ce diminueaza efectul anticonceptioalelor?
iau anticonceptionale Yasmin de 4 luni si ma sint foarte bine dar as vrea sa stiu ce diminueaza efectul anticonceptioalelor
3 comentarii
sunt unele antibiotice- cum ar fi tetraciclinele. şi greful este dovedit a diminua efectul lor. de asemenea dacă vomiţi sau ai diaree
Buna ziua! Am inceput sa iau anticonceptionale Yasmin de 1 luna pentru prima data in viata. Pe parcursul intregii luni am avut scurgeri maronii iar dupa 3 zile de la terminarea blisterului mi-a venit menstruatia. Problema este ca in prima zi (luni) a curs foarte putin, iar de marti seara a inceput distractia... a inceput sa curga foarte mult ( mentionez ca in mai putin de 24 de ore am schimbat 5 absolvante) si astazi este joi si parca e mai rau, nu vrea sa treaca, in contextul in care pe prospect spune ca fluxul se va reduce considerabil! Ma poate sfatui careva ce sa fac? Sa mai astept sau sa merg la doctor... mentionez ca am si dureri de cap! Va multumesc!
Buna ziua! In urma cu mult timp am avut o intrerupere de sarcina, de aproape 5 ani iau Yasmin! Intrebarea mea este daca o sa vreau sa fac un copil ce riscuri impun folosirea acestui contraceptiv! va multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionalele si ingrasatul
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 3toate anticonceptionalele influenteaza/modifica timpul de coagulare a sangelui?
- 3anticonceptionale si ceai antiadipos
- 5Yasmine, sex neprotejat... sunt insarcinata?
- 1ceaiul verde interactioneaza cu ac?
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 4va rog sa ma ajutati
- 1Anticonceptionale luate cu intarziere
- 5este normal dupa ce am renuntat la Yasmine sa am o secretie maronie?
- 3anticonceptionale vs ceai de slabit + medicamente astm
- 5antibioticele zinnat interactioneaza cu anticonceptionalele Yasmin?
- 3sucul de portocale vs AC
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 12urticarie poate fi cauzata de anticonceptionale?
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 2Karissa scurgeri
- 5Pot fi în siguranță?
- 0Prevenirea sarcinii
Mai multe informații despre: yasmine anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: