Bazait in urechi
Buna ziua,
Ce trebuie sa fac daca am un bazait declansat de ceva timp in urechi plus ameteli, se invarte totul cu mine de ceva timp?Unde trebuie sa merg la ORL si Neurologie ma gandesc, stiti cumva vreun remediu pt bazait in urechi?cat si ameteli? se leaga intre ele aceste simptome?vreau sa scap de bazait.Iau betaserc si milgamma n.
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac, unde sa merg, sau cine s-a mai confrutat.
Multumesc! O zi frumoasa!
Ce trebuie sa fac daca am un bazait declansat de ceva timp in urechi plus ameteli, se invarte totul cu mine de ceva timp?Unde trebuie sa merg la ORL si Neurologie ma gandesc, stiti cumva vreun remediu pt bazait in urechi?cat si ameteli? se leaga intre ele aceste simptome?vreau sa scap de bazait.Iau betaserc si milgamma n.
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac, unde sa merg, sau cine s-a mai confrutat.
Multumesc! O zi frumoasa!
1 comentarii
bazait si zgomotele in urechi... trebuie investigate la ORL
poate fi un simpu dop de ceara, am mai avut cazuri de un fir de par ajuns in contact cu timpanul care da sunete.
Dar.. daca este si ameteala..deja acel tiuit poate fi semn de proasta cicrulatie cerebrala
si aici intervie intrebarea.. Varsta, Inaltime, KG? daca te alimentezi si te hidrattezi corect????
fiindca sangele care ajunge la cap..se face in INtestine..
poate fi un simpu dop de ceara, am mai avut cazuri de un fir de par ajuns in contact cu timpanul care da sunete.
Dar.. daca este si ameteala..deja acel tiuit poate fi semn de proasta cicrulatie cerebrala
si aici intervie intrebarea.. Varsta, Inaltime, KG? daca te alimentezi si te hidrattezi corect????
fiindca sangele care ajunge la cap..se face in INtestine..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Trauma sonora - tragere cu armamentul
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 5otita seroasa cronica+tiuit permanent
- 6am avut o raceala mai putenica, la un moment dat am simtit o pocnitura in urechea dreapta
- 84Tiuit + tremur al corpului interior
- 4Pocnituri in urechea stanga si vertij
- 6Vajait in ureche
- 0Ţiut ureche
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 8trauma sonora
- 0de ieri am in urechi un zgomot ciudat de genul motorul unei masini foarte deranjant
- 11Ureche dreapta infundata si tiuit
- 0Remediu zgomot in urechi - acufenele/tinnitus
- 2Tiuit ureche de 7 luni
- 14Sunet in ureche
- 5Țiuit in ureche si senzatia de ureche infundata.
- 5Ureche infundata, tiuit, clipocit de aproape 3 luni
- 2Tiuit urechea dreapta
- 5Tiuit in ureche..si atat
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi zgomotul in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: