besicute si usturime la penetrare
Buna ziua,
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 26zona genitala: mancarimi si usturimi
- 4intarzierea menstrei, mancarimi si usturimi genitale
- 9Ciuperca sau boala cu transmitere sexuala?
- 4am o infectie alba varscoasa, mancarimi, dar nemirositoare
- 4am o mancarime si nu stiu ce pot face
- 5Mancarimi penis
- 0Usturime mancarime...stres
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 2Mancarime genitala
- 6O posibila candidoza?
- 1Mancarime vagin
- 1mancarimi si usturimi in zona genitala
- 0Întrebare
- 1Ajutați ma - zona genitală
- 1Balanita recidiva
- 0Usturime in zona genitala
- 0Mâncărimi de la muntele lui Venus pana între labiile mari și mici
- 1Umflatură penis
- 2Mâncărimi capul penisului
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala