Carie profunda intre doi molari, dureri ingrozitoare
Am o carie mare intre doi molari, iar de o sapt au inceput sa ma doara ingrozitor dintii, la inceput ma durea toata partea dreapta, erau foarte sensibili la atingere, am luat o serie de calmante, paduden, aulin si intr un sfarsit tador, ultimul si a facut bine efectul, nu ma mai dor, sunt doar sensibili la atingere.azi am fost la doctor unde dupa o foarte scurta privire domnul in cauza a hotarat sa mi ascoata ambele masele spunand ca nu mai poate face nimic sa le repare, nehotarata fiind si ingrozita la gandul ca4 mi voi pierde ambele masele m am hotarat sa mai cer o opinie, al doilea medic mi a pus o serie de intrebari, daca am luat antibiotice, cand, cum ma doare iar dupa ce mi a facu t consultatia de rigoare a zis ca dupa o serie de sedinte cu tratament, si cu curatirea canalelor, este foarte probabil in functie de cum reactionez la tratament sa mi i trateze, iar de nu, este posibila o operatie.in concluzie inca nu stiu exact care este varianta cea mai buna, ce presupune acel tratament, de ce exista posibilitatea sa ma opereze?va rog sa mi dati o opinie despre ce as putea avea si ce ar trebui sa fac!va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.