Avort medicamentos la 9 saptamini?!

31-03-2021
Sam85
Nu este medic/terapeut
Sam85
Buna fetelor, ieri la ecograf am primit urata veste ca bataile inimii s au oprit deci sarcina oprita in evolutie. Am 36 de ani si chiar imi doream acest copil mai mult ca oricand. Medicul mi a recomandat avortul medicamentos. Precizez ca ultima menstruazie am avut o pe 18 ianuarie prin urmare am 9 saptamini de sarcina, ceea ce ma preocupa cel mai mult daca este in regula acest avort medicamentos avand im vedere sarcina un pic cam avansata. Maine ar trebui sa iau prima pastila...dupa care dupa 36 de ore restul. Eu vad asta un pic riscant mai ales ca sunt si nesupravegheata. Voi ce pareri aveti? Chiar am nevoie de cateva cuvine! Multumesc!
4 comentarii
0
01-04-2021, ora 05:18
mariiia01
Nu este medic/terapeut
mariiia01
Buna! Sarcina este prea avansată pentru a face un avort medicamentos. Doctorul meu ginecolog mi-a spus ca se poate face până în 7 saptamani. Medicamentele cel Mai probabil n-o sa isi faca efectul, dar poate ai noroc, am mai auzit si cazuri in care funcționa si pentru sarcinile avansate, insa riscurile sunt mari.
Eu nu recomand avortul medicamentos, am facut si eu in urma cu 2 săptămâni, încă sangerez si am eliminat foarte multe cheaguri. E mai dificil decat pare.
0
01-04-2021, ora 21:23
Sam85
Nu este medic/terapeut
Sam85
Multumesc pentru raspuns. Astazi am luat pastila la recomandarea medicului desi am inceput deja sa sangerezi de dimineata. Sper sa decurga totul in regula avand in vedere situatia pandemica. Am inteles ca ai 2 saptamini aproape de cand sangerezi si am inteles ca este normal..cica..Totusi vreau sa te intreb daca ai avut dureri mari in perioada asta?
0
02-04-2021, ora 01:55
mariiia01
Nu este medic/terapeut
mariiia01
Am avut dureri, dar nu exagerate, putin mai mari decât la menstruatie, dar nimic de speriat. Astăzi se fac 2 săptămâni și sangerarea s-a oprit, asa ca trag speranța că imi voi reveni. Am luat si Ergomet la recomandarea doctorului, si cred ca acesta m-a ajutat. Multa sanatate!
0
19-10-2021, ora 21:38
Dida01
Nu este medic/terapeut
Dida01
Bună, sunt și eu în aceeași situație cu a ta. Mi s-a recomandat tot avort medicamentos. Am dureri foarte mari iar de azi dimineața au început scurgeri maronii. Îmi poți spune, te rog, cum a decurs la tine tratamentul și dacă a dat rezultat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  •