Catar tubotimpanic si vertij
Buna seara, d-le doctor,
In urma cu 3 săptămâni am avut otita medie si am ramas cu urechea infundata.S-a facut timpanometria, medicul mi-a explicat ca sunt doar "unde" negative, fara lichid si ar trebui sa-si revină de la sine in 2 săptămâni, insa a aparut vertijul. Am observat ca e mai puternic la schimbari de temperatura, in magazine aglomerate, cand m-a ridic brusc din pat, insa nu la întoarcerea capului stanga/dreapta.Oare sa nu aibă legatura cu urechea, sa fie doar o coincidenta??!! Daca se desfunda urechea, asa cum m-a asigurat medicul, dispare si vertijul, sau ar trebui sa ma apuc de investigatii mai serioase??
Va multumesc anticipat!
In urma cu 3 săptămâni am avut otita medie si am ramas cu urechea infundata.S-a facut timpanometria, medicul mi-a explicat ca sunt doar "unde" negative, fara lichid si ar trebui sa-si revină de la sine in 2 săptămâni, insa a aparut vertijul. Am observat ca e mai puternic la schimbari de temperatura, in magazine aglomerate, cand m-a ridic brusc din pat, insa nu la întoarcerea capului stanga/dreapta.Oare sa nu aibă legatura cu urechea, sa fie doar o coincidenta??!! Daca se desfunda urechea, asa cum m-a asigurat medicul, dispare si vertijul, sau ar trebui sa ma apuc de investigatii mai serioase??
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
vertijul in acest caz.. poate sa fie legat de probleme cu tensiunea arteriala, circulatia sangelui ( un sange gros, vascos) nu oxigeneaza bine celulele cerebrale
analizeaza cat de corect te alimentezi si hidratezi
te intorci la ORL pentru audiograma
analizeaza cat de corect te alimentezi si hidratezi
te intorci la ORL pentru audiograma
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 10Ureche infundata, zgomotele de fond le aud foarte incet
- 5dupa ce am lesinat pe strada si am ramas mult timp cu o senzatie de presiune la nivelul craniului
- 3Mi se infunda o ureche si dupa tratament si cauterizare.
- 7m-am trezit cu urechea dreapta infundata si un fel de sunet
- 6de un an i se infunda urechile
- 11diagnosticata cu vertij, tratament cu betaserc...?
- 4Ureche infundata de o saptamana
- 1Ureche infundata
- 0Ureche infunda
- 1Dureri de urechi, tuse si nas infundat.
- 6Urechi infundate
- 0Intrebare vertij
- 2Ureche infundata
- 1Sinuzita persistenta
- 5Va rog sa ma ajutati - urechea infundata si cateodata aud un fel de tiuit
- 4Ajutati_ma. am un copil cu problema ORL.i se infunda urechea,.
- 2Ameteli, sufăr de 8 ani
- 4Urechi infundate din cauza nasului
Mai multe informații despre: Vertijul urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: