Bazait in urechi
Buna ziua,
Ce trebuie sa fac daca am un bazait declansat de ceva timp in urechi plus ameteli, se invarte totul cu mine de ceva timp?Unde trebuie sa merg la ORL si Neurologie ma gandesc, stiti cumva vreun remediu pt bazait in urechi?cat si ameteli? se leaga intre ele aceste simptome?vreau sa scap de bazait.Iau betaserc si milgamma n.
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac, unde sa merg, sau cine s-a mai confrutat.
Multumesc! O zi frumoasa!
Ce trebuie sa fac daca am un bazait declansat de ceva timp in urechi plus ameteli, se invarte totul cu mine de ceva timp?Unde trebuie sa merg la ORL si Neurologie ma gandesc, stiti cumva vreun remediu pt bazait in urechi?cat si ameteli? se leaga intre ele aceste simptome?vreau sa scap de bazait.Iau betaserc si milgamma n.
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac, unde sa merg, sau cine s-a mai confrutat.
Multumesc! O zi frumoasa!
1 comentarii
bazait si zgomotele in urechi... trebuie investigate la ORL
poate fi un simpu dop de ceara, am mai avut cazuri de un fir de par ajuns in contact cu timpanul care da sunete.
Dar.. daca este si ameteala..deja acel tiuit poate fi semn de proasta cicrulatie cerebrala
si aici intervie intrebarea.. Varsta, Inaltime, KG? daca te alimentezi si te hidrattezi corect????
fiindca sangele care ajunge la cap..se face in INtestine..
poate fi un simpu dop de ceara, am mai avut cazuri de un fir de par ajuns in contact cu timpanul care da sunete.
Dar.. daca este si ameteala..deja acel tiuit poate fi semn de proasta cicrulatie cerebrala
si aici intervie intrebarea.. Varsta, Inaltime, KG? daca te alimentezi si te hidrattezi corect????
fiindca sangele care ajunge la cap..se face in INtestine..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Tiuit surd in urechea dreapta, simptom pentru...
- 3sunet contiinu in ureche
- 10Vajait ureche - hipertensiune arteriala
- 25de o luna de zile am un fasait in urechea dreapta
- 127ameteala si tiuit in urechi
- 61Zgomot ureche, senzatie de ureche infundata
- 7Tiuit ureche - ureche infundata
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 4in urma unei raceli...otita supurata
- 1Zgomot ureche urechi
- 4Problema urechi: zgomote ciudate
- 6clipocit ciudat in ureche
- 5Pocnitura in ureche