Carie profunda intre doi molari, dureri ingrozitoare

12-03-2012
andresita09
Nu este medic/terapeut
andresita09
Am o carie mare intre doi molari, iar de o sapt au inceput sa ma doara ingrozitor dintii, la inceput ma durea toata partea dreapta, erau foarte sensibili la atingere, am luat o serie de calmante, paduden, aulin si intr un sfarsit tador, ultimul si a facut bine efectul, nu ma mai dor, sunt doar sensibili la atingere.azi am fost la doctor unde dupa o foarte scurta privire domnul in cauza a hotarat sa mi ascoata ambele masele spunand ca nu mai poate face nimic sa le repare, nehotarata fiind si ingrozita la gandul ca4 mi voi pierde ambele masele m am hotarat sa mai cer o opinie, al doilea medic mi a pus o serie de intrebari, daca am luat antibiotice, cand, cum ma doare iar dupa ce mi a facu t consultatia de rigoare a zis ca dupa o serie de sedinte cu tratament, si cu curatirea canalelor, este foarte probabil in functie de cum reactionez la tratament sa mi i trateze, iar de nu, este posibila o operatie.in concluzie inca nu stiu exact care este varianta cea mai buna, ce presupune acel tratament, de ce exista posibilitatea sa ma opereze?va rog sa mi dati o opinie despre ce as putea avea si ce ar trebui sa fac!va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul