Avort Medicamentos

10-05-2022
Paaaaula
Nu este medic/terapeut
Paaaaula
Buna tuturor. Vreau sa împart cu voi experiențele mele cu avortul medicamentos. Am avut parte de 2 ori. Prima experiența a mai chinuitoare și mult mai complicata. Sarcina avea in jur de 6 sapt. Ei însă nu am putut o elimina și am ajuns la urgente dar fără a fi chiuretata. A doua experiența a fost necesară deoarece sarcina nu era bine prinsă. Am avut 6 sapt și 5 zile când am început sa iau pastilele. După ce am luat Medabon la 3 ore exact cum scrie pe prospect a început sângerarea și eliminarea sarcinii. Am continuat sa am sângerări zilele următoare și mici dureri de uter gen menstruale care au trecut cu un calmant. Azi am fost la control și sarcina a fost eliminată cu succes. Recunosc am avut puțin de frica ținând cont de prima experiența dar acum a fost totul bine. Recomand acest tip de avort tuturor celor care au nevoie.
5 comentarii
0
10-05-2022, ora 19:20
Anna02
Nu este medic/terapeut
Anna02
Buna ! Cum îți dai seama că elimini sarcina ? Eu, in urma pastilelor luate în urma cu 3 zile, am sângerări, cheaguri, dureri că de menstruație, dar nu am observat sa se elimine ceva alb (reprezentand sacul)...
0
10-05-2022, ora 20:27
Paaaaula
Nu este medic/terapeut
Paaaaula
Sacul poate fi distrus din cauza medicamentului și sa nu îți dai seama și sa ai eliminări de cheaguri mai mari. Eu așa am avut.
0
10-05-2022, ora 20:31
Anna02
Nu este medic/terapeut
Anna02
Hai că m.am mai liniștit. Și controlul se face după ce trec sângerările de tot ?
0
10-05-2022, ora 23:31
Paaaaula
Nu este medic/terapeut
Paaaaula
Controlul l am făcut azi la 10 zile după avort :) Încă sangerez ușor pana se va Închide colul uterin … Așa eram și eu super stresată :( Dar a fost atât de ușor de data asta :)
0
18-01-2024, ora 22:12
ellami93
Nu este medic/terapeut
ellami93
Buna și eu am in acest moment o experiență cu medabon îmi este foarte frica și foarte teama azi dimineață am luat prima pastila și mâine seară iau pilulele vaginale, acolo îmi este frica tare, că citit cam fiecare comentariu in parte și mă îngrozesc maxim, eu am și emetofobie de a vomitat, și intru in panica, toate lucrurile astea duc și la o depresie, dar cu ajutorul lui Dumnezeu mă întăresc, că nu am încotro ce sa fac !până acum am avut o ușoară amețeală și pe seara mi a fost rău o durere de cap puternica și am luat un ibuprofen care mai rău mi a făcut !!!dar o sa mi treacă
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  •