Ciclu la 60 de zile !
Buna ziua! Am si eu o problema, in 20 mai 2013, mi-a venit ciclul menstrual ca de obicei luna de luna, urmatoarea luna, in iunie nu mi-a venit deloc, apoi in iulie pe 20 mi-a venit, in august iarasi nu mi-a venit, iar acum pe 20 septembrie mi-a venit. Mentionez ca NU am avut contact sexual neprotejat, deci nu cred ca este vb de o sarcina pentru ca nu am avut nici un fel de simptom. va rog puteti sa imi spuneti ce poate fi sau un sfat?
2 comentarii
Buna ziua,
Pot fi dereglari hormonale, disfunctii ovariene, de aceea va recomandam sa mergeti la un medic ginecolog pentru un consult, eventual o ecografie transvaginala care va pot da raspunsul exact in aceasta situatie.
O zi frumoasa,
Echipa Marie Stopes
Pot fi dereglari hormonale, disfunctii ovariene, de aceea va recomandam sa mergeti la un medic ginecolog pentru un consult, eventual o ecografie transvaginala care va pot da raspunsul exact in aceasta situatie.
O zi frumoasa,
Echipa Marie Stopes
Multumesc pentru raspunsul acordat, o sa iau in calcul aceasta optiune.Stiti cumva cam cat m-ar costa un consult pentru o ecografie transvaginala ? Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19eficienta postinorului
- 1Intarzierile menstruatiei
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 0Ce poate fi???
- 0Sarcina imaginara?
- 0Sarcina sau raceala?
- 0Sunt insarcinata?
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 1Insarcinata?
- 1Întârziere menstruație