Ce este? imi e frica sa nu se intample ceva rau.
Buna ziua! Am 14 ani!
Prin primavara nu m-am simtit prea bine si cam de atunci am inceput sa am o chestie ciudata.
Spre exemplu, imi e frica sa nu se intample ceva rau. Spre exemplu am sters niste poze de pe insta, si imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters, cand le-am avut pe insta nu s-a intamplat nimic rau si acum imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters.. stiu ca suna ciudat dar aveti vreo idee?
Prin primavara nu m-am simtit prea bine si cam de atunci am inceput sa am o chestie ciudata.
Spre exemplu, imi e frica sa nu se intample ceva rau. Spre exemplu am sters niste poze de pe insta, si imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters, cand le-am avut pe insta nu s-a intamplat nimic rau si acum imi e sa nu se intample ceva rau ca le-am sters.. stiu ca suna ciudat dar aveti vreo idee?
2 comentarii
Buna
Tulburare anxioasa atac de panica mergi la un medic psihiatru de copii ai va fi bine
Tulburare anxioasa atac de panica mergi la un medic psihiatru de copii ai va fi bine
Evaluare psihologică la un psiholog clinician cu experiență, iar pe baza rezultatelor vei face psihoterapie sau psihoterapie combinat cu medicație de la psihiatru dacă e cazul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Am doar 18 ani..nu accept asta:(! partea a II a
- 2senzatii de frica
- 3Oare sunt nebun?
- 11frica de morti
- 7o problema psihica?
- 34Cum se poate scapa de fobie
- 3din copilarie am ramas cu frica de intuneric
- 4frica de intuneric si inaltimi
- 7anxietate, frica nejustificata si ameteli
- 6atac de panica, fobie, agitatie, nervozitate, palpitatii
- 7cum ar trebui sa procedez?
- 4Tratament anxietate fobie
- 7Increderea in sine
- 6ticuri nervoase necontrolate, dureri de cap, oboseala constanta si teama
- 6Cum gestionati fricile copiilor vostri?
- 2am fost foarte stresat din cauza bacului si am facut o stare aiurea, palpitatii, frica
- 4Teama inexplicabila
- 24Ma tem de gaini. (Alektorofobie)
- 3Arahnofobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: