candidoza

03-05-2009
Misi
Nu este medic/terapeut
Misi
Am candidoza de 3 ani si ceva nu mai trece.Ce sa fac? Am luat tot felul de tratamente cred ca nu mai sunt altele pe piata, le stiu pe toate.Stiu care sunt posibilele cauze am citit mult despre aceasta boala.Singurul lucru care il am este anemia, care am tratat dar cred ca nu a trecut.Vreau un sfat, ce sa fac mai departe. Iaurt am incercat, usturoi, ceai de galbenele, bicarbonat.Am fost si la acupunctura.Deja nu mai pot.Va rog sa ma ajutati ?
1 comentarii
0
08-05-2009, ora 22:21
twista
Nu este medic/terapeut
twista
Sunt la a 2 consultatie si tratare a condiloamelor pe exterior..prima data mi-a recomandat medicul ginecolog condyline si pimafucin ovule, la care verigile au raspuns bine si mi-a trecut...peste vreo luna mi-au aparut iar insotite de mancarimi si secretie albicioasa si mi-a dat wartec crema, pimafucin si tantum rosa plic.si dupa acestea mi-au trecut dar aveam 2 verigi si undeva mai inauntru catre intrarea in vagin.mi-a zis doamna doctor sa dau putina crema si pe alea dar nu le-am vazut prea bine exact kre sunt si probabil am dat si pe piele sanatoasa.
Sunt putin speriata pt k dupa 2 3 ore mi-a aparut pe partea dreapta o umflatura pe sub piele..undeva prin zona vulvelor cred.nu stiu ce sa fac, ma tem sa nu apara ceva mai grav.
Va rog un sfat, un raspuns!nu am cum sa merg la medic pana luni..multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns