuri de panica si anxietate cu toate simtomele posibile(frici, tremuratura, minte incetosata, puls marit, salvare, insomnie, frica de moarte in acel moment etc, ( stiti voi pe pielea voastra )am inteles urmatoarele ;toate cauzele acestot boli sunt in minte, subconstient .Toate trairile noastre din copilarie, emotiile, fricile si evenimentele negative de care nici nu ne amintim, si de mai tarziu, sunt inregistrate in subconstient.De aceea simtomele apar acum ca atacuri de panica sau alte manifestari, asa din senin.Eu am facut o terapie complemetara, la distanta (tehnicile le-am primit pe email, tehnica si explicatiile le-am primit si lucrat la telefon), care m-a ajutat enorm.Am scapat de starile de panica , m-am linistit. sint f bine nu mai am probleme, ba chiar m-au ajutat si in alte privinte.Terapi a fost cam asa; am gasit cateva din cauze , amintiri dureroase(o metoda), le-am sters(doar durerea, amintirie sunt dar nu dureroase ), alta metoda.Mi-am facut autotratametul singura si m-am echilibrat fizic , psihic alta metoda.Mi-am mutat ideea de boala pe sanatate, alta metoda, (deblocare ).Am construit viitor frumos , cu sanatate si alte ganduri frumoase prin mai multe metode.Am mai inteles ca noi intretinem boala prin citirea pe site -uri starea fiecaruia, pe care noi o preluam, prin gandirea in trecut, prin citirea prospectelor la efecte negative, prin povestire despre boala.Am inteles ca nici un medicament nu inprima alte ganduri in subconstient si constientul nostru ci doar ne moleseste, nu vindeca mintea, Mintea ti-o vindeci singur prin aplicarea unor metode de verbalizare, vizualizare , imaginatie-alte metode.Ce am lucrat eu intr-o luna cu mintea mea nu pot descrie aici.Atat dureaza terapia pe care eu am facut-o.Multumesc lui Dumnezeu ca am gasit acesta terapeuta care cu daruire m-a tratat.Nu a cost f mult, este la indemana fiecaruia care doreste o viata normala.Imi puteti scrie pentru adresa (nr telefonal terapetei 0 pe adresa cu care postez, ( nu vreau sa fac nici o reclama ) la care adaugati normal yahoo.com.
Fac asta pentru ca stiu ca sunteti multi care va doriti sanatate, sa scapati odata pentru totdeauna de aceste stari care nu te lasa sa iesi din casa, sa ai servici, sa ai o viata de familie normala,
Fiecare face ce crede de cuviinta pentru binele lui.
0
17-03-2017, ora 22:36
mariusradu12
Nu este medic/terapeut
mariusradu12
Salutare tuturor, ma bucur ca am gasit topicul asta cu foarte multe reply uri :) nu mai stau la palavrageala si incep cu inceputul.


22 de ani, 103 kg ( pana acum doi ani am facut sport si din cauza serviciului am renuntat dintr o data, greutatea se explica... Din fericire acum am schimbat locul de munca si am timp sa merg la sala, un an de zile am lucrat de noapte, nu prea am dormit, si am mâncat mult fast food), si 1, 78 inaltime. Vreau sa mentionez ca pana acum un an beam cate o sticla mare de pepsi pe zi+ cafea+ fumat+ ciocolata (cafeaua si cola le am lasat de un an, tigarile de doua luni, si ciocolata mananc mai putina). Nu am avut in viata mea nici o problema medicala pana acum un an, cand: am avut un accident cu maşina, incepator fiind nu grav, dar m am speriat foarte tare si de atunci. La cateva luni conduceam si deodata am simtit un miros (gen de ulei ars), sau gust, nu pot sa imi explic, m-a luat un fior, inima a luat o la galop, si o stare de rău combinata cu ameteala, am tras pe dreapta si dupa 3-4 minute mi am revenit. La cateva saptamani am patit aceias problema cu aceleasi simptome tot la volan. Dupa au inceput sa apara starile si seara, la inceput ma speriam foarte tare ca nu stiam ce se intampla cu mine, dar acum mi am revenit. Dupa ce intr o seara am ajuns la spital dupa aceleasi stari, tensiunea am avut o 17, am facut un EKG si tot a fost normal, fu exceptia unui suflu sistolic sau ceva de genul nu ma pricep. In sfarsit medicii mi au spus ca as avea atacuri de panica, acum o luna am facut toate analizele EKG, Holter 24h, In care mi au iesit ca as avea ceva tulburari de puls la efor undeva la 146, si suflul acela (de care mi au spus ca nu e grav si ca e normal la unele persoane) si analizele de sange mi au iesit ok doar ca am colesterolul putin cam mare (mancam mult ulei si gras, recunosc ) si ficatul o idee mai grasa. In seara asta am avut aceleasi simptome. Astept raspuns, va multumesc frumos!
0
23-06-2018, ora 20:41
Assu
Nu este medic/terapeut
Assu
Buna seara. De ceva timp ma confrunt cu o frica de a mai iesi din casa din cauza ca a-și păți ceva rau gen sa îmi vina rau stau mai mult in casa numai sunt fericit sa mai fac lucruri pe care la făceam odata. De câteva zile când mai ies afara ma ia o frica și îmi creste tensiunea și simt ca o sa cad din picioare. Precizez am făcut toate analizele la sânge și la plămâni nu mi-a ieșit nimic din comun decât acidul uric mărit. Am făcut și la inima un EKG totul este normal numai ca inima putin mărita și din cauza ca sunt și eu mai dezvoltat.plus ca ma gândesc tot timpul ca as avea ceva caut tot felul de chesti sa ma documentez.
0
23-06-2018, ora 21:05
Assu
Nu este medic/terapeut
Assu
Precizez când ies afara și plec departe de casa ma cuprinde o frica și simt ca îmi vine amețeala ca ma lasă picioarele dar când ma îndrept spre casa ma mai calmez
0
25-06-2018, ora 09:51
pacient.pc
Nu este medic/terapeut
pacient.pc
Domnule doctor Matusa, am 53 de ani barbat, 180/80 kg si de 4 ani sunt pe tratament cu Mirzaten si Imovane. Iau si Xanax 0.25 la nevoie. In ultimul timp am scapat de atacurile de panica care au caracterizat debutul bolii. In prezent dorm foarte rau; ma trezesc in fiecare dimineata la ora 2 - 2, 30 noaptea; la aceasta ora am inceput sa iau Xanax, dupa care am un somn odihnitor. Daca nu iau nimic visez foarte urat si ma trezesc dimineata extrem de nervos agitat si incordat. Am incercat de cateva ori sa reduc la 1/2 Mirzatenul dar dupa cateva zile nervii mei erau dati peste cap foarte rau. In prezent iau 1/2 doza de Imovane si daca iau noaptea si Xanax ma trezesc bine dimineata si ma simt bine toata ziua. Sunt totusi foarte ingrijorat ca nu pot reduce si opri tratamentul. Ma simt incomparabil mai bine ca acum 4 ani dar nu pot spune ca sunt refacut complet. Parerea mea personala este ca totul a pornit de la masturbare, care a inceput in copilarie. Niciodata nu am exagerat dar de fiecare data ma simteam absolut ingrozitor, starile durau cateva zile (5-7). Sa nu uit sa mentionez ca sunt casatorit, am 2 copii. Sunt extrem de ingrijorat in ce priveste viitorul, va rog foarte mult sa ma ajutati. Am facut si acupunctura si Reiki si toate au ajutat la un moment dat. Multumesc anticipat !
0
26-06-2018, ora 14:02
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Assu, simptomele tale pot fi depasite cu succes prin intermediul psihoterapiei si al tratamentului medicamentos. Incepe terapia!

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
0
26-06-2018, ora 14:03
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
@pacient.pc – iti sugerez sa nu modifici medicatia fara a vorbi cu medicul specialist. Daca tu consideri ca ar exista o legatura cu masturbarea, s-ar putea sa ai dreptate.

Ai discutat despre asta..si despre visele tale, cu un psihoterapeut ? Ai apelat la cel putin 10-12 sesiuni de psihoterapie ?

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
0
26-06-2018, ora 16:43
pacient.pc
Nu este medic/terapeut
pacient.pc
Nu am facut psihoterapie dar am inteles ca trebuie sa ma lupt cu mine !!! Mi-am SCHIMBAT complet gandirea si ceea ce inainte ma speria acum imi doresc sa fac; lucruri simple, ca mersul la servici sau statul la coada la un magazin. Stiu unde am gresit ani si ani de zile - nici nu aveti idee ce inseamna de fapt : "ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se indeplineasca" !!!
1
26-06-2018, ora 17:02
Assu
Nu este medic/terapeut
Assu
Mulțumesc frumos pentru sfat domn doctor Rareș Ignat! Cum putem sa luam legătura eu momentan nu sunt in România!
0
28-06-2018, ora 11:19
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
In cazul in care esti in alta tara, ofer psihoterapie online, prin Skype, insa doar daca pot lua legatura in prealabil cu medicul specialist ce a recomandat terapia medicamentoasa actuala. Datele mele de contact sunt pe site.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
0
04-07-2018, ora 15:03
Assu
Nu este medic/terapeut
Assu
Mai am o întrebare din cauza atacului de panica creste așa de rau tensiunea?
0
05-07-2018, ora 10:16
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
intreaba medicul de familie ce e cu tensiunea ta crescuta
Adaugă un comentariu / răspuns
283 comentarii 1 2 ..... 9 10

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  •