Ce poate fi???
Buna ziua
Am nevoie de un sfat.
Totul a început acum 2 luni cand am căpătat o cistita cu dureri de burta la urinare senzație de urinare am luat ciprofloxacina si urinal si nu mi-a trecut.
M-am dus la ginecolog care mi-a dat ceforte injectabil intravenos si refen mia trecut cam o săptămână si iar mam dus la medic unde ma internat si mi-a făcut ceforte împreună cu gentamicina fara nici un rezultat.
Am făcut in spital analize de urină unde mi-a ieșit urme se sânge in urina si urme de proteine. la urocultura totul a ieșit bine.
În schimb iau acum acasă urinalactiv si nu ma mai doare așa rău.
Acum problema e alta nu imi mai vine menstruația am 13 zile întârziere UM a fost pe 29 iunie iar azi suntem în 12 August mi-e frica sa nu fiu însărcinată eu mi-as dori dar cu atâta tratamente nu stiu daca e bine.
Daca ar fi așa credeți că ar fi afectat copilul?
Sau poate fi cauza la durerile care le am???
Ma poate ajuta cineva cu o părere???
Va mulțumesc
Am nevoie de un sfat.
Totul a început acum 2 luni cand am căpătat o cistita cu dureri de burta la urinare senzație de urinare am luat ciprofloxacina si urinal si nu mi-a trecut.
M-am dus la ginecolog care mi-a dat ceforte injectabil intravenos si refen mia trecut cam o săptămână si iar mam dus la medic unde ma internat si mi-a făcut ceforte împreună cu gentamicina fara nici un rezultat.
Am făcut in spital analize de urină unde mi-a ieșit urme se sânge in urina si urme de proteine. la urocultura totul a ieșit bine.
În schimb iau acum acasă urinalactiv si nu ma mai doare așa rău.
Acum problema e alta nu imi mai vine menstruația am 13 zile întârziere UM a fost pe 29 iunie iar azi suntem în 12 August mi-e frica sa nu fiu însărcinată eu mi-as dori dar cu atâta tratamente nu stiu daca e bine.
Daca ar fi așa credeți că ar fi afectat copilul?
Sau poate fi cauza la durerile care le am???
Ma poate ajuta cineva cu o părere???
Va mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 373postinor2
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 0cand trebuie sa imi vina urm menstruatie?
- 4ce se intampla?
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 0Mi-a intarziat menstruatia 15 zile
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 0Menstruatie întârziată!
- 2Întârzierea menstruaţiei
- 2Mi-a intarziat menstruatia.
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 5Poate fi vorba de o sarcină?
- 2Ajutati-ma! ne dorim un bebe
- 1Test negativ, menstruatia nu mai apare, oare sunt insarcinata?
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 1Intirziere menstruatie...
- 0Menstruatie intarziata, teste de sarcina negative
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 2Posibil sarcina
- 1Intarziere perioada menstruala
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: