Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
Hei! In urma cu un an am simțit disconfort in zona vaginală atat in timpul actului sexual, cât și in mod obișnuit, durere in timpul micțiunii și mâncărimi și mi-am făcut un test de urina, luat de la farmacie, pe principiu celor de sarcina, care au avut ca rezultat pozitiv candida și vaginita bacteriana. După o perioada, mi-au trecut simptomele, însă imediat cum îmi scade imunitatea puțin reapar simptomele.
Acum mi-au aparut din nou, însă nu am nicio secretie diferită fata de obicei, doar ustura intrarea in vagin (IN EXTERIOR) in timpul mictiunii sau cand dau cu săpun, si simt mâncărimi ocazional. La ginecolog nu am cum sa merg, având in vedere zilele libere, iar problema trebuie rezolvată cât mai repede posibil. Ce îmi recomandați? Ce credeti ca am? Mersi
Acum mi-au aparut din nou, însă nu am nicio secretie diferită fata de obicei, doar ustura intrarea in vagin (IN EXTERIOR) in timpul mictiunii sau cand dau cu săpun, si simt mâncărimi ocazional. La ginecolog nu am cum sa merg, având in vedere zilele libere, iar problema trebuie rezolvată cât mai repede posibil. Ce îmi recomandați? Ce credeti ca am? Mersi
2 comentarii
Buna. Incercati sa vorbiti cu un ginecolog de pe Medic Chat. E 60 de lei consultatia. Poate va da un tratament.
Aici nu raspund ginecologi.
Aici nu raspund ginecologi.
Știu, doresc însă mesaje cu experiențe asemanatoare sau sfaturi, produse care au funcționat pt alte femei. Mersi de raspuns totuși:)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 3 zile mi-au aparut niste pete de culoare ros-galbuie cu puroi pe penis
- 12mancarimi, bubite in zona pubiana
- 2mancarimi in interiorul vaginului si in exterior
- 3de vreo 2 zile, cand urinez ma ustura ingrozitor de abia pot face
- 17Mancarimi si usturime si zona genitala, dureri abdominale
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 0usturimi in zona genitala
- 0cred ca am candida...
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 6Usturimi la urinare si in timpul sexului... poate fi o raceala?
- 16infectie cu esherihia coli
- 4scurgere vaginala galbena
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 1mancarimi si usturimi in zona genitala
- 0besicute si usturime la penetrare
- 2Lichid incolor
- 1Mancarime zona genitala
- 0Usturime si mncarime
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
Mai multe informații despre: Durerea la urinare mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala durere la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: