Ce poate fi???
Buna ziua
Am nevoie de un sfat.
Totul a început acum 2 luni cand am căpătat o cistita cu dureri de burta la urinare senzație de urinare am luat ciprofloxacina si urinal si nu mi-a trecut.
M-am dus la ginecolog care mi-a dat ceforte injectabil intravenos si refen mia trecut cam o săptămână si iar mam dus la medic unde ma internat si mi-a făcut ceforte împreună cu gentamicina fara nici un rezultat.
Am făcut in spital analize de urină unde mi-a ieșit urme se sânge in urina si urme de proteine. la urocultura totul a ieșit bine.
În schimb iau acum acasă urinalactiv si nu ma mai doare așa rău.
Acum problema e alta nu imi mai vine menstruația am 13 zile întârziere UM a fost pe 29 iunie iar azi suntem în 12 August mi-e frica sa nu fiu însărcinată eu mi-as dori dar cu atâta tratamente nu stiu daca e bine.
Daca ar fi așa credeți că ar fi afectat copilul?
Sau poate fi cauza la durerile care le am???
Ma poate ajuta cineva cu o părere???
Va mulțumesc
Am nevoie de un sfat.
Totul a început acum 2 luni cand am căpătat o cistita cu dureri de burta la urinare senzație de urinare am luat ciprofloxacina si urinal si nu mi-a trecut.
M-am dus la ginecolog care mi-a dat ceforte injectabil intravenos si refen mia trecut cam o săptămână si iar mam dus la medic unde ma internat si mi-a făcut ceforte împreună cu gentamicina fara nici un rezultat.
Am făcut in spital analize de urină unde mi-a ieșit urme se sânge in urina si urme de proteine. la urocultura totul a ieșit bine.
În schimb iau acum acasă urinalactiv si nu ma mai doare așa rău.
Acum problema e alta nu imi mai vine menstruația am 13 zile întârziere UM a fost pe 29 iunie iar azi suntem în 12 August mi-e frica sa nu fiu însărcinată eu mi-as dori dar cu atâta tratamente nu stiu daca e bine.
Daca ar fi așa credeți că ar fi afectat copilul?
Sau poate fi cauza la durerile care le am???
Ma poate ajuta cineva cu o părere???
Va mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 154simptomele prezentei unei sarcini
- 5oare sunt gravida?
- 3intarzierea menstruatiei
- 3imi intarzie menstruatia, helpp
- 0Intarziere menstruatie
- 3Insarcinata sau nu ?
- 3Intarziere menstruatie
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 0Sarcina sau raceala?
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0Ciclu intarziat
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 0Posibil sarcina
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative
- 0Sperietura de sarcina
- 0Mentruatie întârziată, contact protejat
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: