usturime dupa sex. durere la penetrare

10-02-2011
dolce.ada
Nu este medic/terapeut
dolce.ada
Buna. Sunt fara si de 3 luni mi-am inceput viata sexuala iar ultimile dati am probleme cu lubrifierea.Simt durere la penetrare, probabil nu sunt suficient lubrifiata iar de cateva ori am simtit dupa, o starea de usturime. Trebuie sa mentionez ca iubitul meu foloseste prezervativul ca metoda contraceptiva insa nu foloseam lubrifiant. Iar de 5 zile am o stare de balonare de care nu scap(am facut test de sarcina si a iesit negativ). Dupa un espumisan imi e mai bine insa dpa orice masa revine starea. Am fost la ginecolog in urma cu 3 luni jumate si nu am bani acum sa ma mai duc.Puteti a imi spuneti ce nu fac bine, ce sa folosesc, ce lubrifiant si ce conecinte pot aparea in urma unei lipse de lubrifiere. (am o teama sa nu aibe legatura cu problema balonarii)
Tin sa mentionez ca folosesc acest mesaj doar pt linistea si informarea mea fiindca tot o sa ajung la medic insa mi-ar fi utila parearea Dumneavoastra.
2 comentarii
0
10-02-2011, ora 19:46
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Sunt numeroase lubrefiante pe piata, dar acestea sunt metode provizorii si actioneaza, scurt timp, numai asupra simptomelor. Solutia de prima alegere in cazul dv este tratamentul homeopatic. Deci, este necesar un consult homeopatic.
0
19-02-2011, ora 21:26
isop bibi
Nu este medic/terapeut
isop bibi
Buna. am si eu o problema am o relatie de 2 ani cu prietenul meu dar nu am m-ai intretinut relatii sexuale de o luna din cauza unar probleme. Dupa dureri la menstruatie si in urma unei secrerii albicioase, am mers la ginecolog mi-a facut testul Papanicolau dar nu mi-a iesit nici un fel de infectie. Dupa cateva zile am mers la ecografie si am chesturi la ambele ovare. Acum i-au tratament cu Diane 35 de 2 saptamani si am incercat din nou sa intretinem relatii sexuale, dar nu reusim din cauza durerilor mele foarte mari. Ce pot face ?Poate fi din cauza anticonceptionalelor sau din ce cauza?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •