Basica in gat in dreapta marului lui Adam

Buna ziua,
De 3 zile am o durere in gat in partea dreapta dar cel mai probabil e din cauza ca am stat in aer conditionat, am mancat inghetata si am baut rece, dar cand m-am uitat in oglinda in gat in partea dreapta fata de marul lui adam observ o basica mica... nu stiu daca e normal sa fie acolo sau nu deoarece nu are vreo culoare diferita sau altceva si nu cred ca durerea de acolo provine dar totusi sunt speriat... as putea sa trimit si poze dar vad ca nu am aceasta optiune... daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns v-as fi recunoscator.
Multumesc.
De 3 zile am o durere in gat in partea dreapta dar cel mai probabil e din cauza ca am stat in aer conditionat, am mancat inghetata si am baut rece, dar cand m-am uitat in oglinda in gat in partea dreapta fata de marul lui adam observ o basica mica... nu stiu daca e normal sa fie acolo sau nu deoarece nu are vreo culoare diferita sau altceva si nu cred ca durerea de acolo provine dar totusi sunt speriat... as putea sa trimit si poze dar vad ca nu am aceasta optiune... daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns v-as fi recunoscator.
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 9probleme gat de 3 saptamani
- 1Coaja de samanta pe gat
- 1Gat inflamat
- 0Gat iritat
- 2Intrebare problema in gat
- 1Durere in gat de peste o lună.
- 2Disconfort in gat
- 7Faringomicoza(Rinofargincita)
- 1Am senzatia ca am o coaja in gat
- 1Dureri și varsaturi
- 7Buna ziua - durere in partea dreapta a gatului într-un singur punct
- 24Mucus, nod, mancarime in gat, tuse seaca - simptome LPR (silent reflux)
- 1Va rog un raspuns urgent ! formatiuni si depuneri in gat
- 2Gât inflamat!
- 6Umflatura in gat partea dreapta
- 4Puncte galbene în gât
- 2Umflatura gat, de la reflux??
- 25Senzatie de piatra in gat
Mai multe informații despre: problema in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: