Bazait in urechi
Buna ziua,
Ce trebuie sa fac daca am un bazait declansat de ceva timp in urechi plus ameteli, se invarte totul cu mine de ceva timp?Unde trebuie sa merg la ORL si Neurologie ma gandesc, stiti cumva vreun remediu pt bazait in urechi?cat si ameteli? se leaga intre ele aceste simptome?vreau sa scap de bazait.Iau betaserc si milgamma n.
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac, unde sa merg, sau cine s-a mai confrutat.
Multumesc! O zi frumoasa!
Ce trebuie sa fac daca am un bazait declansat de ceva timp in urechi plus ameteli, se invarte totul cu mine de ceva timp?Unde trebuie sa merg la ORL si Neurologie ma gandesc, stiti cumva vreun remediu pt bazait in urechi?cat si ameteli? se leaga intre ele aceste simptome?vreau sa scap de bazait.Iau betaserc si milgamma n.
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac, unde sa merg, sau cine s-a mai confrutat.
Multumesc! O zi frumoasa!
1 comentarii
bazait si zgomotele in urechi... trebuie investigate la ORL
poate fi un simpu dop de ceara, am mai avut cazuri de un fir de par ajuns in contact cu timpanul care da sunete.
Dar.. daca este si ameteala..deja acel tiuit poate fi semn de proasta cicrulatie cerebrala
si aici intervie intrebarea.. Varsta, Inaltime, KG? daca te alimentezi si te hidrattezi corect????
fiindca sangele care ajunge la cap..se face in INtestine..
poate fi un simpu dop de ceara, am mai avut cazuri de un fir de par ajuns in contact cu timpanul care da sunete.
Dar.. daca este si ameteala..deja acel tiuit poate fi semn de proasta cicrulatie cerebrala
si aici intervie intrebarea.. Varsta, Inaltime, KG? daca te alimentezi si te hidrattezi corect????
fiindca sangele care ajunge la cap..se face in INtestine..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 3Tiuit in urechea stanga
- 3tiuituri in ureche
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 20iesit din spital fara diagnostic
- 4Intepaturi urechi
- 1Vuiet in ureche
- 1Zgomot ureche urechi
- 2Anticonceptionalele si tinnitusul
- 7de o saptamana am un tiuit in urechi pe care parca il aud in cap
- 1Sunet ciudat!
- 2Intepaturi urechi si tiut
- 5Pocnitura in ureche
- 1acufene/tinitus?
- 19pacanituri, țiuit, troznituri in urechi
- 3tuituri in urechi..
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 4Acufene
- 4Durere de urechi.
- 5Nevralgie cervicală și Tinitus sever
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi zgomotul in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: