Simptome de sarcina

22-06-2018
marinela.12
Nu este medic/terapeut
marinela.12
Buna seara!
Am avut cateva experiențe mai neplăcute si gânduri care ma macinau in urma unei întârzieri de menstruatie si m am gandit sa pun această întrebare pentru a primii un raspuns clar si precis al unui expert, evitând forumurile si articolele de pe internet. As vrea sa stiu in mod cat se poate de precis care sunt cele mai frecvente simptome de sarcina. Aici ma refer la simptomele care sunt întâlnire la peste 50% dintre femei. Am o viata sexuală activă și o fac protejat de fiecare data, însă, mai mereu stau cu grija ca ceva s ar putea întâmpla și ma leg si de cele mai mici detalii creându mi griji in cap, de multe ori fără rost. De aceea as dorii să știu si sa cunosc bine principalele simptome ale sarcinii si de asemenea, cât de devreme apare primul simptom, precum și care anume este acela. De multe ori confund simptomele venirii menstruatiei cu o posibilă sarcina si ma alarmez..
Deci, as dorii să știu care sunt primele simptome de sarcina si cat de repede apar acestea. Si daca se poate as dorii să știu si principalele motive pentru care ciclul menstrual poate întârzia, neluand in calcul o posibilă sarcina.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •