Cicatridina sau cervugid pt HPV
Care ovule sunt mai bune pt hpv? Cicatridina sau cervugid?
Ce utilitate au daca ele curg dupa ce le pui?...
Ce utilitate au daca ele curg dupa ce le pui?...
3 comentarii
Acestea nu sunt tratamente pentru HPV. Sunt inutile si daca curg si daca nu curg.
Va multumesc pentru raspuns. Am citit studii conform carora cervugid ar ajuta la vindecarea hpv localizat la nivelului colului uterin. Sa fie doar marketing si atat?...
Probabil va referiti la acest articol: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15832988/
Am reusit sa gasesc doar abstractul, nu si textul integral. Dupa formularea din rezumat, cred ca a fost un studiu observational, necontrolat placebo, necomparativ si unblinded, iar scopul studiului nu pare sa fie evaluarea eradicarii HPV. Adica nu de o foarte buna calitate in ce priveste tratamentul HPV.
Cervugidul nu contine nici o substanta antivirala, deci nu exista un mecanism fiziopatologic prin care sa actioneze pe HPV. Este adevarat ca pot exista infectii asociate bacteriene sau fungice pe care actioneaza si acesta este mecanismul prin care reduce inflamatia.
Am reusit sa gasesc doar abstractul, nu si textul integral. Dupa formularea din rezumat, cred ca a fost un studiu observational, necontrolat placebo, necomparativ si unblinded, iar scopul studiului nu pare sa fie evaluarea eradicarii HPV. Adica nu de o foarte buna calitate in ce priveste tratamentul HPV.
Cervugidul nu contine nici o substanta antivirala, deci nu exista un mecanism fiziopatologic prin care sa actioneze pe HPV. Este adevarat ca pot exista infectii asociate bacteriene sau fungice pe care actioneaza si acesta este mecanismul prin care reduce inflamatia.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Infectie cu hpv genital, acum 2 ani
- 6Testul HPV
- 362HPV - sfaturi
- 8Virusul HPV la barbati (toata lumea discuta despre HPV la femei, dar la barbati mai putin)
- 4Virusul HPV
- 7Caut un medic - am HPV/candidoza bucala
- 3sarcina pierduta, chiuretaj de doua ori... HPV?
- 6infectia cu hpv si rana pe col
- 1interpretare colposcopie HPV 31
- 3Ajutor! HPV la 21 de ani
- 5Posibil sa am Hpv oral?
- 1Leziuni pe col si HPV
- 1Contaminare cu HPV
- 4HPV 51
- 0Rezultat hpv
- 3Hpv pozitiv 31, 35
- 2Hpv pozitiv 31, 35 și căderea parului
- 27Papiloame micuțe / Hpv
Mai multe informații despre: infectia cu hpv