Buna ziua - durere in partea dreapta a gatului într-un singur punct

30-03-2019
Dana stafilococ
Nu este medic/terapeut
Dana stafilococ
Am o durere in gat mai exact in partea dreapta a gatului într-un singur punct cam la capatul limbii in gat! Durerea persista de vre-o 3 ani cu mici pauze de maxim o saptamana si revine dinou! Acum de 3 saptamani nu a mai trecut si mi sa albit toata limba! Am fost la dr de familie dar nu mi-a spus nimic decat ca trebuie sa imi fac mai multe analize printre care si o endoacopie gat si stomac! Mi-a interzis sa iau calmante de orice fel doar in cazul in care nu mai suport durerea sa iau cate un drops xe strepsils cu lidocaina! Mentionez ca anul trecut am avut o infectie la sani si la analiza din sani mi sa depistat stafilococul auriu! Mai mentionez ca am si o tuse de care nu mai scap plus respiratie suieratoare dar sunt si fumatoare! Programarile pt analize mi le-a dat in 3 saptamani iar eu sunt foarte speriata si stresata! Va sa ma ajutati cu un sfat daca puteti. Va multumesc anticipat.
7 comentarii
0
30-03-2019, ora 20:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Durerea pe dreapta e semn de reflux gastro esofagian în somn
Lasă stresul
Învață să te alimente ști corect
Tratează refluxul
0
31-03-2019, ora 18:03
Dana stafilococ
Nu este medic/terapeut
Dana stafilococ
Va multumesc din suflet pt raspuns! M-am mai linistit! Sper sa fie doar asta desi de multe ori ma doare acolo si nu simt arsuri plus ca nu inteleg albirea limbii!
0
22-03-2021, ora 10:43
cezara56
Nu este medic/terapeut
cezara56
Buna ziua !! De ceva timp..ma doare partea dreapta a gatului parca l-am sucit vad ca nu-mi trece si ce e mai rau acum ma doare si in gat cand inghit, in aceiasi parte. Multumesc anticipat de raspuns
1
22-03-2021, ora 11:10
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
sau aveti problema pe coloana cervicala.. care afecteaza muschii gatului
sau ce am scris mai sus.. alimetatiaincorecta seara al cina si dupa cina..duce la refluxul gastro eosfagian in somn.. Acidul gastric arde si irita gatul pana sus..anume cand se doarme pe partea dreapta
0
23-03-2021, ora 08:20
ana camelia
Nu este medic/terapeut
ana camelia
Bună dimineața domnul doctor! Am avut acum câțiva ani răspunsul dumneavoastră la problemele mele de atunci. Am respectat tratamentul și mi-a folosit enorm! Acum mă confrunt cu o problema noua! Am avut nenorocitul de virus covid în luna februarie care mi-a lăsat câteva probleme de sănătate! Am 45 de ani în jur de 80 kg, sunt deja la menopauza de vre-o 3 ani, la începutul lunii martie am fost la urgente pentru ca am făcut tensiunea 18, chiar 19. Într-o seara din somn m-am trezit cu un zgomot puternic în urechea stângă. Am investigat, am primit tratament pentru tensiune, acum o am cât de cât normala, am fost și la orl, mi-au fost scoase dopurile din ambele urechi, și am realizat că nu aud mai deloc cu urechea dreapta, ceea ce era o problema mai veche dar acum puțin mai gravă. Doamna doctor m-a trimis la un examen ceva gen audiograma. Mi - a spus ca stau destul de rău, am primit pe lângă tratamentul pentru reglarea tensiunii milgama și sermion. Vă trebui să fac un rmn pe urechea interna, menționez ca am și probleme destul de mari cu cervicala! Ce vreau să vă întreb, voi scăpa vre-o dată de aceste acufene? Nu au încetat deloc de vre-o 2 săptămâni, ați putea să mă ajutați cu un răspuns?Va rog din suflet să îmi răspundeți, la rmn trebuie să merg abia la sfârșitul lui aprilie, iar eu sunt disperată, nu ma pot odihni noaptea din cauza acestui zgomot, cum îl pot atenua?
0
23-03-2021, ora 09:53
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
recuperarea post covid...necesita
1. un regim strict alimentar.. cu alimente usor digerabile care NU ingroasa sangele si nu duc la tromboza, hidratare corecta cu apa si ceaiuri cu infuzii scurte de 1 minut, foarte multa miscare care sa ajute la circulatia sangelui si datul KG jos.
2 tratament cu vasodilatatoare
3. pentru coloana cervicala..kinetoterapie
0
23-03-2021, ora 11:11
ana camelia
Nu este medic/terapeut
ana camelia
Va mulțumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  • Amigdale cu puroi - cauze și tratament
  •