Cat dureaza un episod psihotic

BUna ziua,
Cat timp dureaza un episod psihotic. Se ia in calcul faptul ca mam simtit bine pe medicamente am scazut doza prea repede si ne-am simtit mai agresivi.DE ex luam de 1 an tratament apoi am scazut leponexul si am devenit mai agresiv (verbal pur si simplu nu pot sa inghit de la toata lumea ta sunt omul care pune la suflet).Asta inseamna ca episodul meu psihotic a durat 1 an?
Cat timp dureaza un episod psihotic. Se ia in calcul faptul ca mam simtit bine pe medicamente am scazut doza prea repede si ne-am simtit mai agresivi.DE ex luam de 1 an tratament apoi am scazut leponexul si am devenit mai agresiv (verbal pur si simplu nu pot sa inghit de la toata lumea ta sunt omul care pune la suflet).Asta inseamna ca episodul meu psihotic a durat 1 an?
2 comentarii

Definitia episodului psihotic se refera la perioada in care sunt prezente simptomele de baza ale acestuia, indiferent daca este luat un tratament. Se considera ca episodul s-a incheiat atunci cand simptomele de baza nu mai sunt prezente.

Pina trec delirurile si halucinatiile.
Dar tratamentul de intretinere e pe termen lung.
Daca e ceva suspect zici doctorului si ti-l mai modifica din cand in cand.
Dar tratamentul de intretinere e pe termen lung.
Daca e ceva suspect zici doctorului si ti-l mai modifica din cand in cand.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Episod psihotic acut si atipic
- 11Avem nevoie de ajutor!!!...pare a fi un episod psihotic
- 4episod pshihotic
- 4tulburare psihotica... are sanse sa se faca bine si sa mai profeseze?
- 11Posibil diagnosticare gresita?
- 2episod psihotic acut
- 3episod psihotic | drogurile de la spice shop-uri
- 10tratament rispolept
- 91 an de la diagnosticare cu episod psihotic acut
- 22tulburare psihotica
- 28Encefalita Hashimoto sau hipotiroidismul cauza pt episodul psihotic?
- 38Cauze episod psihotic ?
- 3Caz psihotic acut cu internare la obregia dr Eduard Motoescu.
- 8Se poate ca un episod psihotic cu tratament adecvat sa se agraveze(insomnie)asa din senin?
- 5Episod psihotic? Ce este de facut? Va rog ajutati-ma
- 3Tulburare schizoafectiva remisie completa
- 4Episod psihotic acut-Permis Auto
- 4Episod psihotic sau tulburare deliranta
Mai multe informații despre: episodul psihotic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: