Beneficiile credintei crestine in vindecare

15-01-2010
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
"Te laud ca sunt o faptura asa de minunata!
Minunate sunt lucrarile tale
si ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!" - Psalmul 139.14

Salut!

Cu optimism si incredere in Dumnezeu si in noi, un gand bun pentru fiecare, la Inceput de An, in fiecare zi, din zori pana seara tarziu, cei care avem nevoie de un respiro, de un zambet sau de un "medicament" pentru viata...

Cu drag,
Elena
1618 comentarii 12 ..... 53 54 Înainte ›
0
15-01-2010, ora 01:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Elena,

VĂ MULŢUMESC!
DUMNEZEU este INFINIT de minunat şi mă bucur nespus că există şi-n inima şi sufletul dvs.

Toate cele bune!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
| NIHIL SINE DEO - Nimic fără DUMNEZEU |
→ Homo proponit, sed DEUS disponit - Omul propune, DUMNEZEU dispune!
Mediul tratează, DUMNEZEU vindecă!←
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
0
15-01-2010, ora 10:29
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
Draga Mr. Nick,

Ma bucur si eu la fel de mult si iti multumesc pentru sustinere. E un lucru sublim - care Ii place Lui Dumnezeu - acest "impreuna sa facem" - despre care vorbea si Daniel. Numai in unitate de ganduri si simtiri placute Lui putem realiza ceva (cat de putin).

Va iubesc.

D-zeu sa va binecuvinteze!

* Stii, "Precum in cer, / asa si pe pamant". Cuvantul Dumnezeu este la plural: sunt de fapt trei Persoane Intr-unul Singur (Tatal, Fiul, Duhul Sfant);
In Rugaciunea Sa catre Tatal, Dl. Iisus spune: "...spun aceste lucruri...pentru ca sa aiba in ei (ucenicii)bucuria Mea deplina. Sfinteste-i prin adevarul Tau: Cuvantul Tau este adevarul. (...) Si ma rog nu numai pentru ei, ci si pentru cei ce vor crede in Mine prin cuvantul lor."
MA ROG CA TOTI SA FIE UNA, ...CUM SI NOI SUNTEM UNA" - Ioan 17.13-22
0
15-01-2010, ora 11:26
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Multumim pt mesaj !
0
15-01-2010, ora 15:02
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
MESAJUL ZILEI - VINERI, 15 IANUARIE

"...PRIN INDURAREA TA SE BUCURA OMUL DE VIATA, PRIN EA MAI AM SI EU SUFLARE, CACI TU MA FACI SANATOS SI IMI DAI IARASI VIATA." - Isaia 38.16

"Vei realiza cand vei privi inapoi asupra vietii tale ca momentele in care ai trait cu adevarat sunt acelea in care ai facut lucruri in spiritul dragostei." - Henry Drummond

o zi buna!
0
15-01-2010, ora 22:38
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
""...PRIN INDURAREA TA SE BUCURA OMUL DE VIATA, PRIN EA MAI AM SI EU SUFLARE, CACI TU MA FACI SANATOS SI IMI DAI IARASI VIATA." - Isaia 38.16
"Vei realiza cand vei privi inapoi asupra vietii tale ca momentele in care ai trait cu adevarat sunt acelea in care ai facut lucruri in spiritul dragostei." - Henry Drummond"

- 100% de acord cu învăţătură abstractă conţinută de ambele mesaje. Vă mulţumesc!
O seară liniştită ;)
0
15-01-2010, ora 23:00
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
mai postati, ca ne place :X
0
17-01-2010, ora 09:06
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
"TINE ZIUA DE ODIHNA CA S-O SFINTESTI, CUM TI-A PORUNCIT DOMNUL DUMNEZEUL TAU.
SASE ZILE SA LUCREZI, SI SA-TI FACI TOATE TREBURILE.
DAR ZIUA A SAPTEA ESTE ZIUA DE ODIHNA A DOMNULUI, DUMNEZEULUI TAU: SA NU FACI NICI O LUCRARE IN EA, NICI TU, NICI FIUL TAU,...NICI ROBUL TAU, NICI VREUNUL DIN DOBITOACELE TALE... PENTRU CA [ SI EI ] SA SE ODIHNEASCA CA TINE." - Deuteronom 5.12-14

"in ziua a saptea sa aveti o adunare sfanta : sa nu faceti nici o lucrare de sluga in ea." - Numeri. 28.25
=

Bun gasit intr-o noua zi!

Multumesc vizitatorilor si in mod deosebit, tie Nick!

Orice intrebare, orice sugestie de bun gust sunt binevenite!
O viata traita dupa modelul biblic ne asigura siguranta mantuirii, pace, bucurie, echilibru, sanatate si fericire punandu-ne in armonie cu planul divin de reabilitare a omului cazut din gratia divina.

O zi binecuvantata!

Cu drag,
0
17-01-2010, ora 15:58
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
IMAGINILE NEGATIVE DESPRE VOINTA DIVINA

De obicei noi acceptam numai ceea ce putem intelege cu ratiunea noastra. Daca ni se cere sa facem ceva intrebam "de ce ?". Vrem sa stim despre ce este vorba.

= Problema e ca noi cu mintea noastra putem intelege doar fenomenele care se inchid in interiorul definitiilor cunoscute de noi despre realitate. Daca nu am experimentat realitati spirituale ale dimensiunilor superioare, ele nu ni se par reale.
Si trebuie sa fim luati de mana si condusi pas cu pas. Pt. asta trebuie sa lasam deoparte ideile preconcepute si sa avem INCREDERE in VOINTA DIVINA. Intelegerea vine treptat.

IMAGINILE NEGATIVE DESPRE VOINTA LUI DUMNEZEU

Vointa lui D-zeu este adesea gresit inteleasa si prost folosita.
VECHIUL mod de a experimenta vointa divina este o problema de autoritate.

1. = Principala noastra imagine negativa despre D-zeu este ca e impotriva vointei noastre si ca de cele mai multe ori nu seamana cu ce vrem noi.
Noua ni se pare ca vointa lui Dumnezeu este ceva de temut, caci daca nu ne supunem ei, suntem pedepsiti - deci daca nu stim ce este nu vom fi pedepsiti atat de grav. Asa ca mai bine sa ne tinem la distanta (gandim noi).

2.= O alta imagine negativa despre v. divina este ca noi nu putem face nimic spre a o schimba - asta mai ales in situatii dureroase, de boala etc. Iar aceasta ne SCUTESTE FRUMUSEL de raspunderea de a indrepta o situatie in care s-a ajuns.

3.= Alta imagine negativa vine din faptul ca in RELIGIILE NOASTRE, vointa lui D-zeu a fost folosita spre a controla oamenii de catre cei putini dar mai puternici ( ori bogati) cu scopul acapararii puterii, a favorurilor diverse... Acesti conducatori si-au insusit vointa divina in scopuri personale, fiind folosita drept scuza a uciderilor si a rapirii de teritorii. De fapt vointa lui D-zeu a fost folosita drept justificarea relelor ingrozitoare savarsite de catre oameni unii altora de-a lungul istoriei.

= CONCLUZII (?):
= Tot ce avem de facut este sa fim buni, conform unor anumite reguli religioase, si atunci poate ca ne va da ce dorim. (?)
= Imaginea noastra despre bine (in cazul acesta) este destul de PLICTISITOARE, GREU DE INDEPLINIT si LIPSITA DE LIBERTATE. Ea seamana f. bine cu parintii nostri: "daca te porti frumos, ai voie sa mananci inghetata".
= NU-I DE MIRARE CA OAMENII SE INDEPARTEAZA DE IDEEA VOINTEI DIVINE. =

4.= Alta imag. neg vine de la intelegerea cofuza a cuvantului "vointa". Adica e nevoie de ea pt a invinge un obstacol, o rezistenta (vazuta ca ceva in afara noastra). Asa se ajunge ca ne separam nu numai unii de ceilalti, dar si de noi insine. CUM?Daca actionam dupa dorinta lui D-zeu, iar aceasta o vedem diferita de vointa noastra, atunci suntem SEPARATI DE NOI INSINE SI DE CEILALTI, si lupta incepe.

DECI, astfel de conceptii ale vechilor valori religioase sunt demodate si nu ne mai slujesc!

= SA NE UNIM CU VOINTA DIVINA IN PROPRIILE INIMI=

Trebuie mai degraba sa intelegem ca vointa divina nu are nimic a face cu dominarea rezistentei, CI EA ACTIONEAZA SA-SI AFLE CALEA.

= DACA DESCOPERIM ca avem in interiorul nostru un Dumnezeu bun, responsabil, care traieste in armonie cu noi, atunci vointa noastra interioara este TOTUNA cu cea alui D-zeu - pur si simplu.

Nu trebuie sa ne luptam cu nimeni, sa respingem pe nimeni, ci doar sa actionam si sa indeplinim ceea ce se doreste. Vointa cere actiune.

CUM VOM RECUNOASTE VOINTA CEA BUNA DIN INTERIORUL NOSTRU?

("...CACI, IMPARATIA LUI D-ZEU ESTE INLAUNTRUL VOSTRU!" - Luca17.21)

SCOPUL DIVIN pentru care pentru care afost creata viata este SARCINA de viata. Scopul nostru este unul VIU. El functioneaza nu numai dincolo de timpul vietii noastre, ci functioneaza in momentul AICI si ACUM.
SCOPUL nostru in momentul acesta este de a accepta (a ne alinia) la SCOPUL VIETII, indiferent in ce situatie ne aflam! Si repede! -zic eu.
Vointa noastra functioneaza in toate momentele - importante sau nu - in actiuni de mica sau mare anvergura pentru a servi SCOPUL divin.

DE RETINUT! = suntem corelati la marele plan de salvare desfasurat pe pamant. Cum ne vindecam pe noi insine, asa se vindeca si pamantul in intregul sau. Suntem o mica particica din Univers, o rotita infima, dar indispesabila intr-un mecanism (de ceasornic - putem compara) care functioneaza pe baza acestor piese!

Daca scopul momentului este o versiune deformata a scopului original (in cazul acesta produce durere si suferinta interioara), trebuie sa fie armonizat cu SCOPUL SUPERIOR pentru a ne crea sanatate si armonie in viata.

Iata o afirmatie (rugaciune sau cum doriti sa-i spuneti nu are importanta) pe care sa o spunem de cateva ori pe zi in fiecare zi timp mai indelungat(1-2 ani -cat veti simti nevoia):

MA SUPUN VOINTEI LUI DUMNEZEU
IMI DAU INIMA SU SUFLETU LUI DUMNEZEU
MERIT TOT CE AM MAI BUN IN VIATA
SERVESC CELEI MAI BUNE CAUZE VITALE
SUNT MANIFESTAREA DIVINA A LUI D-ZEU.

Si cum am vazut ca VOINTA presupune ACTIUNE, actionati, oricine ati fi, nu stagnati! Stagnarea aduce moarte. Cum bine spunea Daniel_Nicolae -parafrazez - e destul ca binele sa nu faca nimic si raul va invinge.

Asa ca, inchei spunand: sa intrebuintam tot ce avem si ne putem astepta la mai bine:
( D-zeu nu asteapta sa ne rugam in versuri neaparat si nici nu ne da "para malaiata in gura lui Natafleata.")

"NU voi intreba cat de gre poate fi
Munca ce imi este destinata
Nu intreb decat atat:
Asta imi este datoria?

NU voi intreba daca sunt destul de puternic
Sau daca drumul este greu
Astazi intreb numai atat:
Acesta este drumul?"

"...veti cunoaste adevarul si adevarul va va face slobozi."- Dl. Iisus, Ioan.8.32.

Am folosit intentionat alt limbaj decat cel dominat de expresii biblice (sau religioase)-

Nici eu nu am stiut de la inceput nimic despre D-zeu, si nu putem sa cred in El.

Dar intuiam, asa cum toti intuim, ca trebuie sa existe ceva de unde vin bucuriile noastre, binele etc.

Si m-am agatat si eu ca cel mai mic si mai nevrednic om, de aceasta necunoscuta...

Si am avut numai si numai de castigat. E singurul lucru destept pe care poate sa-l faca oricine.

Cu dragoste constanta, pt. cei de pe Romedic,

Si cate un pupic.
0
17-01-2010, ora 17:01
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
"Un fermier a lasat un vitel de-al vecinului sau sa se amestece cu cireada lui si l-a vandut impreuna cu ai sai. Dar de cate ori voia de-acum sa se uite la D-zeu, el nu vedea nimic decat vitelul.
Numai cand a marturisit si a platit pretul vitelului a gasit el pace cu sine insusi si cu D-zeu."

Orice abatere cat de neinsemnata atrage dupa sine un pret care trebuie platit. De cele mai multe ori gresim din neputinta de a interveni asupra imprejurarilor, cum ar fi, o economie in criza, (care nu garanteaga locuri de munca..sau alte aspecte), insa VOINTA +CREDINTA+ACTIUNE = INDREPTARE

D-zeu nu asteapta de la noi produse perfecte, finite (intotdeauna). El cunoaste puterea noastra de aceea, cand nu reusim noi sa perfectam sau sa finalizam, o face El.
Dar nu intervine decat atunci cand ne vede 100% angajati.
El nu este un D-zeu al jumatatilor de masura, in plus nu ne putem eschiva inaintea Lui, pt. ca El stie tot (limitele, intentiile).

Daca facem 1 pas spre El, El va face 1000 spre noi.

Sa NU primim indoiala si frica. Ne blocam singuri (ne limitam). Ori teama este acolo unde lipseste dragostea. D-ZEU inseamna DRAGOSTE. O dragoste NECONDITIONATA! (plina de gelozie)

Pare absurd, dar tot ce se intampla, fie ca este sau nu important intr-un context negativ- este o lectie de IUBIRE.

Tare multe ar mai fi de spus, totusi sunt si eu, ca si voi condamnata la limitare.

Raman de clarificat sensul real al unor concepte ca: vesnicie (absenta timpului - demonstratie), religie, pacat, crestinism practic(autentic)...si ce va mai fi nevoie.

P.S. Cea mai impresionanta carte pe care am citit-o vreodata este "Divina iubire" de Gene Edwars-ed.Life Publichers (pe langa ce mai am si din literatura crest.ortodoxa). Abia dupa ce am reluat-o am experimentat intelegerea in profuzime a maretiei IUBIRII DIVINE. Veti descoperi un D-zeu pe care nu vi l-ati imaginat suferind atat, si cautand intruna si intruna oamenii -fapturile Lui asupra carora sa-si rasfranga dragostea. (inainte de a citi cartea tocmai studiasem Biblia si cred ca a contat)

CEL mai mare pacat savarsit de noi este sa nu ne cunoastem pe noi insine, sa negam dumnezeirea dinlauntrul nostru, zadarnicind planul lui D-zeu. Asa se poate pierde Mantuirea. Dar, NU TREBUIE!

Nu sustin aici o anumita religie sau doctrina. As fi un om pierdut.

"
0
17-01-2010, ora 17:05
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
"garanteaza",
0
17-01-2010, ora 17:40
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Daca ai citit Biblia si te porti conform invataturilor, zic eu, e clar ce confesiune imbratisezi. Foarte frumos ce ai scris, multumim
0
17-01-2010, ora 20:41
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
Multumesc, CK.

NU trebuie neaparat sa imbratisezi o anumita confesiune ca sa citesti Biblia. Ce zici?
0
18-01-2010, ora 23:10
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
MA SUPUN VOINTEI LUI DUMNEZEU
IMI DAU INIMA Si SUFLETUl LUI DUMNEZEU
MERIT TOT CE AM MAI BUN IN VIATA
SERVESC CELEI MAI BUNE CAUZE VITALE
SUNT MANIFESTAREA DIVINA A LUI D-ZEU

Pentru a inlatura orice nelamurire care ar putea sa aduca versul al treilea (Merit tot ce am mai bun in viata),
Merit = sunt vrednic de ceea ce am bun in mine - nu de agoniseli materiale;

MERITÁ vb. tr. a fi vrednic de ceva; [ a i se cuveni. ♢ a justifica stima, preţuirea, interesul. ♢ (despre mărfuri)... ] Dict. de neologisme;
= a se lua primul sinonim;

Crestinul este madular in Trupul lui Hristos, slujitor, rob (instrumentul) care indeplineste voia Stapanului Sau. El trebuie sa fie vrednic a-si asuma rolul.

"Voi sunteti trupul lui Hristos, si fiecare, in parte, madularele lui."- 1Corinteni12.27
=

PSALMUL 40 - Un psalm al lui David
[ -- BIBLIA ROMANA.COM -- ]

1 Imi pusesem nădejdea în Domnul, şi El Sa plecat spre mine, mi -a ascultat strigătele.

2 Ma scos din groapa pieirii, din fundul mocirlei; mi -a pus picioarele pe stîncă, şi mi -a întărit paşii.

3 Mi -a pus în gură o cîntare nouă, o laudă pentru Dumnezeul nostru. Mulţi au văzut lucrul acesta, sau temut, şi sau încrezut în Domnul.

4 Ferice de omul, care îşi pune încrederea în Domnul, şi care nu se îndreaptă spre cei trufaşi şi mincinoşi!

5 Doamne, Dumnezeule, multe sînt minunile şi planurile Tale pentru mine: nimeni nu se poate asemăna cu Tine. Aş vrea să le vestesc şi să le trîmbiţez, dar numărul lor este prea mare ca să le povestesc.

6 Tu nu doreşti nici jertfă, nici dar de mîncare, ci mi-ai străpuns urechile; nu ceri nici ardere de tot, nici jertfă de ispăşire.

7 Atunci am zis:, , Iată-mă că vin! -în sulul cărţii este scris despre mine-

8 vreau să fac voia Ta, Dumnezeule! Şi Legea Ta este în fundul inimii mele.

9 Vestesc îndurarea Ta, în adunarea cea mare; iată că nu-mi închid buzele. Tu ştii lucrul acesta, Doamne!

10 Nu ţin în inima mea îndurarea Ta, ci vestesc adevărul tău şi mîntuirea Ta, şi nu ascund bunătatea şi credincioşia Ta în adunarea cea mare.

11 Tu, Doamne, nu-mi vei opri îndurările tale; ci bunătatea şi credincioşia Ta mă vor păzi totdeauna.

12 Căci rele fără număr mă împresoară, mau ajuns pedepsele pentru nelegiuirile mele; şi nu le mai pot suferi vederea. Sînt mai multe decît perii capului meu, şi mi se moaie inima.

13 Izbăveşte-mă, Doamne! Vino, Doamne, degrabă în ajutorul meu.

14 Să fie ruşinaţi şi înfruntaţi, toţi cei ce vor să-mi ia viaţa! Să dea înapoi şi să roşească de ruşine ceice-mi doresc pierzarea!

15 Să rămînă înlemniţi de ruşinea lor, cei ce-mi zic:, , Ha! Ha!"

16 Să se bucure şi să se veselească în Tine toţi cei ce Te caută! Ceice iubesc mîntuirea Ta să zică fără încetare:, , Mărit să fie Domnul!"

17 Eu sînt sărac şi lipsit, dar Domnul Se gîndeşte la mine. Tu eşti ajutorul şi izbăvitorul meu: nu zăbovi, Dumnezeule!
=

O saptamana binecuvantata!
0
18-01-2010, ora 23:54
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
Pentru a oferi date cat mai utile, am consultat in paralel Biblia (+ mat. adiacente) si informatii de medicina holistica ("CALATORIE SPRE VINDECAREA DE SINE" -autor Barbara Ann Brennen - terapeuta si savanta, fost cercetator La Centrul de Yboruri Spatiale la NASA, fondatoare a Scolii de Tamaduire- Long Island)
0
19-01-2010, ora 01:51
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
SFATURI PRACTICICE - VENITE DE LA INSUSI D-ZEU (prin D.Sfant):

("Omul nu traieste numai cu paine, ci cu orice cuvant care iese din gura lui D-zeu "- Matei 4.4)
=

"CERCETATI SCRIPTURILE, PENTRU CA SOCOTITI CA IN ELE AVETI VIATA VESNICA, DAR TOCMAI ELE MARTURISESC DESPRE MINE." - Ioan 5.39

= citirea regulata a Bibliei si primirea Cuvantului in inima noastra ne intareste interior (sfintindu-ne) si vindecandu-ne de depresie;

"CARTEA ACEASTA A LEGII SA NU SE DEPARTEZE DE GURA TA; CUGETA ASUPRA EI ZI SI NOAPTE, CAUTAND SA FACI TOT CE ESTE SCRIS IN EA, CACI ATUNCI VEI IZBANDI IN TOATE LUCRARILE TALE, SI ATUNCI VEI LUCRA CU INTELEPCIUNE."- Iosua 1.8

"CAUTATI MAI INTAI IMPARATIA LUI D-ZEU SI NEPRIHANIREA LUI, SI [ CELELALTE LUCRURI ] VI SE VOR DA PE DEASUPRA" - Matei 6.33

= Imparatia lui D-zeu = este in inima noastra prin iubire, bunatate, pace, bucurie, ...facere de bine etc il putem preamari pe D-zeu in noi (daca urmarim aceste lucruri sa le infaptuim); daca avem piedici in a le implini, D-zeu le poate da deoparte, staruind in cererea noastra inaintea Lui;
= Tot ce facem, tot ce avem sa-I inchinam Lui, si El ne va binecuvanta; daca urmarim "slava" noastra sau pastram ceva ca pentru noi nu va fi binecuvantare;

= neprinanirea LUI = este o neprihanire (o sfintenie) care se capata de la D-zeu, nu prin eforturi omenesti;
= se capata prin credinta("caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire" - Romani 10.10)
=

"VENITI LA MINE, TOTI CEI TRUDITI SI IMPOVARATI SI EU VA VOI DA ODIHNA. LUATI JUGUL MEU ASUPRA VOASTRA SI INVATATI DE LA MINE, CACI EU SUNT BLAND SI SMERIT CU INIMA; SI VETI GASI ODIHNA PENTRU SUFLETELE VOASTRE. CACI JUGUL MEU ESTE BUN, SI SARCINA MEA ESTE USOARA"- Matei 11.28-30

Si am ajuns de unde am plecat: - puneti-va de acord (aliniati-va voii Mele) cu planul Meu de salvare (iertare = vindecare= mantuire), si veti intra in armonie, pace si odihna -care vin de la El.

"Cine ne va arata fericirea?"
Eu insa zic: "Fa sa rasara peste noi, lumina fetei Tale, Doamne! Tu-mi dai... multa bucurie in inima... Eu ma culc si adorm in pace, caci numai Tu, Doamne imi dai liniste deplina in locuinta mea."- Psalm. 4:6-8."

"SA NU VI SE TULBURE INIMA. AVETI CREDINTA IN D-ZEU SI AVETI CREDINTA IN MINE."- Ioan 14.1

Mangaiere si pace peste inimile noastre si

NOAPTE BUNA!

Cu drag,
0
19-01-2010, ora 20:03
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
"...NU TE TEME, CACI EU SUNT CU TINE; NU TE UITA CU INGRIJORARE, CACI EU SUNT DUMNEZEUL TAU; EU TE INTARESC SI TOT EU ITI VIN IN AJUTOR. EU TE SPRIJINESC CU DREAPTA MEA BIRUITOARE. [...]
CACI EU SUNT DOMNUL DUMNEZEUL TAU, CARE TE IAU DE MANA DREAPTA SI-TI ZIC: "NU TE TEME DE NIMIC, EU ITI VIN IN AJUTOR!" - Isaia 41.10, 13
=

Cand simt nevoia sa aud lucruri placute, ascult printre altele, Liviu Bocaniala cu www."Intoarcerea acasa".ro (Google), "Aripi de inger", "...Vecernie".etc

"Cand viata m-a-nvatat numai sa plang
Iar cupele tristetii sunt prea pline
Ma resemnez si pleoapele le strang
Vreau, Doamne sa ma-ntorc din nou la Tine.

Alunga de la mine
orgoliul si trufia,
Reda-mi speranta, pacea, bucuria.
Revarsa-n mine vesnic
doar gandurile bune,
si numai harul Tau sa ma indrume."

=

CUM AM PUTEA NOI SA-L INTELEGEM PE DUMNEZEU, cand vorbim limbi diferite?

Pentru noi, oamenii, exista un spatiu tridimensional - care la El nu exista - si timpul, care la fel, nu exista nici acesta.(pauza- scuze! )
0
22-01-2010, ora 22:52
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
"Nu te teme de nimic, caci Eu te izbavesc, te chem pe nume: esti al Meu."
Daca vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; si raurile nu te vor ineca; daca vei merge prin foc, nu te va arde si flacara nu te va aprinde.
Caci Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, ...Mantuitorul tau!

De aceea pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine, si popoare pentru viata ta.

Nu te teme de nimic, caci Eu sunt cu tine." - Isaia 43:1-5

"NU TE TEME...", un indemn cuprins in "Scrisoarea de dragoste a lui D-zeu pentru oameni"- Biblia,
de 365 de ori.
= pentru fiecare zi din an: NU TE TEME!

=

"Voi sunteti martorii Mei - voi si Robul Meu (adica IIsus) pe care L-am ales, ca sa stiti, ca sa ma credeti si sa intelegeti ca Eu sunt: inainte de Mine n-a fost facut nici un Dumnezeu, si dupa mine nu va fi (...)

Eu am vestit, am mantuit, am proorocit, nu sunt strain intre voi...(...)

Asa vorbeste Domnul, care a croit un drum pe mare, si o carare pe apele cele puternice (...)

"NU VA MAI GANDITI LA CE A FOST MAI INAINTE, SI NU VA MAI UITATI LA CELE VECHI!
IATA VOI FACE CEVA NOU, SI-I GATA SA SE INTAMPLE:...VOI FACE UN DRUM PRIN PUSTIE, SI RAURI IN LOCURI SECETOASE.
Fiarele campului Ma vor slavi, sacalii si strutii, pentru ca voi da ape in pustie, si rauri in locuri secetoase... [pentru poporul Meu...]" - Isaia:16-20
=

Asa cum intentionam acum cateva zile in urma, voi incerca sa explic de ce adeseori noi, oamenii, nu Il intelegem pe Dumnezeu al Carui Univers este cu mult superior (bazat pe alte legi), decat cel in care traim noi. Si e logic sa nu/L intelegem.
*
Intr-o zi de toamna, o cioara vorbea cu o randunica, care era in primul an al vietii ei. Cioara a spus:
"Vad ca te pregatesti pentru un drum lung. Incotro zbori?" Randunica i-a raspuns: "Se face din ce in ce mai frig aici. S-ar putea sa inghet.Zbor spre o tara mai calda! " Cioara isteata si-a batut joc: "Te-ai nascut abia acum cateva luni; cum stii ca exista o tara mai calda si cum o vei gasi?" Randunica i-a replicat: "Cel ce mi-a pus in inima aceasta dorinta, nu poate sa ma insele. Eu Il cred si plec! " Si randunica a gasit ce cauta.

*

Omul cel mai primitiv stie: "Eu exist" si "Obiectele din jurul meu exista" Atunci daca eu si toate din jurul meu exista, TREBUIE sa mai existe ceva: EXISTENTA INSASI. (Numele lui D-zeu: "EU SUNT" - Exod: 3.14)
.

Dumnezeu a creat totul.Pe Dumnezeu nu l-a creat nimeni. El apartine unei sfere de existenta de sine statatoare- vesnicia.
Ca oameni, ne punem intrebarea clasica:
= Ce a creat mai intai: oul sau gaina?
= Daca oul a fost mai intai, cine l-a ouat?

POti discuta aceasta dilema timp de mii de ani, fara sa ajungi la o concluzie, daca nu-ti dai seama ca intrebarea initiala are trei presupuneri:
1. Exista o gaina.
2. Exista un ou.
3. Exista un "mai intai" si "un dupa".

"Mai intai" si "dupa" sunt categorii ale gandirii noastre, modul in care percepem etapele succesive ale materiei in continua miscare.
= Dar timpul nu este NIMIC daca-l consideram fara miscarile pe care le masoara.
= Timpul nu are o existenta obiectiva, independenta de corpuri si fenomene; acesta este ABC-ul teoriei relativitatii a lui Einstein.
= Energia cinetica produce miscare si da nastere notiunii timpului.Ce sa spunem despre uriasul domeniu al energiei potentiale? Aceasta energie imensa zace inactiva. O lume care ar poseda numai energie potentiala ar fi o lume fara nici cea mai slaba miscare. N-ar finimic de masurat. Ar fi un Univers fara timp.
= Tot fara timp este si sfera spiritului, domeniul lui Dumnezeu.

Sa presupunem ca pe planeta, la o distanta de aprox. 2010 ani lumina, ar exista fiinte de un ordin mult mai evoluat decat al nostru, cu telescoape care le-ar permite sa vada nu numai pamantul nostru, ci si locuitorii sai.


= Sa presupunem ca aceste suprafiinte ar privi astazi la Betleem.
- Ce ar vedea?
- Nasterea lui Iisus Hristos; Ar vedea pastorii, magii, pe Mesia.
Aceasta pentru ca lumina emanata de aceste persoane are nevoie de 2010 ani ca sa ajunga la acea planeta indepartata. Pentru noi, nasterea lui Iisus Hristos este de domeniul trecutului, insa pentru ei, este in prezent.

Sa ne inchipuim acum aceste fiinte pe o stea la o distanta de 3500 ani lumina. Ei ar vedea poporul Israel sub conducerea lui Moise, bucurandu-se de vestea ca se va naste un Mantuitor.
Pentru ei, nasterea lui Iisus ar fi un eveniment de viitor.

= Unul si acelasi eveniment este de domeniul trecutului din p. de ved al Pamantului, prezent pentru o alta si viitor pentru alta planeta.

Asa este si pentru spiritul care poate percepe simultan ce se intampla pe toate aceste trei planete.
= NU EXISTA PREZENT, TRECUT SI VIITOR!

= Intrebarea "Cine a fost mai intai: oul sau gaina?" este reyolvata.
Nu exista un "mai intai " si "un pe urma".
DECI, "Cine a fost mai inainte de D-zeu pentru a-L crea ?"nu poate fi pusa.

Nu exista nimic si nimeni inainte de EL.


Cele mai bune ganduri! si o dedicatie: "Cantec pentru prieteni"- Liviu Bocaniala

Cu voi ma simt aproape
De vesnica Cetate
Si drumul spre-acasa-i usor;

Si-oricat de lunga noaptea
Si lunga asteptarea
Voi sta in zori la masa, cu voi.

Langa voi, psalmi de dor, murmur...
Nu ma lupt, si nu cant, singur.

Cu drag,

Weekend placut!
0
22-01-2010, ora 23:08
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Creeatorul nostru care esti ascuns, vie este imparatia ta facase voia ta ca sa imi fie inversa a mea, precume e si ascuns asa se va gasi, dane noua tratamentul in fiecare zii si ne iarta noua greselile noastre precum iertam si noi gresitilor nostri.Amin
0
23-01-2010, ora 01:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Toate mesajele, d-nei Bleuciel, sunt absolut extrem de sugestive şi de pline de DUMNEZEU, mulţumesc mult!
0
24-01-2010, ora 14:18
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
Ilustratiile/ parabolele de mai sus nu sunt cratie proprie. Nu imi asum nici o responsabilitate daca anumite cuvinte (expresii) afecteaza in vreun fel o persoana. Scopul celor scrise porneste din cu totul alte intentii.

= Cand am citit pt prima data aceste minunate parabole nu m-am simtit in nici un fel lezata de vreuna dintre ele (sau de vreun cuvant anume. Autorul a depus o munca indelungata pt. a le aduna intr-o carte din care noi putem culege ce este bun sau ce ni se potriveste.)

("Calea spre cer in 1000 de ilustratii" - autor Timotei Pop; expresia cu pricina: pag. 17 paragraf 27 )

Multumesc.

Duminica placuta!
0
24-01-2010, ora 16:30
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
"Tu, Doamne, totdeauna esti cu mine
Si niciodata sigur nu ma lasi
Puterea Ta, e taina ce ma tine
Din cei dintai la cei din urma pasi."
.

"Pentru ca zici, "Domnul este locul meu de adapost!
si faci din Cel Prea Inalt turnul tau de scapare,
de aceea nici o nenorocire nu te va ajunge,
nici o urgie nu se va apropia de cortul tau.

Caci el va porunci ingerilor Sai
sa te pazeasca in toate caile tale;
si ei te vor duce pe maini
ca nu cumva sa-ti lovesti piciorul
de vreo piatra..." - Ps. 91.9-12
=

Ar putea oare un izvor sa dea in acelasi timp apa dulce si apa amara?

(Inca o data imi cer iertare pt. ceea ce stiu ca am gresit -si nu am apucat sa repar, dar si pt. ceea ce am gresit fara a sti ca o fac)

Cu drag,
0
24-01-2010, ora 16:36
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
"creatie" - primul rand al penultimei postari
"singur" - al doilea vers, prima strofa, ultima postare
0
24-01-2010, ora 21:09
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
Corect: "Caci El va porunci ingerilor Sai" -
=

RELÍGIE, religii, s.f. 1. Sistem de credinţe (dogme) şi de practici (rituri) privind sentimentul divinităţii şi care îi uneşte, în aceeaşi comunitate spirituală şi morală, pe toţi cei care aderă la acest sistem; totalitatea instituţiilor şi organizaţiilor corespunzătoare; confesiune, credinţă. ♦ Fig. Crez, cult. 2. Disciplină predată în şcoală, având ca scop educarea şi instruirea elevilor în spiritul religiei (1) date. -

CREŞTINÍSM s.n. Ansamblul religiilor AVAND LA BAZA CREDINTA SI INVATATURILE D-LUI IISUS CRISTOS - Creştin + suf. -ism (după fr. christianisme).

"BENEFICIILE CREDINTEI CRESTINE IN VINDECARE" = si-a propus sa expuna cu impartialitate (pe cat posibil) un adevar fundamental, acela ca TOT ce este VIATA de la VIATA vine si IN VIATA NOASTRA SE RASFRANGE IN CHIP BINEFACATOR.
Nu s-a avut in vedere a reduce o tema cu trimiteri imediate in viata practica cum este CRESTINISMUL, ca manifestare VIE in viata de zi cu zi, cu un subiect mort, cum ar fi RELIGIA.

Faptul ca Dumnezeu mi-a aratat mai mult decat as fi meritat vreodata sa cunosc, a fost datorita nesfarsitei Lui Indurari, si datorita milei ce o are fata de oameni.

Riscul de a fi incomoda pentru multi (si chiar mai mult decat atat) mi l-am asumat de la-nceput.

INSA daca un singur om va gasi ceva bun de luat din aceste randuri, inseamna ca nu m-am ostenit in zadar.

Nu stiu daca-mi este permis sa dau nume (cred ca nu), m-au apropiat anumite cuvinte de mare intelepciune pe care le-am gasit pe anumite postari, iar asta m-a incurajat.

Ideea este ca ORICUM - voi merge inainte.

"DE SOARE AM NEVOIE
ORI POT SI FARA EL -
DAR FARA DE NADEJDE
NU POT IN NICI UN FEL.

DE APA AM NEVOIE
ORI POT SI FARA EA,
DAR FARA DE IUBIRE
IN VECI NU VOI PUTEA.

DE PAINE AM NEVOIE
ORI POT SI MAI FLAMAND,
DAR DE-ADEVAR MI-E FOAME
MEREU IN PRIMUL RAND.

DE AER AI NEVOIE
CA-N VIATA SA RAMAI,
DAR DE HRISTOS AM PURURI
NEVOIE MAI INTAI.

SA AM CHIAR LUMEA-NTREAGA
DIN TOATE, CE FOLOS
CAND SUNT PE VESNICIE
DEPARTE DE HRISTOS.

ATUNCI CAND SUNT CU DOMNUL
NIMIC DE N-AS AVEA,
AM TOT CE FERICESTE
PE VECI VIATA MEA. "


Dumnezeu sa va binecuvinteze!
0
25-01-2010, ora 15:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
"Fara smerenie nu putem gusta stralucirea lui Dumnezeu in viata noastra. "
0
26-01-2010, ora 00:20
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
Exact.

Multumesc Clara pentru vizita.

Dumnezeu sa te binecuvinteze!

Mi-ar placea sa mai impartasim pareri.
0
30-01-2010, ora 21:10
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
"Prea iubitule, doresc ca toate lucrurile tale sa-ti mearga bine, si sanatatea ta sa sporeasca tot asa cum sporeste sufletul tau." - si ma rog pentru asta.

"A fost o mare bucurie pentru mine [afland] ca esti credincios adevarului si ca umbli in adevar."

"Prea iubitule, tu lucrezi cu credinciosie in tot ce faci pentru frati; si pentru straini totodata." - 3Ioan 1: 2, 3, 5.
Si
"Dumnezeul pacii sa va sfinteasca El Insusi pe deplin; si duhul vostru, sufletul si trupul vostru sa fie pazite intregi, fara prihana la venirea Domnului nostru Iisus Hristos" - 1Tesaloniceni 5:23.

=


= Si ingerii au uneori nevoie de ajutor.

= "CREDINTA VEDE INVIZIBILUL, CREDE INCREDIBILUL SI...PRIMESTE DE LA DUMNEZEU IMPOSIBILUL"

= "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

= "Prin rugaciune sunt indeplinite mai multe lucruri
Decat cele la care viseaza aceasta lume " - Tennyson

= NEPUTINTA OMULUI ESTE OCAZIA LUI DUMNEZEU.
=DACA NE RECUMOASTEM NEVOIA NOASTRA DE DUMNEZEU, EL NE VA AJUTA.

= A face tot ce putem mai bine si a gandi cutezator - iata calea... (Ben Carson)

Exista inimi devotate, spirite pline de curaj,
Exista suflete pure si adevarate;
Atunci ofera-i lumii tot ce ai mai bun,
Si tot ce-i mai bun la tine se va intoarce.
- madeline bridges
=

Iubire, nici nu stiu sa spun

Iubire, nici nu stiu sa spun
ce buna-ai fost cu mine
caci harul tau cu cat l-adun
mereu mai mare-mi vine.

Imi ceri o jertfa, pare foc
si-mi tremura privirea
dar ea-i doar tainicul mijloc
prin care-mi dai sfintirea.

Imi ceri un iad pe-un Paradis
si-un praf pe-o avutie
imi ceri o clipa cat un vis
si-mi dai o vesnicie.

Imi dai o cruce - si mi-o iei
c-o dragoste voioasa
caci cea mai grea din partea ei
asupra Ta apasa.

Imi ceri un dar, - il dau voios
si de-unde-l iau, tot creste
caci inmiit mi-ntorci, prisos,
de nu se mai sfarseste.

Imi ceri doar dragostea sa dau
c-o inima grabita
si-n veci apoi tot iau si iau
- si unda-i nesfarsita.
(Traian Dorz)
.

- Pentru un meniu cat mai complet,

Jason Mraz - Life is wonderful ; Catalin Crisan - Vorbeste marea (clip) - youtube.com


In acest weekend sa facem cat mai multi oameni de zapada, sa fim pentru un ceas macar, copii - si totul va redeveni ca nou!

Sa auzim de bine!
0
30-01-2010, ora 21:18
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
PS:
Sa avem mare grija numai, sa nu inghete in gerul acesta si inimile noastre! Dar pe unde-mi umblati fratilor?

pupic.
0
31-01-2010, ora 12:30
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
"INCREDE-TE IN DOMNUL DIN TOATA INIMA TA,...
RECUNOASTE-L IN TOATE CAILE TALE, SI EL ITI VA NETEZI CARARILE." - Proverbe 3:5, 6

"El da izbanda celor fara prihana, da un scut celor ce umbla in nevinovatie.
Ocroteste cararile neprihanirii, si pazeste calea credinciosilor lui." -Proverbe -2:7

=

PSALMUL 20

Către mai marele cântăreţilor.
Un psalm al lui David.

1Să te asculte Domnul în ziua necazului, să te ocrotească Numele Dumnezeului lui Iacov,

Prov 18.10;

2să-ţi trimită ajutor din locaşul Său cel Sfânt, şi să te sprijinească din Sion!

1Împ 6.16;2Cron 20.8;Ps 73.17;

3Să-Şi aducă aminte de toate darurile tale de mâncare, şi să primească arderile tale de tot! (Oprire.)

4Să-ţi dea ce-ţi doreşte inima, şi să-ţi împlinească toate planurile tale!

Ps 21.2;

5Atunci noi ne vom bucura de biruinţa ta, şi vom flutura steagul în Numele Dumnezeului nostru. Domnul să-ţi asculte toate dorinţele tale!

Ps 9.14;Ex 17.15;Ps 60.4;

6Ştiu de acum că Domnul scapă pe unsul Său, şi-i va răspunde din ceruri, din locaşul Lui cel Sfânt, prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui.

Ps 2.2;

7Unii se bizuiesc pe carele lor, alţii pe caii lor; dar noi ne bizuim pe Numele Domnului, Dumnezeului nostru.

Ps 33.16-17;Prov 21.31;Isa 31.1;2Cron 32.8;

8Ei se îndoaie şi cad; dar noi ne ridicăm şi rămânem în picioare.

9Scapă, Doamne, pe împăratul, şi ascultă-ne când Te chemăm!

=


, , Primeşte-mă, Tăcere, pe muntele tău sfânt,
pe care rugăciunea e slobodă să plângă
şi unde fericirea e singurul cuvânt,
iar mâinile întinse pot cerul sa-l cuprinda."( Traian Dorz)

=

PSALM DE DOR

...O, Doamne,

...
mi-e rănită inima de această zbatere-ndelungă!
Vino şi sparge colivia sufletului meu!
Atinge aripile păsării rănite şi fă o minune!
...
O, Doamne, îţi mulţumesc!
Ştiam că vei veni degrabă!
Ştiam că prezenţa Ta îmi va aduce aproape,
atât de aproape toată zarea albastră,
tot Cerul!!!
Ştiam că îi vei aduce cu Tine
Pe toţi ai Tăi...
Pe toţi fraţii mei risipiţi pe-ntreaga vale a durerii...

Ştiam că zbaterea păsării rănite
Se va preface-n psalm,
Un psalm de dor,
de dorul de-Acasă,
un psalm aşa de plăcut
când îl putem murmura împreună,
Eu cu Tine, Doamne,
şi cu ei, cu fraţii mei...

=

"IUBESTI PE CINEVA ATUNCI CAND AI AJUNS SA-I DAI CE AI MAI BUN SI HOTARASTI SA I TE DAI PE TINE INSUTI" - Octavian Paler


"DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU, ni s-a descoperit
Pe cand eram inca pacatosi
Cand noi nici nu-L cunosteam
Pentru noi El s-a jertfit
Isus in dragostea-I fara sfarsit.

Ce mult ne-a iubit!
Ca-n dragostea Lui -
Si-a dat viata pentru noi!
De-aceea acum, avand din dragostea Lui
Sa iubim pe Dumnezeu
Sa iubim pe-aproapele nostru
Sa iubim asa cum El ne-a iubit.

DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU pentru veci va ramanea
Chiar cand totul se va termina
Intr-o zi vom fi cu El
Ascultand cuvantul Sau
Si ramanand in El.

Ce mult ne-a iubit!.
Ca-n dragostea Lui
Si-a dat viata pentru noi.
.
Text si muzica: Alexandru Faragau

.

"De pe muntele iertarii
Curge un izvor de har
Ce revarsa mila sfanta
Din al dragostei altar.

Har si dragoste curg rauri
Si-aduc pace din inalt
SI SARUTA CU IUBIRE
TOT PAMANTUL VINOVAT."

=

Imbratisare,

elena
0
31-01-2010, ora 19:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Cuvintele Domnului, cuvinte curate, argint lămurit în foc, curăţat de pământ, curăţat de şapte ori.

2. Iar eu spre mila Lui am nădăjduit; bucura-se-va inima mea de mântuirea Sa; cânta-voi Domnului Celui Preaînalt, Celui ce mi-a făcut mie bine.

3. Domnul din cer a privit peste fiii oamenilor, să vadă de este cel ce înţelege, sau cel ce caută pe Dumnezeu.

4. Doamne, cine va locui în locaşul Tău şi cine se va sălăşlui în muntele cel sfânt al Tău?

5. Cel ce umblă fără prihană şi face dreptate, cel ce are adevărul în inima sa.

6. Păzeşte-mă, Doamne, că spre Tine am nădăjduit.

7. Prin sfinţii care sunt pe pământul Lui minunată a făcut Domnul toată voia întru ei.

8. Domnul este partea moştenirii mele şi a paharului meu. Tu eşti Cel care îmi aşezi mie iarăşi moştenirea mea.

9. Binecuvânta-voi pe Domnul, Cel ce m-a înţelepţit; la aceasta şi noaptea mă îndeamnă inima mea.

10. Văzut-am mai înainte pe Domnul înaintea mea pururea, că de-a dreapta mea este ca să nu mă clatin.

11. Pentru aceasta s-a veselit inima mea şi s-a bucurat limba mea, dar încă şi trupul meu va sălăşlui întru nădejde.

12. Cunoscute mi-ai făcut căile vieţii; umplea-mă-vei de veselie cu faţa Ta, şi la dreapta Ta de frumuseţi veşnice mă vei sătura.
0
01-02-2010, ora 02:32
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
-*

Cine ti-a zis ca trebuie sa mori ? Eu ti-am zis sa tii "panarama" de vorba...
Eu asa mi-am facut din cei mai aprigi "dusmani" ai mei prieteni si simpatizanti.
In ceea ce priveste gustatul din placintica... :-)
Vezi tu pe cineva in jurul tau care nu te lasa ? :-) Its up to you !
Bucura-te de viata Danutz ! Asa cum stii tu ca e mai bine si mai frumos !

Clara P.

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns
1618 comentarii 12 ..... 53 54 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.