besicute si usturime la penetrare
Buna ziua,
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6curiozitate! E iritatie?
- 7usturimi dupa actul sexual
- 2ce boala genitala are aceste simptome ?
- 4problema in zona genitala
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 5buba rosie pe scrot
- 2albeata si mincarimi?
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 3mancarimi in zona genitala = infectie?
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 6Usturimi la urinare si in timpul sexului... poate fi o raceala?
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 5mi-au aparut cateva pete rosii in jurul penisului si mancarimi
- 5Modificari de tip trofic... ce inseamna?
- 2Ce poate fi?
- 2Lichid incolor
- 1Mancarime în zona genitala
- 0Usturime in zona genitala
- 2Ginecologie
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala