buba rosie pe scrot

buna ziua...am nevoie de sfatul dumneavoastra.de circa o luna mi-a iesit pe testicul o buba rosie ce imi provoaca mancarime. se simte tare la pipait si pielea devine mai creata in zona respectiva.mentionez ca e doar una, nu se prezinta sub forma de besica..nu e purulenta...doar imi provoaca mancarime...si e rosie. va multumesc anticipat
5 comentarii

Foloseste cateva zile Nidoflor crema -te dai de doua ori pe zi, dupa ce te speli- si cumpara-ti si cateva pastile de Aerius sau Claritine si ia una pe zi.Daca dupa 4-5 zile nu-ti trece trebuie sa te vada un dermatolog.Numai bine!

multumesc foarte mult pentru raspuns. voi urma sfatul dumneavoastra.sunt totusi foarte nedumerit...de la ce e posibil sa fi aparut?ce poate fi? cat e de grav? as aprecia mult sa primesc raspuns si inteleg totodata ca trebuie vazuta buba ca sa primesc raspuns cat mai exact..

Poate fi o simpla iritatie, inflamatie localizata scrotala sau e o reactie alergica la ceva.Trebuie examinata regiunea nu se poate sti daca nu e nevoie si de antibiotic.Dar deocamdata ia ce ti-am spus eu cateva zile si daca vezi ca nu are nici un efect, mergi cu trimitere la dermatologie.Nu este ceva grav.

Buna seara, am si eu o problema, mi-a aparut de cateva zile o buba rosie pe scrot care are un lichid alb in ea, si imi provoaca mancarimi. puteti sa ma ajutati cu un raspuns ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt nelamurita!
- 1048pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului
- 2bubite in zona genitala care ma mananca
- 9pata pe picior in zona genitala si mancarimi
- 27probleme la penis, caut raspunsuri
- 3crema vaginala
- 8incertitudine mare
- 4am nevoie de un raspuns
- 0Mancarimi zona genitala AJUTOR
- 5Mancarimi genitale si roseala la exterior.. ce e?
- 0de cativa ani buni am niste bubite rosii pe penis si pe testicule
- 1Puncte rosii pe penis, bube pe corp - act sexual oral
- 1Inelul contraceptiv - usturimi si mâncarimi
- 1Iritaţii?
- 3Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime
- 1Mancarime în zona genitala
- 0Va rog sa ma ajutati! macro papule usor dureroase pe radacina penisului
- 2Mancarimi si miros neplacut in partea intima !
- 8Mâncărime în zona intima
- 1Mâncărimi și secreții la nivelul penisului
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis mancarimile in zona genitala