Ce inseamna? Ce trebuie sa fac?
Buna seara, ma numesc ovidiu am 20 de ani, De ceva timp..aproape o lună.. mi-a apărut ceva lângă preput..e ca o pata rosie si iese ceva alb daca apas putin..Nu stiu ce este..poate sa fie o infecție ceva? Am făcut-o mai mereu protejat..doar cu o femeie am facut-o neprotehat.. Dar am facut-o mai de mult..Si de multe ori... ne-am despărțit de 2 luni..Nu stiu ce naiba este..
Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi daca puteti..cei care stiu despre ce vorbesc..imi este foarte frica..Nu stiu pe cine sa intreb.. acum mi-am facut contul acesta si sper sa primesc cateva sfaturi..Ce trebuie sa fac sa scap de asa ceva ? Am mai multe probleme dar asta ma sperie cel mai rau
Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi daca puteti..cei care stiu despre ce vorbesc..imi este foarte frica..Nu stiu pe cine sa intreb.. acum mi-am facut contul acesta si sper sa primesc cateva sfaturi..Ce trebuie sa fac sa scap de asa ceva ? Am mai multe probleme dar asta ma sperie cel mai rau
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de ceva timp am bubitele pe penis
- 2afectiune a aparatului genital masculin
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 2Am niste bubite albe pe penis si scrot...pls help
- 2bubite pe penis
- 2de cateva luni mi-au aparut cateva bubite pe capul penisului
- 3leziuni... bubite rosii care apoi se usuca si pielea devina fina si foarte sensibila
- 4bubite albe pe pielea penisului
- 3Am o problema daca puteti sa ma ajutati...(iarasi bubite)
- 3Bubite pe penis...
- 8pete rosii pe penis
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 4Miros neplacut si pete rosii pe capul penisului
- 2Bube stranii deasupra penisului
- 0Bubite albe pe capul penisului
- 1Pete rosii pe penis
- 1Bubite rosii pe penis
- 1Rosata zona penis
- 0pete roșii capul penisului cu ușoare mâncărimi
- 1Ce trebuie sa fac in legatura cu... bubite albe inconjurul capului penisului
Mai multe informații despre: bubite pe penis pete rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: