ce boala am?

21-08-2008
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
am tendinta sa ma insingurez, pe majoritatea oamenilor ii consider superficiali daca nu chiar meschini.
sunt virgin si probabil n-am sa fac sex niciodata. am convingerea ca femeile vor barbati cu penis mare, care fac sex la greu, ele de genul asta de barbati se indragostesc. sunt complexat de faptul ca sunt slab si am penis mic (12 cm) si cred ca femeile mai degraba rad de mine.
analizez lucurile prea in detaliu, sunt prea serios.
ce afectiune am? vreau sa citesc despre sa stiu mai multe despre afectiunile psihice. va multumesc
5 comentarii
0
22-08-2008, ora 00:00
sacel
Nu este medic/terapeut
sacel
Ce sa-ti spun e f important sa nu te izolezi si lasa lucrurile sa mearga de la sine :oare chiar iti inchipui ca toti barbatii din lume au acest organ numaidecat lung?gresit de afirmat si asta nu-i impedica sa aiba familii, copilasi frumosi si sa fie iubiti.Autosugestia e de lucrat in cazul tau si nu-ti fa griji inexistente.Mai multa comunicare si incerede in sine.Adolescenta eu ma complexam la fel ca am picioare prea lungi ca mai stiu eu eram slaba, dar fiecare pai cu umbra lui, m-am maritat cu un baiat f bun.Curaj, se zice ca lupta cu sine insusi e cea mai grea.
0
22-08-2008, ora 00:00
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
sarumana, prea ati vbit chiar
0
22-08-2008, ora 00:00
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
prea frumos vreeam sa spun
0
12-11-2008, ora 01:21
anielaminu
Identitate neconfirmată
anielaminu
Sunt prea putine informatii pt a spune daca e vb de o boala si care ar fi aceea. Si totusi ce e de observat din datele pe care le-ai expus este ca ai niste convingeri foarte puternice. Nu e de mirare ca ele devin niste profetii care se autoimplinesc. Asta e f posibil sa determine reactiile tale de insingurare, jena iar complexele sa te faca sa te comporti intr-un fel care determina persoanele din jurul tau sa te perceapa drept ciudat si apoi sa te evite. Si ce obtii astfel? Confirmi ceea ce credeai. Ca ceilalti, in special femeile nu te plac si rad de tine. Reactia ta? Fuga, retragerea, evitarea, insingurarea. Te-ai ales astfel cu un cerc vicios in care te tot invarti. Poti apela la ajutorul unui psiholog impreuna cu care sa descifrezi gandurile, trairile si comportamentul tau. Te va ajuta sa spargi acest cerc vicios si sa te bucuri altfel de viata.Ai grija de tine!
Psiholog Aniela MINU
0
19-11-2008, ora 00:14
nalba
Nu este medic/terapeut
nalba
Buna, dorinta mea este sa aflu cu ce tip de "boala" ma confrunt? de o perioada destul de mare -aproximativ 1 an am devenit mult mai nervoas, simpt ca nu am rabdare sa ascult alte opinii, sunt f. irascibil si simpt ca nimeni nu ma intelege. Imi este teama de bolile psihice, avand contact permanent cu astfel de bolnavi (poate de aici aceasta teama).Din anul 1998 am fost diagnosticat cu hipotiroidie, dar tratament nu am luat decat 3 ani - si acesta sa fie un motiv ? Prezint dureri accentuate de cap, imi tremura mainile si capul (ceafa)la stres puternic, -sunt f. stresat la locul de munca, iar in acele momente grija mea cea mai mare este sa nu cumva persoana cu care sunt in contact sa observe acest lucru. In urma cu 4 ani am avut un conflict mai puternic la locul de munca, ce a avut o perioada mai lunga de desfasurare. Actualmente pot spune ca sunt inconjurat de colegi psihologi dar in care nu pot avea incredere sa le destainui starile mele pt o eventuala consiliere.Va rog daca se poate sa-mi dati un raspuns pe mail. Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: