Catar tubotimpanic si vertij
Buna seara, d-le doctor,
In urma cu 3 săptămâni am avut otita medie si am ramas cu urechea infundata.S-a facut timpanometria, medicul mi-a explicat ca sunt doar "unde" negative, fara lichid si ar trebui sa-si revină de la sine in 2 săptămâni, insa a aparut vertijul. Am observat ca e mai puternic la schimbari de temperatura, in magazine aglomerate, cand m-a ridic brusc din pat, insa nu la întoarcerea capului stanga/dreapta.Oare sa nu aibă legatura cu urechea, sa fie doar o coincidenta??!! Daca se desfunda urechea, asa cum m-a asigurat medicul, dispare si vertijul, sau ar trebui sa ma apuc de investigatii mai serioase??
Va multumesc anticipat!
In urma cu 3 săptămâni am avut otita medie si am ramas cu urechea infundata.S-a facut timpanometria, medicul mi-a explicat ca sunt doar "unde" negative, fara lichid si ar trebui sa-si revină de la sine in 2 săptămâni, insa a aparut vertijul. Am observat ca e mai puternic la schimbari de temperatura, in magazine aglomerate, cand m-a ridic brusc din pat, insa nu la întoarcerea capului stanga/dreapta.Oare sa nu aibă legatura cu urechea, sa fie doar o coincidenta??!! Daca se desfunda urechea, asa cum m-a asigurat medicul, dispare si vertijul, sau ar trebui sa ma apuc de investigatii mai serioase??
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
vertijul in acest caz.. poate sa fie legat de probleme cu tensiunea arteriala, circulatia sangelui ( un sange gros, vascos) nu oxigeneaza bine celulele cerebrale
analizeaza cat de corect te alimentezi si hidratezi
te intorci la ORL pentru audiograma
analizeaza cat de corect te alimentezi si hidratezi
te intorci la ORL pentru audiograma
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pierdere echilibru, cefaleea, vertij
- 13Ureche infundata si imi aud vocea dogita
- 2timonil pentru vertij la 2, 5 ani?
- 8Ureche infundata
- 2ureche infundata
- 4Timpan fisurat
- 4vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
- 4de cateva zile ma trezeam cu urechiie infundate
- 0Senzatie de ureche infundata (amandoua)
- 7nas si urechi infundate, durere in gat mucusuri ingrosate.
- 4Probleme cu trompa lui Eustachio
- 3Urechi infundate de patru luni de zile
- 3Tuit si urechi infundate
- 7Orl - De o saptamana am urechea infundata, a inceput sa ma doara
- 4Ajutati-mă! Catar tubar de 3 luni
- 13Vertij
- 6Ureche infundata
- 7Otita?
- 3Hipoacuzie, catar tubar
- 0Ce anume poate cauza cracmente excesive la miscarea si rotirea capului?
Mai multe informații despre: Vertijul urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: