candida recurenta

25-10-2017
Daniela-daniela
Nu este medic/terapeut
Daniela-daniela
buna ziua, am avut o usoara infectie cu candida acum 3 ani, si o usoara raceala. asa a zis dr ginecolog. am tinut tratamentul cu ovule daca imi amintesc bine si cu crema aceea.
problema e ca nu cred ca am scapat, cel putin definitiv de ea, pt ca tot revine, aproape dupa terminarea fiecarui ciclu, sunt mult mai sensibila la contactul sexual si apar usoare iritatii si mancarimi. acestea trec de la sine..urmand sa apara din nou..nu stiu din ce cauza. precizez ca am grija de igiena. nu folosesc protej slipuri niciodata, port lenjerie doar de bumbac, nu port blugi..
am mai tinut din cand in cand tratamente cu antibiotice si uneori aparea infectia uneori nu. dar aparea intr o forma usoara ce trecea de la sine.
acum am din niu aceasta problema, duoa ce am luat antibiotice.
intrebarea mea ar fi daca e posibil sa fac aceasta infectie de la activitate sexuala prea..des..?
am 28 de ani, partenerul meu nu are nici o problema, cel putin vizibila.nu are mancarimi. de asemenea banuiesc ca e important sa precizez ca am acelasi partener de ani de zile.
care poate fi cauza acestor infectii atat de dese, sa fiu eu atata de sensibila?
la fel si cu infectia urinara, am prostul obicei de a nu ma duce des la baie, de a ma abtine, mai ales la licru si noaptea. si mai mereu am infectie urinara si dureri de vezica, dar nu am usturimi la urinare.
vezica ma mai doare si cand stau in frig cu picioarele? ma doare foarte rau, sunt si friguroasa de fel, evit mereu sa stau cu sezutul pe rece dar nu pot evita frigul la picioare mereu. sa nu zic ca dupa 3 guri de cafea, daca nu merg la baie dupa 2 ore, e..grav.
astept un sfat si va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul candidozei vaginale cu iaurt - funcționează?
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Un tratament mai eficient pentru candidoza vaginală
  •