besicute si usturime la penetrare
Buna ziua,
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secretii, usturimi
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 4probleme feminine: mancarimi in zona labiilor
- 2pete maroni... si usturimi vaginale
- 16mancarmi zona vaginala
- 4intarzierea menstrei, mancarimi si usturimi genitale
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 10candidoza genitala
- 12am o scurgere alb branzoasa si apoasa o usoara mancarime...
- 6sensibilitate crescuta in zona genitala
- 3ajutor. de cate ori am contact cu sotul meu apar mereu ustrurimi la mine
- 1penis cu mancarimi
- 10boala venerica
- 2De cateva luni am usturimi si arsuri in zona genitala
- 3am usturimi vaginale de aprox. 2 ani
- 0mâncărimi în zona inghinală
- 1Secretie alba si mancarimi in timpul sarcinii
- 1mancarime foarte sacaietoare si deranjanta intre anus si testicule
- 0Usturime fara mancarimi intre labii
- 1Salutare! bubițe mici roșii pe penis
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala