Ce suplimente imi recomandati?
Buna ziua.
As vrea sa stiu daca pe langa tratamentul alopat cu un antidepresiv(Stimuloton - Sertralina), se poate administra suplimente care contin aminoacidul triptofan, in afectiuni precum anxietate, depresie.Dupa cate am ma citit sunt cateva suplimente care au o cantitate scazuta de aminoacizi si care sunt siguri de administrat concomitent cu tratamentul alopat.Deasemenea m-ar interesa si un "adaptogen" care sa creasca rezistenta organismului la stres.Astept parerile dvs, poate cineva a luat si are o experienta in acest fel. Va multumesc.
As vrea sa stiu daca pe langa tratamentul alopat cu un antidepresiv(Stimuloton - Sertralina), se poate administra suplimente care contin aminoacidul triptofan, in afectiuni precum anxietate, depresie.Dupa cate am ma citit sunt cateva suplimente care au o cantitate scazuta de aminoacizi si care sunt siguri de administrat concomitent cu tratamentul alopat.Deasemenea m-ar interesa si un "adaptogen" care sa creasca rezistenta organismului la stres.Astept parerile dvs, poate cineva a luat si are o experienta in acest fel. Va multumesc.
2 comentarii
Bună ziua
Încercați sa vorbiți cu medicul curant. Pot exista interactiuni intre substanțe care sa anuleze sau sa potențeze efectul medicamentelor
Încercați sa vorbiți cu medicul curant. Pot exista interactiuni intre substanțe care sa anuleze sau sa potențeze efectul medicamentelor
Buna ziua.
Daca considerati ca nu va este suficient tratamentul cu Sertralina, adresati-va medicului psihiatru sa va creasca dozele sau sa mai adauge ceva. Suplimentele nu prea au efect in aceste afectiuni si nu prea se combina cu tratamentul alopat.
Daca considerati ca nu va este suficient tratamentul cu Sertralina, adresati-va medicului psihiatru sa va creasca dozele sau sa mai adauge ceva. Suplimentele nu prea au efect in aceste afectiuni si nu prea se combina cu tratamentul alopat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Stearat de magneziu in exces?
- 4Suplimente alimentare administrate profilactic
- 3suplimente alimentare si chimioterapia
- 3calcein d3
- 24Supl.alim. Jarrow Formulas in tratarea tulburarilor psihice
- 10Suplimentele alimentare
- 6Female Hormone Blend, imbunatateste si mentine echilibrul hormonal feminin
- 1Suplimente alimentare
- 3Suplimentele alimentare ?
- 4Nu pot lua in greutate
- 2Administrare suplimente alimentare, un sfat!
- 1Supliment alimentar Extreme Cut Green
- 0Biobran 1000 și anticonceptionale
- 1Deprexil
- 0Medicație, Detenso Stresalin plus
- 2Supliment alimentar Centrum
Mai multe informații despre: suplimentele alimentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: