Catar tubotimpanic si vertij
Buna seara, d-le doctor,
In urma cu 3 săptămâni am avut otita medie si am ramas cu urechea infundata.S-a facut timpanometria, medicul mi-a explicat ca sunt doar "unde" negative, fara lichid si ar trebui sa-si revină de la sine in 2 săptămâni, insa a aparut vertijul. Am observat ca e mai puternic la schimbari de temperatura, in magazine aglomerate, cand m-a ridic brusc din pat, insa nu la întoarcerea capului stanga/dreapta.Oare sa nu aibă legatura cu urechea, sa fie doar o coincidenta??!! Daca se desfunda urechea, asa cum m-a asigurat medicul, dispare si vertijul, sau ar trebui sa ma apuc de investigatii mai serioase??
Va multumesc anticipat!
In urma cu 3 săptămâni am avut otita medie si am ramas cu urechea infundata.S-a facut timpanometria, medicul mi-a explicat ca sunt doar "unde" negative, fara lichid si ar trebui sa-si revină de la sine in 2 săptămâni, insa a aparut vertijul. Am observat ca e mai puternic la schimbari de temperatura, in magazine aglomerate, cand m-a ridic brusc din pat, insa nu la întoarcerea capului stanga/dreapta.Oare sa nu aibă legatura cu urechea, sa fie doar o coincidenta??!! Daca se desfunda urechea, asa cum m-a asigurat medicul, dispare si vertijul, sau ar trebui sa ma apuc de investigatii mai serioase??
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
vertijul in acest caz.. poate sa fie legat de probleme cu tensiunea arteriala, circulatia sangelui ( un sange gros, vascos) nu oxigeneaza bine celulele cerebrale
analizeaza cat de corect te alimentezi si hidratezi
te intorci la ORL pentru audiograma
analizeaza cat de corect te alimentezi si hidratezi
te intorci la ORL pentru audiograma
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Imi puteti da un sfat cum sa-mi vindec urechea prin tratament suportat de casa de asigurari?
- 25de o luna de zile am un fasait in urechea dreapta
- 35Neurologie sau pshihiatrie
- 8Ureche infundata
- 7Tiuit ureche - ureche infundata
- 8De un an si jumatate ma confrunt cu vertij
- 6De cateva zile am o raceala ciudata in sensul ca imi curge nasul si am senzatia de urechi infundate
- 5Otita externa ureche dreapta - inflamata
- 0Ureche infunda
- 1Ameteala, ureche infundata
- 1urechea stanga este înfundată permanent
- 5Din iulie 2014 resimt o stare de ameteala permanenta, o presiune in urechi
- 4Probleme cu trompa lui Eustachio
- 1Urechi infundate
- 3ureche infundata
- 2Ureche înfundată in urma unei răceli.
- 5Problema cu urechea
- 1Ureche infundata plus ecou
- 3Ureche infundata persoana cu hipoacuzie
- 0Ce anume poate cauza cracmente excesive la miscarea si rotirea capului?
Mai multe informații despre: Vertijul urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: