candidoza bucala-pt dl dr.F.Valeriu

07-12-2010
taniutza
Nu este medic/terapeut
taniutza
buna ziua.in urma unui exudat am fost diagnosticata cu candidoza bucala.mi s-a prescris flucovim100mg, 1/sapt timp de 1 luna.credeti ca este eficent;nu ar trebui sa urmeze si sotul un tratament?ce parere aveti, imi mai puteti recomanda si altceva?am si o scurgere de pe nas, galbuie, cu miros ingrozitor;sa fie tot din cauza candidozei?va multumesc din suflet si sper sa va puteti face timp si pt mess-ul meu.
2 comentarii
0
07-12-2010, ora 21:31
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
cred ca lucrurile stau exact invers
posibil ca aveti o sinuzita purulenta.. si din cauza acasta ati facut candidoza.. asa ca tratamentul cu Flucoric.. poate fi total incorect si incomplet
tre sa va vada un medic ORL.. nas, gat, urechi
sa faceti O radiografie SAF sa vedeti cat de grav este cu acea sinuzita
pentru candidoza bucala ajuta sa faceti Gargara cu apa calda + 1/2 lingur de bicarbonat de sodiu +2-3 pic de ulei volatil de eucalipt si salvie.
trebuie sa excludeti si o problema a tractului digestiv
facetii toate investiogatiile la ORL si gastrologie inainte de a incepe tratamentul pentru candidoza
Candidoza NU e o boala.. este un semn ca imunitatea e la pamant din cauza altor boli mai serioase
0
09-12-2010, ora 15:52
taniutza
Nu este medic/terapeut
taniutza
va multumesc din suflet pt raspunsul prompt.o sa imi fac programare la un cabinet orl iar pana atunci o sa continui cu gargara.inca o data va multumesc pt sfaturi.
Adaugă un comentariu / răspuns