Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125

buna ziua ! Va rog foarte mult sa imi raspundeti.. sunt terminata psihica.
Am avut amenoree timp de 3 luni, iar astazi am fost la dr, In urma unei ecografii mi-a gasit un chist de 37 mm cu aspect hemoragic ( acum mai putin un an am avut un chist pe acelasi ovar, insa s-a retras de la anticonceptionale) doamna doctor mi-a zis ca daca peste 3 luni cand merg la control chistul nu se micsoreaza sau nu dispare va trebui sa fac Ca125.. am intrebat daca chistul ridica suspiciuni si a zis ca nu, dar asa se procedeaza in medicina ! Am 20 de ani.. Rezultatul final a fost ovare micropolichistice cu lichid in douglas si acel chist hemoragic..Intrebarea mea este daca chistul nu are particularitati aparte de ce trebuie sa fac acel marker ? Imi este foarte frica.. e posibil sa fie cancer ovarian ? Va rog din suflet sa imi raspundeti ! Va multumesc !
Am avut amenoree timp de 3 luni, iar astazi am fost la dr, In urma unei ecografii mi-a gasit un chist de 37 mm cu aspect hemoragic ( acum mai putin un an am avut un chist pe acelasi ovar, insa s-a retras de la anticonceptionale) doamna doctor mi-a zis ca daca peste 3 luni cand merg la control chistul nu se micsoreaza sau nu dispare va trebui sa fac Ca125.. am intrebat daca chistul ridica suspiciuni si a zis ca nu, dar asa se procedeaza in medicina ! Am 20 de ani.. Rezultatul final a fost ovare micropolichistice cu lichid in douglas si acel chist hemoragic..Intrebarea mea este daca chistul nu are particularitati aparte de ce trebuie sa fac acel marker ? Imi este foarte frica.. e posibil sa fie cancer ovarian ? Va rog din suflet sa imi raspundeti ! Va multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ovar micropolichistic
- 5chist ovarian si anticonceptionalele
- 127tratament naturist care a functionat
- 6A ramas cineva insarcinata avand ovare micropolichistice?
- 3anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?
- 0chist pe ovar la menopauza
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 3exista tratament pentru chist ovarian?
- 10Laparoscopie pt chist ovarian
- 2Endometrioza, chisturi ovariere, amenoree
- 9Menstruatie neregulata, ovare micropolichistice si acnee
- 2chist ovarian
- 3flora microbiana moderata mixta; leucocite PMN prezente; celularitate bogata
- 6Chist ovarian + ganglion inghinal palpabil superficial
- 0dereglare hormonala?
- 1Ovare micropolichistice, as dori un răspuns !!!
- 1Chist ovarian.
- 1Control după tratament
- 2Chisturi ovariene
Mai multe informații despre: Chistul ovarian ovarele micropolichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: