BRD

04-12-2014
Florin59
Nu este medic/terapeut
Florin59
in urma unei internari pentru operatie de HDL la Bagdazar mi s-au facut analizele, EKG, plamani,...si mi-au descoperit la inima BRD major si hemibloc anterosuperior stang !
doctora m-a intrebat daca fumez si daca stiam de asa ceva ??
nu mai fumez de 4 ani iar ca tratament mi s-a recomandat cate o jumatate de aspirina / zi !
ce stiti de asa ceva sau mai bine zis exista cineva care a avut asemenea diagnostic ?
5 comentarii
0
27-06-2015, ora 15:20
lachriss
lachriss
Buna ziua. Blocurile cardiace respective sunt, cu cea mai mare probabilitate, de natura ischemica (tesutul cardiac nu este irigat corespunzator datorita existentei unor ingustari la nivelul arterelor). Dv v-a trebui sa acordati o mare atentie stilului dv de viata (renuntati la fumat, evitati consumul de grasimi animale si zaharuri rafinate, consumati regulat alimente care protejeaza inima - produse din cereale integrale, peste gras, ulei de masline, fructe oleaginoase; consumati cantitati reduse de alcool, faceti miscare zilnic, evitati cresterea in greutate; urmati-va tratamentul cu constiinciozitate)
0
01-08-2015, ora 09:18
Florin59
Nu este medic/terapeut
Florin59
va multumesc frumos pentru raspuns !
de foarte multi ani nu mai consum alimente grase, carnea mea "de baza" este cea de curcan sau pui,...de fumat nu mai fumez de 5 ani,...alcool n-am baut toata viata mea,..din cand in cand cate o bere iar de restul care spuneti chiar le respoect !
am o intrebare,.NU MI S-A DAT NICI UN TRATAMENT pentru BRD,...DOAR 1 ASPENTER / zi ?????
0
08-08-2015, ora 22:36
lachriss
lachriss
BRD-ul in sine nu se trateaza. Aspenter-ul v-a fost prescris pentru cauza care a determinat BRD - ul. Atata timp cat nu aveti alte modificari sau simptome, este suficient.
0
10-08-2015, ora 09:12
Florin59
Nu este medic/terapeut
Florin59
am inteles,...va multumesc frumos !
sa aveti o zi frumoasa !
0
11-08-2015, ora 22:07
lachriss
lachriss
Cu multa placere. La fel si dv.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici