Caderea parului pubian?!

In urma cu un an am sesizat un nodul la san, la palpare se simte tare, f solid de cca 1, 5 cm si nedureros, niste puncte de grasime langa sfarc iar daca strang sfarcul iese un lichid. Am fost la consultatie la ginecolog si mi s-a spus ca e mai mult ca sigur dupa alaptare si sa nu imi fac probleme. Acum insa o sa ma programez si pt o mamografie. Dar problema e alta, in urma cu 2 saptamani am sesizat ca in zona pubiana imi crescuse parul unde si unde, acum daca as dori m-as putea epila cu mana. Mi se pare f ciudat si nu gasesc nicaieri un raspuns, de-asta am facut asocierea cu nodulul de la san? Mentionez ca am 24 ani si un bebe de 1 an si 9 luni cu nastere prin cezariana. Care ar putea fi cauzele... sau ce boala poate indica caderea parului pubian? Mi se pare atat de ciudat de abia mi-am facut curaj sa postez aceasta intrebare. Va multumesc anticipat!
2 comentarii

e ciudat... dar teoretic sub 40 de ani nu e recomandat să faceţi mamografie, duceţi-vă la ecografie, iar dacă acolo nu vede nimic mai bine e să fie biopsiat acel nodul (nu e prea recomandat să radiaţi zona sânului fără să fie nevoie-dar dacă consideră doctorul necesar atunci da, se poate- numai că din câte ştiu eu nu prea ajută mamografia pt că ţesutul sânului e în aşa fel făcut încât la vârste tinere e greu de văzut pe radiografie). poate să fie din cauza alăptatului, eventual o infecţie care s-a localizat aşa. părul pubian poate cădea de cauze hormonale, şi nodulul la fel poate fi de cauză hormonală. duceţi-vă la doctor.

Ms de raspuns... pana sa ajung la un consult, daca mai are cineva ceva pareri informatii.. sunt bune primite!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: