Bazait in urechi

Buna ziua,
Ce trebuie sa fac daca am un bazait declansat de ceva timp in urechi plus ameteli, se invarte totul cu mine de ceva timp?Unde trebuie sa merg la ORL si Neurologie ma gandesc, stiti cumva vreun remediu pt bazait in urechi?cat si ameteli? se leaga intre ele aceste simptome?vreau sa scap de bazait.Iau betaserc si milgamma n.
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac, unde sa merg, sau cine s-a mai confrutat.
Multumesc! O zi frumoasa!
Ce trebuie sa fac daca am un bazait declansat de ceva timp in urechi plus ameteli, se invarte totul cu mine de ceva timp?Unde trebuie sa merg la ORL si Neurologie ma gandesc, stiti cumva vreun remediu pt bazait in urechi?cat si ameteli? se leaga intre ele aceste simptome?vreau sa scap de bazait.Iau betaserc si milgamma n.
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac, unde sa merg, sau cine s-a mai confrutat.
Multumesc! O zi frumoasa!
1 comentarii

bazait si zgomotele in urechi... trebuie investigate la ORL
poate fi un simpu dop de ceara, am mai avut cazuri de un fir de par ajuns in contact cu timpanul care da sunete.
Dar.. daca este si ameteala..deja acel tiuit poate fi semn de proasta cicrulatie cerebrala
si aici intervie intrebarea.. Varsta, Inaltime, KG? daca te alimentezi si te hidrattezi corect????
fiindca sangele care ajunge la cap..se face in INtestine..
poate fi un simpu dop de ceara, am mai avut cazuri de un fir de par ajuns in contact cu timpanul care da sunete.
Dar.. daca este si ameteala..deja acel tiuit poate fi semn de proasta cicrulatie cerebrala
si aici intervie intrebarea.. Varsta, Inaltime, KG? daca te alimentezi si te hidrattezi corect????
fiindca sangele care ajunge la cap..se face in INtestine..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme cu urechile: tiuie in permanenta
- 5Zgomote si durere in ureche
- 6am avut o raceala mai putenica, la un moment dat am simtit o pocnitura in urechea dreapta
- 3mancarime si bubuituri in ureche
- 7tiuit in urechi si timpan perforat
- 7Pocnituri in ureche
- 5Otita medie seroasa bilaterala
- 3Tiuit urechea dreapta
- 2tiuit in ureche
- 8trauma sonora
- 3Tiuit in ureche si ureche infundata dupa club
- 1Vâjâit în ureche
- 1Tiut in ureche
- 1Țiuit in ureche
- 4Vuiet continuu in cap + acufene urechea dreapta
- 1Tinitus sau vuiet puternic în urechea dreaptă care nu cedează cu nimic!
- 4Acufene
- 2Catar ototubar drept, rinita cronica si amigdala impinsa inafara
- 1Aud dar nu inteleg/disting cuvintele
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi zgomotul in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: