chist submentonier

23-08-2013
bartolo
Nu este medic/terapeut
bartolo
buna, va rog sa ma ajutati, pe data de 4 august mi, a iesit o unflatura sub barbie, m, am dus urgent la medicul de familie care mi, a prescris pt 5 zile amoxacilina 1 la 6 ore la care nu mi, a trecut nimic, m, am dus apoi la medicul orl care mi, a dat din nou antibiotic pe 3 zile ciprinol de 500mg 1 la 12 ore si pastle aulin 1 la 12 ore, am luat si tratamentul acesta si nu mi, a trecut nimic, m, am dus apoi sa fac o ecografie la care domnul doctor mi, a zis ca am un chist de 0, 8cm submentonier(probabil inflamator fara vascularizatie) si inca unul mai vechi de 0, 6cm submandibular drept, ambii chisti sub piele fara adp latero cervicale fara modificari tiroidiene, sunt foarte speriata de cand am aflat de galma asta ceo fi ea nu mai dorm nici noptile am 29 de ani si mie frica foarte tare sa nu fie vorba despre altceva, nu am fost racita in ultima perioada, mentionez ca am o masea pe partea stanga sus cred ca maseaua de minte e, care ma doare daca ating mancare la ea, nu mananc in partea stanga de ceva vreme dar nu am infectie nu am nimic cred ca e doar nervul maselei care ma doare doar daca dau mancare, va rog ajutati, ma ajutati, ma astept raspuns
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns