Mancarime zona genitala
Buna seara. Am cateva intrebari pe care as vrea sa le lamuresc cat de cat pana ajung la medic. De aprox 5-6 zile am mancarimi, usturime si disconfort la urinare. Abia de ieri am luat un flucovim si cervugid si simt ca e putin mai bine. Nu am secretie nici miros deci Nu stiu daca este candida 100%. Prietenului meu I-a aparut pe capul penisului niste bubite micute si rosii care il mananca si se simte iritat. De asemenea are si o iritatie pe testicule care il mananca. El nu a luat nici un fel de tratament, abia astazi I-am dat si lui Flucovim. Intrebarea mea este daca e posibil sa fie altceva in afara de candida si ce anume ar putea fi tinand cont de aceste simptome. Multumesc
1 comentarii
Poate fi si altceva.
Poate fi si infectie urinara.
Mergeti la ginecolog sa va faca analizele si sa va dea tratament corespunzator atat dv., cat si partenerului.
Poate fi si infectie urinara.
Mergeti la ginecolog sa va faca analizele si sa va dea tratament corespunzator atat dv., cat si partenerului.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 6am o mancarime a labiilor de cateva luni
- 3crema vaginala
- 8Clitoris rosu, mancarime, se usuca si i se exfoliaza pielea
- 0Mancarimi zona genitala AJUTOR
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 2mancarimi inainte de menstruatie...
- 7mancarimi si frecatei pe capul penisului
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 8Mancarimi vaginale
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 10Mâncărimi în zona inghinală şi fund
- 1mancarime labii si secretie vaginala albicioasa
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 5pete rosii pe capul penisului
- 1Ajutați ma - zona genitală
- 2Baiat mancarimi zona genitala
- 0Roseata pe una din labiile exterioare
- 4Infectie urinara
Mai multe informații despre: Durerea la urinare mancarimile in zona genitala durere la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: