bolide piele

buna sunt daniela am si eu o problema de vreo 2 ani, dar acum este mai enervanta, dupa ce fac baie, dupa inmuierea pielii, pe talpi, dar mai ales pe palme, incepe ca o zbarcire a pielii, mai nou parca se umfla, se albesc si incep mancarimi groaznice, pana acum doar aveam mancarimi groaznice, acum este si vizibil ca nu e in regula, dupa terminarea, uscarea pielii, totul revine la normal, dispar mancarimile, si se finiseaza pielea, la inceputul perioadei am crezut ca este de la spumantul de baie, am renuntat la el, acum chiar si daca clatesc niste vase, se inmoaie mainile si incepe sa ma manance palmele si sa imi apara ca o iritatie, pe toata palma, fara degete, nu prea stiu cum sa o descriu, este alba, crapata, umflata, ca o inflorire a pielii, ajutati-ma cumva, daca se poate, va multumesc...
3 comentarii

nu am fost la dermatolog, pana acum o saptamana nu a fost chiar insuportabil, apare doar la stat in apa mai mult, nu gen dus, gen baie mai prelungita, dar doar acum o saptamana m-i s-a umflat palmele, adica a fost vizibil, pana acum a fost doar mancarime geoaznica, pana la uscarea pielii, dupa aceea intra in normal

Atunci mergeti sa va vada un medic dermatolog si cu siguranta o sa va prescrie un tratament pt aceste stari ale dumneavoastra!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5epilarea cu ceara.. ceara refolosita?
- 16pete pe fata, gat si spate de la emotii
- 10Basicute mici cu sange pe scrot
- 10ciuperca pielii - tratament
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 9am pe mana dreapta o usturime si in acelasi timp o durere pe piele de la cot in jos
- 17pete maronii s-au extins pe gat
- 3pustule la culoarea pielii=recidiva?
- 7lichen plan verucos un doctor va rog
- 7mancarime a pielii
- 6alunita cu probleme si marit un pic de la soare
- 51boli de piele?
- 24pete albe pe corp
- 15Iritatie intre picioare.
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 1Boli de piele multiple
- 4miros urat al pielei
- 1Piele incretita mana