Candida se tot repeta!
Buna ziua. De vreo câteva luni după menstruație apare ceea ce eu o numesc candida, din păcate încă nu am reușit să mă duc la un medic. Se manifesta normal, cu macarimi. Luam câte un fluconazol și trecea. Însă luna aceasta a fost foarte agresivă după acele mâncărimi mi-au apărut două răni în zona intimă. Chiar și în momentul în care ștergeam cu un șervețel sau ceva se putea observa pete mici de sînge de la cat de tare eram iritată. Mi-am cumpărat o cremă și totul s-a rezolvat însă mă tem să nu reapară după menstruația de luna aceasta iar.. Nu știu ce aș putea să iau să o pot trata de tot. Am înțeles că și Fluconazolul se repeta câteva săptămâni. Eu luam câte o pastila și gata. Ce va rog, nu doresc sa iau ovule.
1 comentarii
Orice rana in zona genitala trebuie suspectata de Sifilis si trebuie facut testul. Desigur ca poate fi si de la mancarimi. Dar trebuie sa faceti test secretie la ginecolog sa vedeti cu ce e infectia. Chiar daca ar fi candida ea se vindeca cu ovule si Fluconazol. Nu numai cu Fluconazol.
Faceti ce zice medicul.
Faceti ce zice medicul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mancarime puternice in zona vaginului si senzatii de usturime la urinare
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 4de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
- 6De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
- 3mi-au aparut pe penis niste pete rosii urmate de niste mancarimi si usturimi la urinare
- 4candida sau nu?
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 1interpretare test papanicolau
- 3Mincarimi labiile mici, ajutor
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 1negi genitali - candida - secretii abundente - ganglion inghinal
- 4Mancarime excesiva. Raspuns urgent, va rog!
- 2Mâncărimi roşeaţă la preput
- 0Mancarimi penis urmate de o besica
- 1Mancarime in zona inghinala
- 1Umflatură penis
- 4Coaja galbenă testicule
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza vulvo-vaginala mancarimile in zona genitala candidoza vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: