Ce poate fi???
Buna ziua
Am nevoie de un sfat.
Totul a început acum 2 luni cand am căpătat o cistita cu dureri de burta la urinare senzație de urinare am luat ciprofloxacina si urinal si nu mi-a trecut.
M-am dus la ginecolog care mi-a dat ceforte injectabil intravenos si refen mia trecut cam o săptămână si iar mam dus la medic unde ma internat si mi-a făcut ceforte împreună cu gentamicina fara nici un rezultat.
Am făcut in spital analize de urină unde mi-a ieșit urme se sânge in urina si urme de proteine. la urocultura totul a ieșit bine.
În schimb iau acum acasă urinalactiv si nu ma mai doare așa rău.
Acum problema e alta nu imi mai vine menstruația am 13 zile întârziere UM a fost pe 29 iunie iar azi suntem în 12 August mi-e frica sa nu fiu însărcinată eu mi-as dori dar cu atâta tratamente nu stiu daca e bine.
Daca ar fi așa credeți că ar fi afectat copilul?
Sau poate fi cauza la durerile care le am???
Ma poate ajuta cineva cu o părere???
Va mulțumesc
Am nevoie de un sfat.
Totul a început acum 2 luni cand am căpătat o cistita cu dureri de burta la urinare senzație de urinare am luat ciprofloxacina si urinal si nu mi-a trecut.
M-am dus la ginecolog care mi-a dat ceforte injectabil intravenos si refen mia trecut cam o săptămână si iar mam dus la medic unde ma internat si mi-a făcut ceforte împreună cu gentamicina fara nici un rezultat.
Am făcut in spital analize de urină unde mi-a ieșit urme se sânge in urina si urme de proteine. la urocultura totul a ieșit bine.
În schimb iau acum acasă urinalactiv si nu ma mai doare așa rău.
Acum problema e alta nu imi mai vine menstruația am 13 zile întârziere UM a fost pe 29 iunie iar azi suntem în 12 August mi-e frica sa nu fiu însărcinată eu mi-as dori dar cu atâta tratamente nu stiu daca e bine.
Daca ar fi așa credeți că ar fi afectat copilul?
Sau poate fi cauza la durerile care le am???
Ma poate ajuta cineva cu o părere???
Va mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 4test de sarcina negativ si menstruatia intarziata
- 4mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
- 2despre menstruatie...
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 6Pot pastra sarcina?
- 4De ce nu imi mai vine ciclul?
- 1Intarziere menstruatie
- 1Întârziere CM
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 1Întârzierea menstruației
- 1Secretie alba si intarzierea ciclului
- 1Sarcina? Am dureri asemănătoare cu cele menstruale și în rest nimic
- 1Sunt insarcinata?
- 1Intarziere perioada menstruala
- 0Reluare anticonceptionale
- 1Intarziere menstruatie, please help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: