Betalog 50 mg
Buna ziua,
Am avut tensiune foarte mare si puls marit TA -183/99/175. Am chemat salvarea si m-a prins exact in criza. In mod normal aveam TA 14/9/98. Aveam puls mare. M-a linistit cu Betalog 50 mg.
Am fost la cardiolog, am facut EKG, ecocardiograma, am avut Holder, Acum am tratament cu betalog 25 mg dim si 25 mg seara, dar ma simt rau, ma doare capul, sunt ametita, obosita iar cel mai rau ma dor ochii de nu pot face nimic. Doctora zice ca nu se poate asa ceva. Oare asa e la inceput de tratament?
pulsul scade pana la 67 bp.
Am hernie hiatala si mai iau omez, triferment si expumisan.
Sunt femeie am 66 ani, nu beau, nu fumez.
Multumesc.
Am avut tensiune foarte mare si puls marit TA -183/99/175. Am chemat salvarea si m-a prins exact in criza. In mod normal aveam TA 14/9/98. Aveam puls mare. M-a linistit cu Betalog 50 mg.
Am fost la cardiolog, am facut EKG, ecocardiograma, am avut Holder, Acum am tratament cu betalog 25 mg dim si 25 mg seara, dar ma simt rau, ma doare capul, sunt ametita, obosita iar cel mai rau ma dor ochii de nu pot face nimic. Doctora zice ca nu se poate asa ceva. Oare asa e la inceput de tratament?
pulsul scade pana la 67 bp.
Am hernie hiatala si mai iau omez, triferment si expumisan.
Sunt femeie am 66 ani, nu beau, nu fumez.
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Palpitații, tensiune ușor crescută și o stare foarte ușoară de amețeală constantă
- 1Probleme cardiace sau probleme ale sistemului nervos?
- 0Soft holter
- 1Subdenivelare ST in panta la testul de efort
- 1Durere in spate și piept
- 2Tensiune la efort
- 2Insuficienta cardiaca
- 1Problema cardio
- 2Puls foarte mare
- 1De cateva zile am bataile inimii foarte mari