batai accelerate ale inimii, lipsa aer

40 comentarii 1 2
0
19-07-2012, ora 20:49
cristi 2010
Nu este medic/terapeut
cristi 2010
Multa Bafta, sorin73, oricum, prima chestie pe care trebuie sa o faci e sa nu te sperii sau oricum, sa te poti controla la emotii, pt ca frica poate uneori sa inrautateasca situatii care nu sunt asa de grave precum par. Si mie la efort, in trecut, imi apareau fel de fel de simptome, dar usor usor, am reusit sa ma reechilibrez, ca pana la urma cred ca asta e esenta, sa ne regeneram echilibrul in organism, si pe cat posibil, pe toate planurile.
Numai bine si multa sanatate!

Cristi
0
19-07-2012, ora 22:07
sorin73
Nu este medic/terapeut
sorin73
salut cristi, mersi de raspuns, stiu ce vrei sa spui, incerc din rasputeri sa aflu ce am, chiar adineauri m-am intors de la medicul de familie care era cu totul altcineva, pt.ca aici unde sant inregistrat sant cam 10 doctori care fac turn prin rotatie, am inceput din nou sa insir intrega poveste cu durerea in bratul stang si durere in piept, limba o am amortita incontinuu si ma doare gatul tot, mai exact sub marul lui adam, si mai jos de ceafa, ametesc si am o stare de somnolenta, durerea se intensifica chiar si la cel mai mic efort, cum ar fi mersul pe jos!Mi-a spus ca ar putea fi 2 lucruri separate 1:durera de gat si limba amortita pot fi de la un nerv atins de la coloana...2:mana amortita, ameteala, oboseala si durerea din piept la efort si tinand cont si de exam de sange(TGL 219, HDL39, LDL64..COLESTEROLUL TOTAL 147...risc marit de boli cardiovasculare cu trigliceride peste 150mg/dL) s-ar putea sa am ceva la inima...s-a uitat in database si mi-a zis ca anul trecut aveam trigliceridele mari 225, atunci i-am zis bine si atunci de ce cei de la spitalul care mi-au facut analizele au spus ca au iesit bune, puteau sa ma anunte ca sa pot face un tratament, stii traba asta m-a enervat f tare!Mi-a spus ca o sa ma ajute dar trebuie sa am rabdare...am avut rabdare 1 an si m-am saturat, nu pot sa merg la munca si asta ma enerveaza cel mai mult..sper sa aflu ce am si sa incep din nou munca, pt.ca in strainatate nu poti sta acasa banii se duc repede!
0
19-07-2012, ora 23:11
cristi 2010
Nu este medic/terapeut
cristi 2010
te inteleg, Sorin, stiu cum e in strainatate pt. ca tata munceste de vre-o 20 de ani prin toate colturile lumii si daca ai pornit intr-acolo...pai trebuie sa muncesti :) nu e ca la Romanica (dar nu generalizez)
Adevarul e ca momentan nu stiu daca se merita sa te mai gandesti la strainatate, pana nu dai de cap problemei, poate ar trebui sa te gandesti (macar la nivel teoretic) la o alternativa in tara. Pentru ca nu poti continua asa acolo, ar fi o chinuiala mult prea mare, cred eu, si Doamne fer' sa nu agravezi ceva...
Pana la urma consider ca nimic nu e mai important decat viata. Mai bine o viata mai modesta, dar sanatos, decat o viata cu perspective, dar cu un risc ridicat...
Acum...sper sa nu iei aceste pareri drept sfaturi, sunt doar gandurile mele.
O seara linistita si sper sa le dai de cap acestor simptome, intr-adevar, destul de ciudatele...
Si eu am avut momente in care simteam ca imi amorteste toata partea stanga, nu imi mai simteam mana deloc, apoi acea senzatie de ameteala, dureri in piept, de ma faceam covrig... si totusi au trecut, cu multa speranta si echilibru la un nivel ridicat.
Te salut inca o data si sper sa ne tii la curent pe aici, fiind foarte important sa invatam de la fiecare, pt ca, observ eu, ipostazele practice intra din ce in ce mai rar in acel standard teoretic(ma refer la simptomele descrise in manualele medicale), in tipare.
0
29-09-2012, ora 22:14
catalina.73
Nu este medic/terapeut
catalina.73
as avea cateva intrebari ( in principiu am cam aceleasi simptome)
simtiti si un tremur si o instabilitate psihica? Mentionez ca aceste senzatii parca imi schimba si afecteaza complet pshicul, ma enerveaza pana la insuportabil anumite chestii banale.
Eu luam magneziu si trecea, insa astazi mai exact n-a avut nici un efect. La mine aceste stari apar extrem de rar, interval de cateva luni, poate un an, ma tine o zi, doua apoi de la magneziu trecea. Acum am luat magneziu si degeaba, propranololul nu e destul de puternic? mi-e frica sa nu accentuez starea.
0
02-04-2013, ora 12:38
cristi 2010
Nu este medic/terapeut
cristi 2010
buna, pai iei cea mai mica doza, pastile de 5 sau 10 mg, nu mai stiu exact, pt ca nu am mai avut probleme si le-am aruncat.
Am fost la mai multi cardiologi in trecut si toti mi-au spus acelasi lucru, ca nu am nimic si ca totul e pe baza de stres, adica o problema pe sistem nervos vegetativ (in subconstient, deci nu tine de latura controlabila), dar cu timpul si cu mult calm in toate activitatile pe care le desfasuram, ne revenim :)
0
08-10-2014, ora 21:43
Badea Camelia
Nu este medic/terapeut
Badea Camelia
Buna si eu am avut probleme de aceeasi natura cu nod in gat senzatia de lipsa aer palpitatii in piept si stomac mai exact in capu pieptului, simteam apasare pe piept ameteli, senzatie de lesin, atacuri de panica pulsul 97, 100 sau 105, nu am avut mai mult, am avut problemele astea anul trecut din primavara, am facut analize la sange electrocardiograme de doua ori acum un an analize la sange, tiroida si nu mi'au gasit nimic am mers intr'un final la un medic, cardiolog care mi'a spus ca nu am nimic si mi'a dat aspacardin, magnerot si vitamina E am urmat tratamentul o luna si am scapat de palpitatii si de tot, acum dupa un an au reaparut de doua saptamani si ma gandesc sa iau din noua calciu si magneziu sau sa reiau aceeasi reteta inainte de tratamentul dat de cardiolog am luat si calciu, nu mai stiu ce sa cred.dar incerc sa nu mai intru in panica insa cum vad ca trec zilele si nu imi trec palpitatiile subconstientul lucreaza ca dc nu'mi trece. sanatate tuturor. ( cand ma supar sau am emotii mari, simt inima accelerata ) multumesc anticipat pt raspunsuri
0
11-10-2015, ora 17:58
Ionut98
Nu este medic/terapeut
Ionut98
Salut, as dori sa raspund la comentariile Xenei... am 17 ani si am si eu aceleasi simptome pe care le ai si tu Xena... sunt in italia si am un doctor de familie foarte bun... si am avut si eu 2 batai mai puternice la inima si am intrat in panica... dupa 3 saptamani am fost la cardiolog... un cardiolog foarte bun si mia facut o cardiografie sau ceva de genul... sa uitat la inima si mia spus ca nu am nimic... mia si ascultato... dupa verdictul cardiologului nu am reusit sa ma calmez... si de atunci am declansat atacul de panica... am avut si astazi vreo 2 atacuri dar am inceput sa le controlez... cat de cat... primul simptom este un fel de frica plecand din piept sau din zona inimii si urca pana in gat, sentimentul ca nu pot inspira suficient aer pe nas si imediat dupa apar si palpitatiile... palpitatia este tipica atacului de panica... sper ca tea ajutat povestea mea sa te simti mai bine... si iti doresc multa sanatate ca-i mai buna decat toate
0
08-02-2016, ora 15:13
Simi88
Nu este medic/terapeut
Simi88
După cum văd aici sunt poştari vechi de ani de zile. Aş vrea să ştiu cum se simt cei care au publicat aici cu ani de zile în urma. Mă confrunt şi eu cu aceleaşi probleme ca si voi de un an şi jumatate. Totul a început la mine pe fond de stres la muncă. Înainte eram puternic ca o rocă. Niciodată nu am simţit nimic deosebit şi am muncit de mic copil. Pe lângă tipicele dureri în partea stânga eu am şi o sensibilitate crescută vara la căldură, sau iarna la frig extrem. Atacurile de panică şi depresia cred ca le am depăşit fără nici un medicament dar am rămas cu ceea ce pare a fi oboseala cronică. obosesc din nimic iar la cel mai mic efort inimă îmi bate de parcă îmi sare afară din piept. Am fost pe la medici prin Spania am fost şi la urgente Ekg şi radio au făcut şi analize de sânge toate ok. De ceva timp am şi tensiunea arterială mare mia urcat şi până la 170/ 99, am mers la urgente mi au pus Dogmatil şi Vallium, în Spania nu ştiu care e echivalentul în româneşte, sunt ceva calmante, şi mia scăzut tensiunea dar sunt zile când îmi creşte din nou. Am 27 de ani.drept ceva sfaturi mersi.
0
16-12-2017, ora 14:12
aiuka
Nu este medic/terapeut
aiuka
Senzatia de oboseala in trezire care se mentine pe timpul zilei fara activitati deosebite , batai puternice si accelerate ale inimii in repaos, furnicaturi ale membrelor, urinarile frecvente sunt doar cateva din simptomele care pot indica o problema ale glandelor suprarenale mai exact incapacitatea acestora de a mai produce anumiti hormoni in organism.un nivel prea reidicat de potasiu in organism poate fi din cauza unui nivel prea mic al hormonului aldosteron produs de suprarenale.Stresul prelungit, somnul insuficient , alimentatie necorespunzatoare sunt doar cateva din cauzele care conduc la deteriorarea activitatii acestora in organism... sunt numeroase articole pe internet vis a vis de acest subiect pe tema "adrenal fatique"... merita investigat !
0
30-01-2022, ora 11:36
Petronela.Eva
Nu este medic/terapeut
Petronela.Eva
! Sper să-mi puteți Răspunde și sa ma lămuriti! Ma confrunt de vreo doi ani cu palpitații destul de dese.. dar m-am obișnuit cu ele și parca nu mamai deranjează așa tare! Problema e ca o data sau de doua ori pe luna apar niște “palpitații” nu știu dacă le pot numi așa, gen, începe din senin și brusc inima sa bara foarte foarte repede si atunci când începe, mi se albește in fata ochilor, îmi da senzație de greață, frica, amețeala si o senzație ciudata in mâini si picioare! După asta rămân cu o panica foarte mare câteva zile si o zi-doua cu puls mărit
Menționez ca nu fumez, nu beau cafea, tensiunea e buna… am făcut EKG acu’ un an… in timp ce mi se făcea EKG-ul, aveam palpitații foarte mari si nu au ieșit! Am fost odata la urgentă si o data la cardiologie… nu a ieșit nimic pe EKG
Menționez ca am avut probleme in trecut cu atacurile de panica si anxietatea dar nu se manifestau așa atacurile de panica… sunt extrem de speriata si panicata
Adaugă un comentariu / răspuns
40 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici