Bazait in urechi
Buna ziua,
Ce trebuie sa fac daca am un bazait declansat de ceva timp in urechi plus ameteli, se invarte totul cu mine de ceva timp?Unde trebuie sa merg la ORL si Neurologie ma gandesc, stiti cumva vreun remediu pt bazait in urechi?cat si ameteli? se leaga intre ele aceste simptome?vreau sa scap de bazait.Iau betaserc si milgamma n.
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac, unde sa merg, sau cine s-a mai confrutat.
Multumesc! O zi frumoasa!
Ce trebuie sa fac daca am un bazait declansat de ceva timp in urechi plus ameteli, se invarte totul cu mine de ceva timp?Unde trebuie sa merg la ORL si Neurologie ma gandesc, stiti cumva vreun remediu pt bazait in urechi?cat si ameteli? se leaga intre ele aceste simptome?vreau sa scap de bazait.Iau betaserc si milgamma n.
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac, unde sa merg, sau cine s-a mai confrutat.
Multumesc! O zi frumoasa!
1 comentarii
bazait si zgomotele in urechi... trebuie investigate la ORL
poate fi un simpu dop de ceara, am mai avut cazuri de un fir de par ajuns in contact cu timpanul care da sunete.
Dar.. daca este si ameteala..deja acel tiuit poate fi semn de proasta cicrulatie cerebrala
si aici intervie intrebarea.. Varsta, Inaltime, KG? daca te alimentezi si te hidrattezi corect????
fiindca sangele care ajunge la cap..se face in INtestine..
poate fi un simpu dop de ceara, am mai avut cazuri de un fir de par ajuns in contact cu timpanul care da sunete.
Dar.. daca este si ameteala..deja acel tiuit poate fi semn de proasta cicrulatie cerebrala
si aici intervie intrebarea.. Varsta, Inaltime, KG? daca te alimentezi si te hidrattezi corect????
fiindca sangele care ajunge la cap..se face in INtestine..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunete ciudate in urechi. Va rog ajutati-ma!
- 124vajait in ureche
- 3sunet contiinu in ureche
- 4durere gat si vajait in ureche
- 11pocnituri in ureche
- 20nu mai suport bubuielile in ureche !!!
- 13Ureche infundata si imi aud vocea dogita
- 9tinitus puternic
- 9tiuit de ureche
- 6de vreo 2 luni, cind inghit saliva, simt cum urechile ca imi fac 'pleosc'
- 4Intepaturi urechi
- 3Tiuiti in urechi
- 2Zgomot urechea dreapta
- 8trauma sonora
- 2tinitus, presiune craniana, sensibilitate zgomot
- 7Urechea dreapta infundata
- 2vajeituri in urechea dreapta si ameteala
- 16Pocnituri in urechi legate de incordare maxilar, nas infundat