Brintelix/Trintelix

10-01-2020
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Am inceput tratamentul de 16 zile nu stiu de ce dar in primele zile m-am simtit foarte bine acuma incep sa am din nou anxietate si depresie stiu ca dureaza o luna sa ajung la nivel plasmatic doctori de pe forum ce parere aveti de acest medicament?Vortioxetine stiu ca este c-am de ultima generatie si nu se gaseste in tara.
6 comentarii
0
10-01-2020, ora 14:52
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Bună ziua! Aveti un diagnostic de la psihiatru? Discutati cu medicul pentru ca el este în măsură sa vă modifice dozele sau să schimbe tratamentul. Probabil doza a fost prea mică și la un moment dat nu- și mai face efectul.
0
10-01-2020, ora 15:23
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Da diagnosticul este de :depresie moderata cu stari anxioase...tratamentul nu are cum sa il mai schimbe am incercat toate cele 20 de antidepresive de pe piata din Romania fara succes am facut si psihoterapie un an la fel fara succes.
0
10-01-2020, ora 18:00
Psihologie, București
De obicei psihoterapia combinată cu medicația dă rezultate mai rapide, cu condiția să se fi făcut o evaluare psihologică corectă pentru că depresia are în spate niște cauze, care fiind depistate poți să diminuezi simptomele.
Nu știu ce psihoterapie ați făcut, dar de obicei psihoterapia cognitiv-comportamentală se pliază bine pe depresii și anxietăți și dă rezultate după 15-20 de ședințe. La psihoterapie ar fi trebuit să câștigați competențe în a gestiona situațiile întâlnite și să vă schimbați modul de gândire și percepție astfel încât acestea să nu vă mai afecteze.
0
11-01-2020, ora 11:51
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Cognitiv-comportamentală am facut ma ajutat mult seara sa dorm macar dorm 8 -9 ore acuma.Alti dr. de pe forum ce rezultate ati avut cu acest medicament? M-am documenatat este un SSRI dar se integreaza si in categoria atipicelor...nu prea inteleg.
0
11-01-2020, ora 16:02
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
De obicei, medicii prescriu la începutul tratamentului cu antidepresive si niste anxiolitice de tipul benzodiazepinelor sau z drugs ca somnifere apoi se scot aceste medicamente in plus. Dacă depresia persista cu antidepresive, se da si un antipsihotic pe lângă. Are medicul de unde alege, de la antipsihotice atipice la cele tipice.
0
11-01-2020, ora 17:37
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Antipsihotice la o depresie moderata??? Olanzapina, quetiapina, abifily etc...sa ma ingras 40 de kg nu mersi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.