Ce este? imi e frica sa nu se intample ceva rau.
Buna ziua! Am 14 ani!
Prin primavara nu m-am simtit prea bine si cam de atunci am inceput sa am o chestie ciudata.
Spre exemplu, imi e frica sa nu se intample ceva rau. Spre exemplu am sters niste poze de pe insta, si imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters, cand le-am avut pe insta nu s-a intamplat nimic rau si acum imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters.. stiu ca suna ciudat dar aveti vreo idee?
Prin primavara nu m-am simtit prea bine si cam de atunci am inceput sa am o chestie ciudata.
Spre exemplu, imi e frica sa nu se intample ceva rau. Spre exemplu am sters niste poze de pe insta, si imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters, cand le-am avut pe insta nu s-a intamplat nimic rau si acum imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters.. stiu ca suna ciudat dar aveti vreo idee?
2 comentarii
Buna
Tulburare anxioasa atac de panica mergi la un medic psihiatru de copii ai va fi bine
Tulburare anxioasa atac de panica mergi la un medic psihiatru de copii ai va fi bine
Evaluare psihologică la un psiholog clinician cu experiență, iar pe baza rezultatelor vei face psihoterapie sau psihoterapie combinat cu medicație de la psihiatru dacă e cazul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26este fobie?
- 2Fobia de serpi !!!
- 3Dureri puternice de cap, stare de frica
- 4certurile si starile tensionate te pot face sa nu mai conduci?
- 3ma tem in genere de noapte, nu pot dormi singura in casa nici intr-un caz
- 3unde gasesc un medicament homeopat pentru fobii?
- 3Frica de a fi refuzat
- 3amigdalite pultacee + frica la prescolar
- 3fobii ingrozitoare legate de boli si microbi
- 5fobie droguri
- 4Tratament anxietate fobie
- 3ticuri nervoase, teama
- 1Trebuie sa inving anxietatea, depresia si fobia
- 3stari de oboseala, frica, bataile inimii cresc.
- 10Frica de somn
- 2am fost foarte stresat din cauza bacului si am facut o stare aiurea, palpitatii, frica
- 3Frica
- 2Atac de panica sau frica baiat de 8 ani jumatate
- 5Anxietate sau agrofobie?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: