candidoza faringiana

02-07-2009
ionescu camelia
Nu este medic/terapeut
ionescu camelia
buna ziua dl dr si multumesc mereu ne ajutati v am cerut parerea despre durerile urechii si de umflatura de jos de linga lobul urechii am fost la orl azi acolo a zis ca in ureche nu vede nimic se vede candidoza faringiana nu mi a rec nimic doar sa vin luni sa caut un..mare profesor am mers si la stomatolog miine merg sa fac o radiografie am niste resturi dentare in continuare ma sperie aceasta contractie ce provine din umflatura ce de multe ori nu e vizibila dar eu o simt mereu ma jeneaza si cand intorc capul seara acea umflatura se face simtita dand dureri in una din resturile maselilor si ureche iar cand pipai acel loc e ceva o durere electrizanta.va multumesc
2 comentarii
0
02-07-2009, ora 19:05
ionescu camelia
Nu este medic/terapeut
ionescu camelia
si durerile de cap sunt tot mai dure si dupa ce dorm am tot mai dese durerile de gat in spatele gatului ioar cand in ureche mai introduc un betisor umed cu spirt durerile mai inceteaza
0
03-07-2009, ora 18:28
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
rezolvati.. toate problemele cu maselele !
este important! si ca focar de infectie.. si ca iritatie a nervului trigemen. si ca muscatura corecta a maxilaruui care actioneaza asupra articulatiilor temporomandibulare!
Adaugă un comentariu / răspuns