Ce este? imi e frica sa nu se intample ceva rau.
Buna ziua! Am 14 ani!
Prin primavara nu m-am simtit prea bine si cam de atunci am inceput sa am o chestie ciudata.
Spre exemplu, imi e frica sa nu se intample ceva rau. Spre exemplu am sters niste poze de pe insta, si imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters, cand le-am avut pe insta nu s-a intamplat nimic rau si acum imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters.. stiu ca suna ciudat dar aveti vreo idee?
Prin primavara nu m-am simtit prea bine si cam de atunci am inceput sa am o chestie ciudata.
Spre exemplu, imi e frica sa nu se intample ceva rau. Spre exemplu am sters niste poze de pe insta, si imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters, cand le-am avut pe insta nu s-a intamplat nimic rau si acum imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters.. stiu ca suna ciudat dar aveti vreo idee?
2 comentarii
Buna
Tulburare anxioasa atac de panica mergi la un medic psihiatru de copii ai va fi bine
Tulburare anxioasa atac de panica mergi la un medic psihiatru de copii ai va fi bine
Evaluare psihologică la un psiholog clinician cu experiență, iar pe baza rezultatelor vei face psihoterapie sau psihoterapie combinat cu medicație de la psihiatru dacă e cazul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Recomandare psihoterapeut bun (in Bucuresti)
- 9frica, insuficienta respiratorie
- 2Remediul fobiilor de orice fel
- 7atac de panica, tremuraturi, fobii dar si probleme cu mancarea
- 14teama sa conduc masina
- 3unde gasesc un medicament homeopat pentru fobii?
- 3ameteala, ma sperii repede, ma doare dupa cap
- 3din copilarie am ramas cu frica de intuneric
- 7anxietate, frica nejustificata si ameteli
- 9Stari de frica pentru aproape orice ???
- 1Atacuri de panica...stare de frica
- 8anxietate, fobie, dereglare de alimentatie?
- 3Frica de cei apropiati
- 3de ceva timp am avut stari de lesin, emotii, atacuri de panica, frica intensa
- 6ticuri nervoase, teama
- 1Trebuie sa inving anxietatea, depresia si fobia
- 8cum sa scap de frica, anxietate?
- 7Atacuri de panica fobie anxietate?
- 5Frica
- 3Frica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: