Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
Hei! In urma cu un an am simțit disconfort in zona vaginală atat in timpul actului sexual, cât și in mod obișnuit, durere in timpul micțiunii și mâncărimi și mi-am făcut un test de urina, luat de la farmacie, pe principiu celor de sarcina, care au avut ca rezultat pozitiv candida și vaginita bacteriana. După o perioada, mi-au trecut simptomele, însă imediat cum îmi scade imunitatea puțin reapar simptomele.
Acum mi-au aparut din nou, însă nu am nicio secretie diferită fata de obicei, doar ustura intrarea in vagin (IN EXTERIOR) in timpul mictiunii sau cand dau cu săpun, si simt mâncărimi ocazional. La ginecolog nu am cum sa merg, având in vedere zilele libere, iar problema trebuie rezolvată cât mai repede posibil. Ce îmi recomandați? Ce credeti ca am? Mersi
Acum mi-au aparut din nou, însă nu am nicio secretie diferită fata de obicei, doar ustura intrarea in vagin (IN EXTERIOR) in timpul mictiunii sau cand dau cu săpun, si simt mâncărimi ocazional. La ginecolog nu am cum sa merg, având in vedere zilele libere, iar problema trebuie rezolvată cât mai repede posibil. Ce îmi recomandați? Ce credeti ca am? Mersi
2 comentarii
Buna. Incercati sa vorbiti cu un ginecolog de pe Medic Chat. E 60 de lei consultatia. Poate va da un tratament.
Aici nu raspund ginecologi.
Aici nu raspund ginecologi.
Știu, doresc însă mesaje cu experiențe asemanatoare sau sfaturi, produse care au funcționat pt alte femei. Mersi de raspuns totuși:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mancarimi in zona vaginului si mi-au aparut niste chestii ca niste nigei
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 3Usturimi care nu le dau de leac. as dori un sfat
- 3mi-au aparut pe penis niste pete rosii urmate de niste mancarimi si usturimi la urinare
- 3urinez des si dureri ingrozitoare (la urinare)
- 3penis iritat si mancarimi
- 1dificultate la urinat
- 3mancarimi, piele rosie si crapata, eczema, in zona genitala
- 8mancarimi... Ajutati-ma!
- 2Am o problema cu macarimi vaginale
- 9usturimi vaginale
- 1arsuri la ovare si usturimi
- 3Usturime si senzatie de arsura continua
- 1mancarime foarte sacaietoare si deranjanta intre anus si testicule
- 1Vaginita in sarcina
- 0Piele crapata aspect faina pe penis si baza penisului
- 2Lichid incolor
- 2Durere la ejaculare și durere la sân
- 1Mancarimi genitale
Mai multe informații despre: Durerea la urinare mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala durere la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: