durere suparatoare de tibie
Am 20 de ani, nu practic sporturi; foarte rar joc fotbal, cam odata la doua luni, sunt somer si de vreo 3 ani de zile a aparut o durere suparatoare de tibie (piciorul drept), de la glezna pana aproape de genunchi. Durerea se manifesta doar cand merg, nu cand joc fotbal, sau cand practic alt efort fizic. Alte simptome: senzatie de ardere, incalzire excesiva a pielii, senzatie de transpiratie, respiratie greoaie. Desi eu stau la tara, durerea se manifesta doar atunci cand merg prin oras, si m-am gandit ca durerea apare deoarece mersul meu este prea incordat, datorita influentei populatiei aglomerate din jur. E posibil sa am cancer osos, sau e doar un efect al starii mele de anxietate? Tin sa marturisesc ca nu am suferit vreun traumatism in zona piciorului suferind.
1 comentarii
Buna ziua!
Este absolut imposibil de precizat cauza suferintei D-voastra fara o examinare clinica directa. Pot fi mii de cauze.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este absolut imposibil de precizat cauza suferintei D-voastra fara o examinare clinica directa. Pot fi mii de cauze.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8fractura tibie
- 24fractura tibie+peroneu nu caluseaza
- 18fractura tibie si peroneu cu deplasare
- 9fractura fibula + deplasare tibie
- 38Fractura tibie si peroneu
- 12dubla fractura tibie+peroneu - dureri usturimi arsuri insuportabile in talpa
- 5Durere la ambele tibii, dupa ce am facut sala
- 14fractura tibie si peroneu cu deplasare
- 8dupa cat timp pot merge din nou?
- 4fractura tibie + peroneu sfaturi (dieta recuperare exercitii)
- 17fractura diafiza tibie operata.. cat dureaza recuperarea, pentru a merge fara carje?
- 1umflatura osoasa la capatul tibiei
- 1Tibie rupta
- 1Durere tibie
- 4Durere tibie
- 2Durere de ose (tibie) dupa efort
- 2Durere in femur
- 1Durere tibie.
Mai multe informații despre: Durerea la fluierul piciorului tibia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: