buba rosie pe scrot
buna ziua...am nevoie de sfatul dumneavoastra.de circa o luna mi-a iesit pe testicul o buba rosie ce imi provoaca mancarime. se simte tare la pipait si pielea devine mai creata in zona respectiva.mentionez ca e doar una, nu se prezinta sub forma de besica..nu e purulenta...doar imi provoaca mancarime...si e rosie. va multumesc anticipat
5 comentarii
Foloseste cateva zile Nidoflor crema -te dai de doua ori pe zi, dupa ce te speli- si cumpara-ti si cateva pastile de Aerius sau Claritine si ia una pe zi.Daca dupa 4-5 zile nu-ti trece trebuie sa te vada un dermatolog.Numai bine!
multumesc foarte mult pentru raspuns. voi urma sfatul dumneavoastra.sunt totusi foarte nedumerit...de la ce e posibil sa fi aparut?ce poate fi? cat e de grav? as aprecia mult sa primesc raspuns si inteleg totodata ca trebuie vazuta buba ca sa primesc raspuns cat mai exact..
Poate fi o simpla iritatie, inflamatie localizata scrotala sau e o reactie alergica la ceva.Trebuie examinata regiunea nu se poate sti daca nu e nevoie si de antibiotic.Dar deocamdata ia ce ti-am spus eu cateva zile si daca vezi ca nu are nici un efect, mergi cu trimitere la dermatologie.Nu este ceva grav.
Buna seara, am si eu o problema, mi-a aparut de cateva zile o buba rosie pe scrot care are un lichid alb in ea, si imi provoaca mancarimi. puteti sa ma ajutati cu un raspuns ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mancarimi in zona genitala
- 6zona rosie pe penis
- 5Iritatii si mancarime in zona genitala + miros
- 2de 3 ani am pe capul penisului si in partea de jos niste mici bubite
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 39senzatie de mancarime si iritatie in zona genitala
- 3mancarimi dupa contact sexual...ajutati-ma!
- 3Bubite si mancarimi.
- 12am o scurgere alb branzoasa si apoasa o usoara mancarime...
- 3mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 4Pete rosii pe penis
- 2Infecție în timpul sarcinii
- 0Bubite rosii pe penis. Candida?
- 1Afectiune genitala
- 1macarimi zona ingginala si bubite albe scort
- 1Ajutor!!! mâncărimi și arsuri îngrozitoare în zona genitala
- 1Mancarime in zona inghinala
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis mancarimile in zona genitala