Usturimi la urinare si in timpul sexului... poate fi o raceala?
buna ziua!
prietena mea are de vreo 2 saptamani dureri knd urineaza si in timpul actului sexual!!!!vrem sa stim c poate fi, pt k ea se teme si in acelasi timp ii este rusine sa mearga la un medic ginecolog!!!!e ceva grav ? multumesc anticipat!
prietena mea are de vreo 2 saptamani dureri knd urineaza si in timpul actului sexual!!!!vrem sa stim c poate fi, pt k ea se teme si in acelasi timp ii este rusine sa mearga la un medic ginecolog!!!!e ceva grav ? multumesc anticipat!
6 comentarii
chiar nu stie nimeni nimic despre simptomele astea???
ar putea avea o infectie..Cum ar fi Candida,...
Trebuie neaparat sa mearga la medicul ginecolog.
Trebuie neaparat sa mearga la medicul ginecolog.
Daca ii este rusine de medicul ginecolog, poate sa faca sumarul de urina ca sa elimine suspiciunea de infectie urinara. Daca nu este infectie urinara, tot trebuie sa ajunga la medic sau asistenta sa ii recolteze secretie vaginala pentru candidoza.
buna.am o intarzierea a menstruatiei de 4 zile am facut 2 teste de sarcina care au iesit negativ, in ultima zi am avut dureri mari de burta si ma doarte foarte tare spatele, nu am pofte nici greturi doar ma simt ametita uneori.ar putea fi o sarcina sau ce imi recomandati sa fac?multumesc
precizez, contacul sexual a fost in urma cu o luna la 2 zile dupa finalul menstruatiei.multiumesc
La 2 zile dupa menstruatie, contactul sexual este sigur. 4 zile de intarziere nu are o mare semnificatie.sigur o sa fie bine, nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Simptomele de care spui sunt premenstruale. Mai ai rabdare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3disconfort in timpul actului sexual
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 12Dureri in timpul actului sexual
- 3usturimi vaginale
- 8dureri in timpul actului sexual
- 0usturimi in timpul urinarii si eruptii pe penis
- 2Durere la penetrare!
- 2usturime la barbati
- 26Usturimi zona genitala
- 1usturime genitala
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 5Himen elastic? Poate afecta capacitatea de conceptie?
- 0Interpretare urocultura si psa
- 0Infecție vaginala
- 8Menstruație normala sau sarcina?
- 5Ajutați-mă!!!! cînd urinam la urmă mă ustura și mirosea urît
- 1Scurgeri Ciudate Vagin
- 2Usturime zona uretrei
- 0Rog a raspunde un medic, durere ascutita in pozitia capra
- 6Iritație in zona intimă, in urma unei Infecții urinare
Mai multe informații despre: usturimea la urinare durerea in timpul actului sexual usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: