aticita cronica supurata
Buna ziua, as dori sa stiu si eu daca aticita cronica supurata se poate opera daca urechea curge? sau mai intai se aspira se trateaza supuratia si dupa aceea se poate opera? ce tip de operatie presupune aceasta aticita si daca exista vreo sansa de reusita?? Cu ce ma ajuta pe mine operatia nu mai curge urechea dupa o astfel de interventie care sunt beneficiile?? specific ca am facut o audiograma si sunt pe la 50 dB pentru frecvente 125 -1000 Hz iar la 2000-8000 Hz sunt la 35 40 dB
4 comentarii
ESte obligatoriu interventia..si cu cat mai repede cu atat mai bine deoarece este riscul ca acea infectei sa erodeze osul si sa faci o meningita
restul nu mai conteaza..riscuri.. s.a
e mai important acest risc de care iti spun...
restul nu mai conteaza..riscuri.. s.a
e mai important acest risc de care iti spun...
Adica daca nu ma operez prea curand exista riscul sa mor?? despre ce fel de operatie e vorba? ce se face acolo?se extrage puroiu ??? se pune ceva?? nu exita riscuri la aceasta operatie avand in vedere ca din cate mi sa spus nu este o gaura mare ci una mica?? urechea o sa fie mai bine dupa acea operatie adica nu o sa mai curga??? si se poate face operatia daca urechea curge nu exita riscul suprainfectiei???ce analize trebuiesc facute inainte de operatie ??
numai un medic ORL.. care lucreaza in cliniac ORL..spital Universitar unde se fac asa gen de operatiii, dupa ce o sa vada urechea a micrscop..si dupa ce o sa faca investigatiile necesare o sa ti raspunda la toate intrebarile
in rest e timpn pierdut...
in rest e timpn pierdut...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2modificare a osului in spatele urechii stangi
- 10Cam o data pe luna aud cum pulseaza in ureche
- 3tatal meu nu mai aude cu urechea dreapta
- 81Probleme cu urechile
- 6Poate dauna urechii-timpanului mirosul de spirt inspirat?
- 108Ureche infundata
- 25de o luna de zile am un fasait in urechea dreapta
- 9Umflatura..lob ureche.
- 7probleme cu urechea.. imi curge un lichid care miroase
- 2Problema cu urechea stanga | ureche infundata
- 6Otomastoidita cronica - optiuni?
- 3am un handicap auditiv de 30% la urechea dreapta
- 7ureche infundata
- 2Probleme ambele urechi.
- 5durere ale urechii !!!... sa fie otita ???
- 12Am simtit o durere spontana la nivelul gatului, la muschi, si parca simt si obrazul f putin amortit
- 7Zgomote ciudate in urechi
- 6intepaturi acute in ureche
- 2Este posibil că timpanul sa am timpanul perforat
Mai multe informații despre: Urechea Infectiile urechii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: