besicute si usturime la penetrare
Buna ziua,
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3zona genitala rosie, mancarimi, cojite care daca le rup sangereaza
- 22sexul implica riscuri! Un sfat: nu mai faceti fara prezervativ!
- 2ma ustura vaginul
- 4mancarimi in zona inghinala
- 6mancarimi genitale la fetita de 5 ani
- 2mancarimi si usturimi dupa sex
- 3Usturime groaznica
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 0Am mancarimi si nu stiu de ce:(
- 3problema dupa actul sexual: o usturime destul de deranjanta
- 5Mancarimi penis
- 2bubite rosii pe capul penisului, mancarime, descuamare, varsat de vant
- 0Bubite rosii, mancarime si decojire a varfului penisului!
- 4Mancarime si roseata gland si preput
- 1Mancarimi vaginale si bubite rosii
- 6Infectie sau bts?
- 1Vaginita in sarcina
- 1Usturime in zona genitala
- 2Lichid incolor
- 2Boli ale vaginului
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala