Ce efect are cafeaua la voi?Dar ciocolata neagra?

02-06-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Va da energie și o dispoziție mai buna?
Sau va agita și va da anxietate și palpitații?
Azi e prima zi in care am băut o ceșcuță de cafea la ora 18:00 pentru că nu am dormit azi noapte și mi se închideau ochii efectiv.
Voi veți cafea?Cum e efectul alaturi de psihiatrice?
Știu că nu prea e voie ptr noi dar na..m- gândit că îmi mai ia din lipsa asta de chef.Cred că o să încerc ceaiul verde in loc de cafea căci cafeaua nu prea îmi place la gust deși și ceaiul e destul de amar
Voi cum reacționați la cafea și cât de mult beti)V-a dat voie doctorul?
Eu as prefera oricând cola zero decât cafea dar e mai sanatoasa cafeaua și Dr.Vasi Radulescu spune că cafeaua și ceaiul verde și mai multe beneficii la sănătate decât dezavantaje și că sunt cele mai sănătoase băuturi in afara de apa.Ceaiul verde sau negru și cafeaua.
Pe mine mă interesează mai ales cum vă ridicați voi dispoziția și energia că știm că de la antipsihotice scad acestea două foarte mult.
Cafea, vitamine, suplimente, sport, ciocolata neagra?
6 comentarii
3
02-06-2022, ora 19:57
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
La mine ciocolata nu are nici un efect de agitare sau ceva de genul doar ca imi place foarte mult la gust. :P

Cafeaua depinde in ce cantitate o beau. O lingurita la ceasca pe zi mi-e super ok, numai bine cat sa ma trezesc putin si sa intru in ritm. Dar daca beau 2-3 lingurite la ceasca pe zi are efect deja noaptea si nu mai dorm bine.

Ceaiul verde e cumva la fel doar ca nu asa intens ca si cafeaua, cumva cu eliberare prelungita pt urmatoarele 6 ore si cu efect mai constant. Doar ca nu imi place asa mult la gust nici macar cu lapte si am impresia ca solicita inima mai mult.

Eu prefer cafeau pt ca imi place gustul si o beau cu lapte. La fel si ceaiul negru tot cu lapte, ca britanicii. :)
1
08-06-2022, ora 00:43
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Mie îmi face rău cafeaua, mă simt agitat și îmi crește tensiunea și pulsul, am incercat zilele astea vreo trei zile sa beau i ceașcă cu 2 lingurițe și nu e ok Am incercat fără indica dorm puțin noaptea, am insomnii
Nu o sa mai beau
Au dreptate doctorii, sunt excitanți nervoși și interacționează cu psihiatricele, te agita, etc
2
08-06-2022, ora 08:45
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Mie îmi face rău cafeaua vernus.Am băut o cafe latte de la mec cam după vreo 4 luni după ce am început tratamentul și a început sa ma ia panica am simțit ca mi fug gândurile am început sa tremur.Mai bine fereste te.Eu de atunci nu am mai băut.
2
08-06-2022, ora 09:42
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Eu nu prea beau cafea de cumparat sau de la aparate ca o fac foarte tare. Imi fac acasa in ibric si pot controla eu cantiatea de cafea.
2
08-06-2022, ora 09:52
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Da si asta e adevărat ca astea din oraș îs făcute mai tari.Dar totuși era Cafe latte. Nu era expresso.Ma rog acum difera și de la om la om.Prietena mea care are schizo bea cafea și nu are nimic.Eu mu pot sa beau deși îmi place mult și înainte beam cafea.In orice caz doctorii recomanda sa nu bem cafea.
2
08-06-2022, ora 10:08
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Da, unii doctori. Mie nu mi-au spus ca nu e ok cafeaua pt noi si cum ma seda Risperidona beam si cate 3 lingurite de cafea la ceasca/ 2 cesti pe zi. Si cum avema insomnie noaptea, nu puteam iesi de pe Risperidona.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: