nelamurire.. menstruatie intarziata si test de sarcina negativ = sarcina?
Ciclu trebuia sa imi vina pe 10 aprilie insa nu mi-a venit pe 20 mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ si pe 25 mi-a venit ciclu, mai pot fi insarcinata?ar trebui sa imi mai pun semne de intrebare?
4 comentarii
daca ai ciclu, si daca testul a iesit negativ nu cred ca mai are rost sa te temi. Multa sanatate
Nu, stai linistita, venirea menstrei e un semn ca nu esti insarcinata..
Crissa23, nu neaparat... poti fi insarcinata si sa ai si menstra;), se intampla rar, dar... se intampla.
Iar tu al1nush, daca ai facut test de sarcina si a iesit negativ, poti sa stai linistita.
Iar tu al1nush, daca ai facut test de sarcina si a iesit negativ, poti sa stai linistita.
Foarte rar, se intampla, da, ffffoarte rar, numa sa fi prea plapanda, prea firava, si sa fi o fire mai slaba[ nu ma refer neaparat fizic] sau sa ai avorturi la activ sau chestii de gen, sau deja sa ai nasteri ceva..chestia astia si medicul o spune, iar alinush e destul de tanara pt asa ceva, are gen 19 -20 de ani. si daca aveai de gand sa raspunzi la postul acesta ii raspundeai alinei, nu mie. ca nu cred ca as fi vrut sa aud sfatul altuia sau ceva atat timp cat nu aveam nevoie sau atat timp cat nu am intrebat ceva. ;)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2postinor si menstruatie intarziata
- 2intarzierea menstruatiei
- 1intarziat ciclu 3 zile
- 2Menstruatia intarziata.
- 3Intarziere menstra. Sarcina?
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 8Sunt gravida?
- 3Intarziere menstruatie
- 1Intarzierea menstruatiei
- 1Menstruatia întârziată..
- 2Nu mi vine ciclu dupa un contact sexual neprotejat
- 1Întârziere ciclu!!!
- 0Lipsa menstruatie
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
- 1Întârziere menstruație
- 1Intarziere menstruatie, please help
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Mai multe informații despre: menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: