balonari+discomfort in timpul actului sexual

de cateva luni, mai exact din noiembrie (de cand m-am tratat pt o candidoza) am inceput sa ma balonez constant. am mai tot timpul abdomenul umflat, gazele le elimin extrem de greu, de aceea imi raman in colon... am avut si o perioada de vreo 2 luni cu constipatie cronica (scaun o data pe sapt). pe langa discomfortul general, in timpul actului sexual simt o presiune jenanta in abdomenul inferios, mai ales pe partea dreapta, si simt si o presiune in anus, plus nijte zgomote (ca nijte bule de aer in lichid). nu pot sa ma concentrez asupra actului sexual, si de multe ori partenerul meu e cam stresat si el din cauza asta...ce pot face? :((
2 comentarii

incercati cu DIOMFIBRA LIGHT, 20 comprimate seara, cu 500ml apa. O sa va regleze tranzitul in mod natural

ms, am sa incerc... eu am ceva probleme cu colonul, am avut sindromul colonului iritabil, deci cred ca asta ar cam fi cauza, nu?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De o luna am niste stari de balonare destul de enervante mai ales dupa masa...
- 17cum scap de constipare?Urgent!!
- 14constipati cronica ;
- 8Stare de disconfort dupa micul dejun
- 0flatulenta excesiva si balonare
- 0Balonare excesiva
- 6probleme cu colonul?
- 5Balonare persistenta fara solutie?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 1balonare de cateva zile
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 3balonare gaze la stomac
- 9Nervi la stomac, balonare, diaree, greata
- 2Probleme colon
- 2Dureri abdominale
- 1Durere de stomac si balonare
- 1Balonare, înțepături în abdomen dedesubtul buricului
- 2Balonare
Mai multe informații despre: Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: