Cheaguri de sange dupa Rinoplastie

28-02-2022
TheoB
Nu este medic/terapeut
TheoB
Buna ziua!

In urma cu 2 zile am avut o operatie de rinoseptoplastie deschisa primara, in urma careia am niste simptome cam "ciudate", dar nu stiu daca sunt ciudate sau normale.
1.In primul rand acumulez niste cheaguri de sange pe care nu le pot elimina pe nas si trebuie sa ma fortez putin sa le elimin pe gura, pentru ca ma jeneaza foarte mult in gat. Unele sunt diverse secretii amestecate cu firicele de sange, dar altele sunt solide si tari. Sunt normale?
2. In al doilea rand, imi simt o nara mai diferit si am impresia ca din ea mi se acumuleaza acest sange/ aceste cheaguri.
3. Apoi am o senzatie de usoara ameteala(mu stiu daca din cauza faptului ca respir ciudat sau din cauza ca am stat mult timp in pat - mentionez ca inca am acele tu usoare de silicon pe nas).
4. Nu pot sa zic ca am dureri neaparat, dar simt ca o presiune asupra nasului din cand in cand...
Medicul imi spune sa stau linistita si sa pun rece la ochi, sa nu imi trag nasul dar sa elimin acele cheaguri pe gura (lucru cam complicat pt ca trebuie sa imi trag putin nasul ca sa scuip acele cheaguri), ca nu are de ce sa imi curga sange si mai ales din nara pe care am mentionat-o eu, deoarece cauterizarea cornetei nazale s-a efectuat la cealalta nara.
Va rog daca s-a mai confruntat cineva cu senzatii ciudate sa ma ajutati cu experienta voastra, daca s-au dovedit a fi probleme sau doar stari normale dupa acest tip de operatie... Multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  • Deviația de sept: Intervenția chirurgicală este o abordare mai eficientă decât utilizarea spray-urilor nazale
  •