BRD
in urma unei internari pentru operatie de HDL la Bagdazar mi s-au facut analizele, EKG, plamani,...si mi-au descoperit la inima BRD major si hemibloc anterosuperior stang !
doctora m-a intrebat daca fumez si daca stiam de asa ceva ??
nu mai fumez de 4 ani iar ca tratament mi s-a recomandat cate o jumatate de aspirina / zi !
ce stiti de asa ceva sau mai bine zis exista cineva care a avut asemenea diagnostic ?
doctora m-a intrebat daca fumez si daca stiam de asa ceva ??
nu mai fumez de 4 ani iar ca tratament mi s-a recomandat cate o jumatate de aspirina / zi !
ce stiti de asa ceva sau mai bine zis exista cineva care a avut asemenea diagnostic ?
5 comentarii
Buna ziua. Blocurile cardiace respective sunt, cu cea mai mare probabilitate, de natura ischemica (tesutul cardiac nu este irigat corespunzator datorita existentei unor ingustari la nivelul arterelor). Dv v-a trebui sa acordati o mare atentie stilului dv de viata (renuntati la fumat, evitati consumul de grasimi animale si zaharuri rafinate, consumati regulat alimente care protejeaza inima - produse din cereale integrale, peste gras, ulei de masline, fructe oleaginoase; consumati cantitati reduse de alcool, faceti miscare zilnic, evitati cresterea in greutate; urmati-va tratamentul cu constiinciozitate)
va multumesc frumos pentru raspuns !
de foarte multi ani nu mai consum alimente grase, carnea mea "de baza" este cea de curcan sau pui,...de fumat nu mai fumez de 5 ani,...alcool n-am baut toata viata mea,..din cand in cand cate o bere iar de restul care spuneti chiar le respoect !
am o intrebare,.NU MI S-A DAT NICI UN TRATAMENT pentru BRD,...DOAR 1 ASPENTER / zi ?????
de foarte multi ani nu mai consum alimente grase, carnea mea "de baza" este cea de curcan sau pui,...de fumat nu mai fumez de 5 ani,...alcool n-am baut toata viata mea,..din cand in cand cate o bere iar de restul care spuneti chiar le respoect !
am o intrebare,.NU MI S-A DAT NICI UN TRATAMENT pentru BRD,...DOAR 1 ASPENTER / zi ?????
BRD-ul in sine nu se trateaza. Aspenter-ul v-a fost prescris pentru cauza care a determinat BRD - ul. Atata timp cat nu aveti alte modificari sau simptome, este suficient.
am inteles,...va multumesc frumos !
sa aveti o zi frumoasa !
sa aveti o zi frumoasa !
Alte subiecte recente din această secțiune: